This version of the page http://mvs.gov.ua/mvs/control (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-22. The original page over time could change.
МВС України
Архів
Новини
« Червень   2010
ПнВтСрЧтПтСбНд
123456
78910111213
14151617181920
21
22
2324252627
282930
дата з:
по:









Подія тижня


Анатолій Могильов провів діалог з журналістами. Замість лідерів «Стоп цензурі!» прийшли рядові члени руху
22.06.2010
Сьогодні Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов мав зустрітися з лідерами громадського руху «Стоп цензурі!», яких для вивчення проблем, порушених цією організацією, публічно запросив до відкритого діалогу. Однак за дві години до запланованої зустрічі ті, хто називав себе членами ініціативної групи руху, відмовилися від спілкування з Міністром.
детальніше »

Вінницькі слідчі опинилися під слідством за підозрою у хабарництві
22.06.2010
18 червня працівники Відділу внутрішньої безпеки у Вінницькій області СВБ ГУБОЗ МВС України спільно з СБУ у Вінницькій області затримали за підозрою у вимаганні та отриманні хабара слідчого одного з підрозділів вінницької міліції. За попередніми даними, правоохоронець вимагав та отримав частину незаконної винагороди за вирішення питання про не притягнення особи до кримінальної відповідальності .
детальніше »

Міністр Анатолій Могильов вручив батькам Сергія Березюка орден «За мужність», яким держава нагородила дільничного посмертно
21.06.2010
Складно знайти слова, аби передати біль батьків, котрі втратили єдиного сина. Молодого, здорового, шанованого людьми – такого, яким по праву можна гордитися. Одного разу він пішов на службу, та додому не повернувся... Він, старший дільничний інспектор міліції служби ДІМ Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області лейтенант міліції Березюк Сергій Васильович...
детальніше »

Служба внутрішньої безпеки: дільничного за побиття громадянина звільнено, керівникам доведеться відповідати за такі «кадри»
21.06.2010
Служба внутрішньої безпеки МВС України проводить перевірку за фактом завдання працівником міліції тілесних ушкоджень громадянину в м. Лубни Полтавської області. Всі винні як в самому інциденті, так і в створенні умов, які сприяли порушенню законності, зокрема, через недостатню кадрову роботу тощо, будуть притягнуті до суворої відповідальності.
детальніше »

Анатолій Могильов запрошує представників громадського руху «Стоп цензурі!» до діалогу
10.06.2010
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов на виконання доручення Президента України щодо вивчення проблем, піднятих громадським рухом «Стоп цензурі!», звертається до лідерів цієї організації журналістів з пропозицією відкритого діалогу. Анатолій Могильов просить громадський рух «Стоп цензурі!» з числа 500 його учасників визначити ініціативну групу у складі 5-10 осіб, якій би було делеговано повноваження представляти інтереси цієї організації на зустрічі з керівником Міністерства внутрішніх справ України.
детальніше »


Найголовніше


Анатолій Могильов: «Скоєння злочину – це не провина міліції, це сигнал до адекватних дій міліції...»
22.06.2010
Анатолій Могильов: «Скоєння злочину – це не провина міліції, це сигнал до адекватних дій міліції...» Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов провів робочу нараду з керівним складом органів внутрішніх справ Житомирщини. На зустрічі також були присутні перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних, керівник Апарату Міністра Олексій Мажан, голова Житомирської обласної держадміністрації Сергій Рижук, начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Івакін.
детальніше »

Олімпійський день бігу подарував найвитривалішим перемогу, а учасникам змагань та їхнім родинам – спортивне свято
19.06.2010
Які б сили не були в учасників змагань, а підтримка вболівальників робить їх удвічі сильнішими. Тож допомогти здобути перемогу тим, хто сьогодні вийшов на дистанцію Олімпійського дня бігу, прийшли їхні дружини, діти та й просто знайомі. Змагання за участю працівників центрального апарату МВС України, які проходили в парку культури і відпочинку «Гідропарк», стали справжнім родинним святом. До того ж позмагатися в швидкості бігу могли як дорослі, так і діти: наймолодша група учасників була віком 10-11 років.
детальніше »

Їхня зброя – знання, а кредо – істина…
18.06.2010
Державному науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України виповнилося 10 років. 20 червня виповнюється 10 років з того дня, як керівництво держави прийняло рішення про створення сучасної моделі експертно-криміналістичного забезпечення діяльності органів внутрішніх справ. І хоча починали вони з двох кабінетів антропологічних та дактилоскопічних досліджень у далеких 1900-их роках, сьогодні – це потужний, фаховий, професійний підрозділ, без якого не обходиться розкриття жодного злочину.
детальніше »

Сьогодні в МВС України Анатолій Могильов привітав медичних працівників із професійним святом
18.06.2010
Сьогодні в МВС України Анатолій Могильов вітав із професійним святом представників найгуманнішої професії - медичних працівників. У цей день Міністр та члени колегії МВС України дякували людям у білих халатах, які стоять на варті здоров‘я громадян, за їх виснажливу працю, підтримку, вагомий вклад у лікування співробітників ОВС
детальніше »

На Черкащині УБОЗ викрив організовану злочинну групу, учасники якої продавали квартири, які не… продавалися
18.06.2010
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Черкаській області викрили організовану злочинну групу, учасники якої «заробляли» на шахрайстві з квартирами. До складу ОЗГ входило троє мешканців міста Черкаси.
детальніше »

18 червня – День дільничного інспектора міліції
18.06.2010
Околодочний, дільничний начальник міліції, дільничний уповноважений, дільничний інспектор міліції – своєрідний еволюційний шлях цієї професії в органах внутрішніх справ. Можливо, цей шлях може здатися незначним, та, між іншим, він налічує вже майже півтора століття. Від того часу, як в 1862 році на теренах тодішньої Російської імперії відповідно до „Тимчасових правил про устрій поліції в містах та повітах губерній” з’явилися околодочні – попередники сучасних дільничних інспекторів міліції, які 18 червня відзначають своє професійне свято.
детальніше »

На Полтавщині припинена злочинна діяльність кременчуцьких міліціонерів
17.06.2010
Підрозділом внутрішньої безпеки ГУМВС України в Полтавській області та Прокуратурою міста Кременчука спільно з управлінням СБУ в Полтавській області припинено протиправну діяльність співробітників Крюківського райвідділу міліції, які, шляхом зловживання службовим становищем, незаконно заволоділи речовими доказами на суму в понад 1,4 мільйона гривень. Наразі Прокуратурою міста Кременчука порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 Кримінального Кодексу України
детальніше »

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов зустрівся з особовим складом міліції Сумщини
17.06.2010
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов, перебуваючи з робочою поїздкою у Сумах, акцентував увагу присутніх на основних пріоритетах роботи органів внутрішніх справ. Він зауважив, що в міліції відбулися серйозні зміни, які вимагають нового підходу, в тому числі у «перебудові критеріїв оцінки міліцейської роботи». Головним напрямком керівник МВС назвав реєстрацію всіх правопорушень. За словами Міністра, лише так можливо дізнатися об’єктивну криміногенну ситуацію в країні та прийняти відповідне рішення
детальніше »

Своє сприяння в отриманні кредиту банківська «королева» оцінила в 24 тисячі доларів США
17.06.2010
Працівники УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області в ході оперативно-розшукових заходів задокументували злочинну діяльність 55-річної мешканки Кельменецького району, яка, працюючи на посаді керуючої одного з відділень банківської установи Чернівецької області, будучи службовою особою, яка володіє організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими повноваженнями з корисливих мотивів, використовуючи своє службове становище вимагала та отримала хабар у сумі 24 тисячі доларів США від 51-річної місцевої мешканки.
детальніше »

Стосовно засновника одного з відомих готельно-розважальних закладів Тернополя порушено кілька кримінальних справ
17.06.2010
Працівники обласного УБОЗу провели спецоперацію, під час якої затримали засновника одного з відомих готельно-розважальних закладів Тернополя. 40-річного бізнесмена правоохоронці обґрунтовано підозрюють у незаконному заволодінні чужим транспортним засобом, поєднаним із насильством. Це далеко не єдине з порушень Закону, яке інкримінують відомому активному учаснику організованої злочинної зграї.
детальніше »

Анатолій Могильов: «Ми – представники Закону, тому повинні діяти лише в рамках Закону»
16.06.2010
Сьогодні у Головному управлінні внутрішніх справ України в Харківській області відбулася оперативна нарада на чолі з Міністром внутрішніх справ України Анатолієм Могильовим, його першим заступником – начальником Головного управління боротьби з організованою злочинністю Сергієм Черних та начальником служби внутрішньої безпеки України Олександром Мечетним. На нараду було запрошено керівників галузевих служб та підрозділів ГУМВС України в Харківській області, представників регіональних та центральних засобів масової інформації.
детальніше »

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов разом із головою Харківської облдержадміністрації вручив працівникам міліції ключі від нових автомобілів
16.06.2010
16 червня, під час робочого візиту до Харківської області, Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов виконав приємну місію - особисто вручив ключі від автомобілів керівникам служб та підрозділів ГУМВС України в Харківській області. Урочиста церемонія відбулася на площі Свободи міста Харкова. В заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, перший заступник голови обласної ради Микола Тітов, начальник Головного управління МВС України в Харківській області Михайло Мартинов.
детальніше »

Працівники міліції вже здали понад 800 літрів донорської крові
16.06.2010
Працівники органів внутрішніх справ активно долучилися до найгуманнішої акції – здачі донорської крові. Адже саме від наявності крові та препаратів із неї часто залежить порятунок життя людини. Тож ті, хто щодня ризикує власним життям та здоров‘ям в ім‘я гарантування безпеки громадян, без вагань вирішили допомогти іншим на їхньому шляху до зцілення. До акції по здачі донорської крові долучилися працівники органів внутрішніх справ та курсанти відомчих навчальних закладів по всій Україні. На сьогодні своєю кров‘ю вже поділилися 2580 осіб по всій Україні, які вже здали 809 літрів донорської крові. Втім, акція триває, на пункти забору крові та до медичних закладів продовжують приходити міліціонери, аби виконати найбільш гуманну місію по порятунку життя, подарувати людям надію, допомогти вижити ...
детальніше »

У Запоріжжі працівники міліції ліквідовували наркоплантацію і вилучили партію марихуани на суму майже мільйон гривень
16.06.2010
У Запоріжжі працівники міліції ліквідовували наркоплантацію і вилучили партію марихуани на суму майже мільйон гривень. Так, працівники Ленінського райвідділу міліції міста Запоріжжя затримали громадянина, який на другому поверсі власного будинку організував справжню наркоплантацію. Інформація про те, що у приватному секторі Ленінського району з’явився підпільний осередок із виготовлення марихуани, потрапила до міліціонерів наприкінці березня. У ході комплексних оперативно-розшукових заходів правоохоронці, як то кажуть, «вийшли на адресу».
детальніше »

Анатолій Могильов: «Головне завдання органів внутрішніх справ полягає у поверненні довіри народу через відкриту і зрозумілу політику, орієнтовану на відновлення втрачених прав і притягнення винних до юридичної відповідальності»
15.06.2010
15 червня, у Головному управлінні внутрішніх справ Полтавської області відбулася оперативна нарада на чолі з Міністром внутрішніх справ України Анатолієм Могильовим, його першим заступником – начальником Головного управління боротьби з організованою злочинністю Сергієм Черних та начальником служби внутрішньої безпеки України Олександром Мечетним.
детальніше »



Пошук

Розширений пошук »

ПРАВО НА ЗАХИСТ

Телепроект МВС України "ПРАВО НА ЗАХИСТ"

Телефони довіри

ТЕЛЕФОНИ ДОВІРИ МВС

Іменем Закону

Тижневик МВС України "Іменем Закону"

Архів останніх новин

Архів Новин ДЗГ МВС України (mvsinfo.gov.ua)

Профспілка

Професійна спілка атестованих працівників ОВС України
22.06.2010
«Результат роботи служби дільничних інспекторів міліції напряму залежить від тісної співпраці з громадськістю»
22.06.2010
Анатолій Могильов провів діалог з журналістами. Замість лідерів «Стоп цензурі!» прийшли рядові члени руху
22.06.2010
Вінницькі слідчі опинилися під слідством за підозрою у хабарництві
22.06.2010
Міліціонери і поліцейські обмінювалися досвідом у Хмельницьку
22.06.2010
Причина, через яку нелюд позбавив земляка життя, - п’ятигривневий борг
22.06.2010
Виявилося, що школу обікрав… вчитель із двадцятирічним стажем
22.06.2010
Працівники міліції Кіровоградщини звітують про перші результати оперативно-профілактичного відпрацювання області
22.06.2010
Феодосійські міліціонери затримала нападників, які побили та пограбували відпочиваючого
22.06.2010
135 випускників ХНУВСу сьогодні отримали приписи на розподіл за місцем служби
22.06.2010
Працівник дитячого санаторію обікрав двох волонтерів-іноземців
22.06.2010
Затримано телефонного хулігана, котрий повідомив про замінування літака іноземних авіаліній
22.06.2010
«Жартівник-мінер» вирішив перевірити, як діє міліція під час повідомлення про замінування і набрав «102»…
22.06.2010
Полтавський розшуківець «голими руками взяв» афериста
22.06.2010
Кримські міліціонери перервали «нарковояж»
22.06.2010
Одна довідку про доходи «намалювала», інша банк «взула»
22.06.2010
Сумські міліціонери розпочали макові жнива
22.06.2010
Начальники міліції Волині підвищили свою оперативну майстерність
22.06.2010
Своєму примиренню з матір’ю дівчина-втікачка завдячує міліціонерам
22.06.2010
У Полтаві знищено наркотичного дурману на суму майже мільйон 730 тисяч гривень
22.06.2010
До уваги представників ЗМІ!
22.06.2010
Як три нічні «зміни» злодія ледь не зірвали посівної кампанії
22.06.2010
Міліціонери влаштували засідку і затримали злодіїв, коли ті саме «ґаздували»
22.06.2010
Важкоатлети «збирали» на море, але доведеться «тренуватися» за ґратами
22.06.2010
Розлючена жінка зарізала чоловіка за те, що він пригощаючи даму чаєм, ненароком облив її окропом
22.06.2010
За п’ять місяців цього року до Паспортної служби Рівненщини не надійшла жодна скарга чи нарікання від громадян на своєчасність щодо видачі документів
22.06.2010
Убили товариша по чарці за те, що той не хотів платити чужі борги
22.06.2010
Банківська працівниця «позичила» з депозитних рахунків громадян 136 тисяч гривень
22.06.2010
Львівські стражі порядку затримали лже-міліціонерів
22.06.2010
Анатолій Могильов: «Скоєння злочину – це не провина міліції, це сигнал до адекватних дій міліції...»
22.06.2010
ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події на 22.06.2010 р.
21.06.2010
Працівники Рівненського міськвідділу міліції притягнули до адмінвідповідальності 13 «нічних метеликів»
21.06.2010
У Краматорську за підозрою в збуті психотропних речовин затримано лікаря-нарколога
21.06.2010
Знешкоджено міжрегіональну злочинну групу, учасники якої організували у всесвітній мережі Інтернет канал збуту та розповсюдження порнопродукції
21.06.2010
Працівники міліції затримали двох підозрюваних у торгівлі українками
21.06.2010
У надії зібрати багатий врожай, маріуполець висадив 181 кущ конопель
21.06.2010
Екскурсії у міліцейські підрозділи Закарпаття стають дедалі популярнішими серед учнів багатьох навчальних закладів регіону
21.06.2010
Працівники НДКЦ не сидять в засідках, безпосередньо самі не затримують злочинців, однак без їхньої роботи значну частину злочинів розкрити було б практично неможливо
21.06.2010
«Нічне місто» по-закарпатськи: проти насилля та розпусти
21.06.2010
Відданість своїй справі, вірність своєму народові та відвага під час небезпечних ситуацій – принципи, якими керуються працівники експертної служби
21.06.2010
Експерти Дніпропетровщини упродовж п'яти місяців цього року розкрили 175 злочинів
21.06.2010
Луцький гарнізон міліції в єдиному строю
21.06.2010
Напередодні святкування 10-ї річниці від Дня створення Експертної служби на Миколаївщині відбулися змагання «Веселі старти»
21.06.2010
Працівники міліції на Південно-Західній залізниці повсякчас на варті дитячого відпочинку
21.06.2010
Міністр Анатолій Могильов вручив батькам Сергія Березюка орден «За мужність», яким держава нагородила дільничного посмертно
21.06.2010
Богатир-міліціонер – наставник одеських працівників міліції
 

Розробник: ЗАТ "Cофтлайн" (Україна)
©  МВС України