Історія Гурту:

Гурт Аварійне Небо народився 5 жовтня 2005 року. Тоді п’ятеро молодих хлопців з вогнем у очах зібралися десь в місті Києві, щоб започаткувати новий український рок гурт. Для кожного з них це був початок кар’єри музиканта. Йшов час, хлопці набували майстерності. Багато чого змінювалось, в тому числі й склад гурту.

Остаточно колектив сформувався лише на початку 2009 року. На цей же час припадає зростання активності в діяльності гурту. Так, за останній рік, хлопці вже встигли знятися у серіалі «Територія Краси», саундтреками до якого стали три пісні гурту: «Мрії не Згасають», «Супернастрій» та «Сам не Свій»; дати концерти в клубах “44″, “Бочка” (на Хмельницького та на Петрівці) , “DM 101″, “Чеширський Кіт”, виступити на благодійних концертах у «Disco Radio Hall», «Веранда», а також побувати в гостях телеканалу М1 та передачі “Гутен Морген”, де хлопці зіграли акустичну версію пісні “Сам не свій”.

Під час виступів гурту весь зал відчуває непідробні емоції ліричних пісень, енергійність та драйв швидких творів. Все це тому, що учасники гурту звикли завжди вкладати у справу яку вони роблять всю свою силу і енергію, всі свої переживання і почуття. Для хлопців не існує неможливих перешкод, вони все роблять своїми руками, починаючи від написання та запису пісень, закінчуючи створенням презентацій та сайту. Саме тому їхня творчість наповнена щирістю і відкритістю.
В найближчих планах концерти на фестивалях, в клубах, прем’єра дебютного кліпу на пісню “Сам не свій”, ну і звісно – запис нових пісень, яких вже накопитилось чимало, і які поки що радують фанів тільки на живих виступах. Вже зараз гурт називають модним, мелодійним, сучасним.

Склад:


Шпак Володимир (вокал)


Стукаленко Максим (гітара, бек вокал)


Калякін Денис (бас-гітара)


Дячук Стас (барабани)

Аварійне Небо онлайн:

Last.fm – http://www.last.fm/music/Аварійне+Небо
Live Journal – http://community.livejournal.com/anebo
Kiev Rock Club – http://rock.kiev.ua/klub/avariyne_nebo.php
Слов’янський Рок Форум – http://www.muz-ua.com

MySpace – http://www.myspace.com/avariynenebo
MyRadio – http://myradio.com.ua/group/10744
Вконтакті – http://vkontakte.ru/club820775