This version of the page http://www.dbuapa.dp.ua/twinning.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-22. The original page over time could change.
ДРІДУ НАДУ при Президентові України / Проект Twinning «Підтримка розвитку та вдосконалення системи підготовки державних службовців в Україні»

Система дистанційного навчання "Прометей"


головна сторінка
абітурієнту · контакти

Оголошення

Конкурс на участь у Комплексній програмі підготовки викладацьких кадрів у сфері підвищення кваліфікації державних службовців


Докладна інформація про умови конкурсу
Аплікаційна форма до конкурсу


Зацікавленим претендентам необхідно надіслати аплікаційну форму та необхідні документи до 10 березня 2010 року на електронну адресу twinning.napa@gmail.com з копією на електронну адресу ІПККК ipkkk@academy.gov.ua.

Проект Twinning
«Підтримка розвитку та вдосконалення системи підготовки державних службовців в Україні»

Метою проекту є модернізація існуючої системи підготовки державних службовців в Україні шляхом:

  • визначення нових стратегічних засад державної політики у підготовці держслужбовців;
  • покращення ефективності діяльності НАДУ та чотирьох регіональних інститутів державного управління (Львівського, Дніпропетровського, Харківського та Одеського);
  • підвищення навчального потенціалу НАДУ з акцентом на підвищенні кваліфікації та формуванні нових професійний навиків державних службовців.

Дворічний проект Twinning розпочався в жовтні 2009 року і триватиме 24 місяці. Фінансування проекту здійснюється Європейським Союзом в рамках Європейського інструменту сусідства і партнерства (ЄІСП).

Від України основним виконавцем проекту є Національна академія державного управління при Президентові України, яка спільно з регіональними інститутами відіграє вагому роль у підготовці держслужбовців. А залучення Головного управління державної служби України, як ключового партнеру проекту, суттєво сприятиме удосконаленню загальної системи підготовки держслужбовців відповідно до потреб державних органів.

Від країн-членів ЄС виконавцем проекту є Французька школа державного управління (ENA, www.ena.fr) та Польська національна школа державного управління (KSAP, www.ksap.gov.pl), випускники яких займають високі посади в урядах цих країн. ENA та KSAP готові поділитися цінним досвідом у справі реалізації державної політики підготовки держслужбовців та щодо підвищення кваліфікації кадрів на основі формування професійних навиків та етичних цінностей.

Основні завдання проекту:

  • розробка стратегічних засад державної політики щодо підготовки держслужбовців;
  • удосконалення механізмів координації державної політики щодо підготовки державних службовців;
  • розробка стратегії інституційного розвитку НАДУ та РІ на основі функціонального аналізу та SWOT-аналізу;
  • розробка плану маркетингових та комунікаційних заходів для НАДУ і РІ, підтримка їх початкової реалізації;
  • підготовка керівників навчального процесу з підвищення кваліфікації держслужбовців;
  • здійснення оцінки навчальних потреб в 5 міністерствах та 4 обласних державних адміністраціях;
  • розробка та впровадження 4 програм професійної підготовки в 9 пілотних установах з метою підвищення кваліфікації 180 державних службовців центрального та місцевого рівнів.

Детальне технічне завдання проекту Twinning (перший варіант) "Підтримка розвитку державної служби в Україні " (НЕОФІЦІЙНИЙ ПЕРЕКЛАД)


РОБОЧИЙ ПЛАН ПРОЕКТУ TWINNING


Докладніше про проект Twinning «Підтримка розвитку та вдосконалення системи підготовки державних службовців в Україні»


Наказ ДРІДУ НАДУ від 15.04.2009 № 25 "Про створення секретаріату та робочих груп з підготовки та реалізації проекту Twinning"