This version of the page http://zenter.stel.sebastopol.ua/?pgn=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-22. The original page over time could change.
Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації - Новини
           

Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій

Ліцензія Міністерства освіти та науки України, серія АB №506237 видано 27.01.2010
           


ТЕРМІНОВО!!!

Сьогодні, 22 червня 2010 року, комплектуються групи для навчання за програмами:

 

 

 

 

 



06.05.2010

6 травня закінчився тематичний короткотерміновий семінар «Профілактика «професійного вигоряння» державних службовців» для спеціалістів Балаклавської районної державної адміністрації. Під час лекції слухачі познайомились з основними характеристиками вигоряння, беручи участь у тренінгу, проаналізували фактори, які визначають ймовірність розвитку синдрому емоційного вигоряння, отримали індивідуальні рекомендації щодо його профілактики або подолання.


29.04.2010

29 квітня відбулась міжнародна відеоконференція «Патріотизм як основа слов`янського народу», організована Брянською філією Орловської регіональної академії державної служби, центрами перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Луганської області і м. Севастополя, Одеським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Конференція присвячена 65-ій річниці Великої Перемоги.

Учасниками заходу були представники органів влади, ветеранських і молодіжних організацій, воєнно-патріотичних об`єднань, закладів освіти міста. Під час відеозустрічі вони мали можливість обмінятись досвідом з питань патріотичного виховання.


28.04.2010

28 квітня для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування відбувся семінар за темою: «Ґендерні проблеми громадського і політичного розвитку України та регіону». На занятті розглядались ґендерні аспекти розвитку держави та регіону, соціальні проблеми під ґендерним кутом та їх вирішення через управлінську діяльність.


26.04.2010

Інформація про ліцензування діяльності
з надання освітніх послуг

Відповідно до п.15 Порядку ліцензування діяльності з надання освітніх послуг, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2007 року № 1019, на підставі позитивного рішення управління ліцензування, акредитації та нострифікації Міністерства освіти і науки України щодо проведення ліцензування діяльності з надання освітніх послуг, напрямом підготовки 1501 «Державне управління», комунальний заклад «Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій» (далі – Центр) повідомляє про проведення організаційних заходів з надання освітніх послуг та свою готовність до проведення ліцензійної експертизи.

Обґрунтування можливості Центру щодо ліцензування діяльності з надання освітніх послуг розглянуто на засіданні Регіональної громадської експертної комісії Державної акредитаційної комісії у м. Севастополі (протокол № 7 від 18 грудня 2009 року) та погоджено з Головним управлінням державної служби України. Центр є єдиним у Севастопольському регіоні закладом післядипломної освіти, який надає освітню послугу з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з галузі знань, за напрямом 1501 «Державне управління».

Центр має всі наявні та потенційні можливості здійснювати заявлені види послуг. Стан матеріально-технічного, кадрового, науково-методичного забезпечення навчального процесу відповідають Ліцензійним умовам надання освітніх послуг у підвищенні кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Основними споживачами освітніх послуг Центру є державні службовці місцевих органів влади та посадові особи органів місцевого самоврядування V-VII категорії посад, частка яких складає 95% від загальної кількості працівників органів влади.

Щорічно у Центрі проходять підвищення кваліфікації біля 2 тис. осіб.

Аналіз чисельності слухачів за останні 5 років свідчить про постійну стійку потребу у підвищенні кваліфікації на базі Центру.

Організація навчального процесу в Центрі ґрунтується на основних принципах освіти та державної служби і здійснюється за: професійними програмами підвищення кваліфікації; програмами тематичних постійно діючих семінарів; програмами тематичних короткотермінових семінарів, зокрема тренінгів. Щорічно Центр організує підготовку учасників Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» навчальний процес здійснюється у таких формах: навчальні заняття; самостійна робота; практична підготовка; контрольні заходи. Основними видами навчальних занять у Центрі є лекція; тематична зустріч, семінарське заняття; практичне заняття, у тому числі: виїзне, «круглий стіл», тренінг, обмін досвідом роботи, ділова (рольова) гра; дискусія; практика в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування; науково - практична конференція. У навчальному процесі широко застосовуються сучасні інтерактивні методи навчання для дорослої аудиторії.

Стан та перспективи розвитку кадрової політики в органах влади Севастопольського регіону з урахуванням законодавчої бази з питань державної служби та служби в органах місцевого самоврядування свідчать про подальшу необхідність у підвищенні кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Для ознайомлення громадськості з матеріалами, що стосуються організації роботи з надання вищевказаних освітніх послуг матеріали розміщено на офіційному Web-сайті Центру: http:// www.zenter.stel.sebastopol.ua.

Просимо висловити свою думку щодо організації підвищення кваліфікації у Центрі. Побажання та пропозиції просимо надсилати електронною поштою

E-mail: sev.cppk@mail.ru

або на адресу:

99008, м. Севастополь, пл. Повсталих, 6,


тел/факс :(0692) 55-70-45, тел. (0692) 55-70-44


23.04.2010

23 квітня завершився постійно діючий семінар для державних службовців міської та районних держадміністрацій 5-7 категорій посад, які зараховані до кадрового резерву на керівні посади. Підведення підсумків відбулось під час круглого столу «Роль і місце керівника в управлінській діяльності». За результатами навчання слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.


20.04.2010

20 квітня відбувся останній етап регіонального Конкурсу серед молоді з повною вищою освітою або випускників вищих навчальних закладів для виявлення осіб, що мають здібності та бажання працювати на державній службі.

На засіданні конкурсної комісії на підставі результатів тестування, виконаних рефератів та співбесіди було прийнято рішення щодо відбору осіб для зарахування до кадрового резерву на посади державних службовців.


19.04.2010

Продовжується робота в рамках реалізації проекту «Навчання кадрів для забезпечення стійкого розвитку Севастопольського регіону в сучасних умовах». 19 квітня розпочався семінар «Формування та вибір стратегії стійкого розвитку території – інноваційний механізм ефективного регулювання регіонального розвитку». На цьому етапі проекту учасники вивчатимуть концептуальні засади та методику прогнозування, методичні підходи до формування та вибору стратегії стійкого розвитку. У ході семінару кожна команда повинна визначитись зі стратегією стійкого розвитку конкретної території.


09.04.2010

09 квітня почалося навчання державних службовців міської та районних державних адміністрацій, які зараховані до кадрового резерву на посади керівників структурних підрозділів державних адміністрацій, за програмою тематичного постійно діючого семінару «Керівник у сфері державного управління в умовах демократизації українського суспільства».

Метою навчання є формування високопрофесійних якостей сучасних державних службовців, здатних брати участь у розробці різних управлінських рішень, розширення уявлення про соціально-психологічні особливості управлінської діяльності.


09.04.2010

09 квітня був проведений черговий етап конкурсу серед молоді - тестування з питань державної служби. Також відбулося підсумкове заняття за програмою тематичного постійно діючого семінару «Державна служба в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи» у формі круглого столу «Реалізація кадрової політики в органах державної влади». До обговорення питань проходження ознайомлювальної практики слухачами були запрошені керівники кадрових служб органів державної влади.


02.04.2010

З 29 березня по 2 квітня проходив постійно діючий семінар «Державна служба в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи», який є одним із етапів конкурсу з метою залучення молоді на роботу в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Протягом 40 академічних годин слухачі – молоді особи віком до 28 років – вивчали питання державної служби як виду управлінської діяльності, правові засади держслужби, соціальну та економічну політику держави та ін.


Сторiнки:← попередня наступна →
1234567891011121314151617