This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/592.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-25. The original page over time could change.
РНБОУ прийняла рішення щодо подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу України - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
19.09.2007
РНБОУ прийняла рішення щодо подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу України

19 вересня 2007 року Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення з питання щодо подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу України (шляхом письмового голосування).

Винесення даного питання на розгляд Ради національної безпеки і оборони України обумовлене наявністю демографічної кризи в державі та необхідністю напрацювання узгоджених пропозицій щодо шляхів розвитку трудоресурсного потенціалу України.

Розглянувши питання демографічної ситуації та розвитку трудоресурсного потенціалу, Рада національної безпеки і оборони України характеризує їх стан як критичний та такий, що загрожує національній безпеці держави.

В Україні відбувається старіння робочої сили. Не забезпечено раціональної структури зайнятості та відповідності ринку освітніх послуг потребам економіки. Міграційні процеси стають усе більше неконтрольованими. Нестабільно функціонує система життєзабезпечення населення. Низька ціна робочої сили обмежує можливості відтворення та продуктивного розвитку трудових ресурсів.

Шляхом письмового голосування члени РНБОУ прийняли рішення щодо методів та кроків подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу України. За результатами голосування Ради національної безпеки і оборони України видано Указ Президента України "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 вересня 2007 року "Про заходи щодо подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу України".


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 659/2010
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 червня 2010 року «Про проект Закону України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 525/2010
Про визнання такими, що втратили чинність, деяких указів Президента України
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші
Державні закупівлі
Річний план державних закупівель Апарату Ради національної безпеки і оборони України на 2010 рік (у форматі PDF)