Реклама
РОЗДIЛИ САЙТУ
РЕКЛАМА
ДОДАТКОВІ РОЗДІЛИ
КОНКУРС ВІД "ЗНАЙКА"
Конкурсы от "Знайки" на лучших детских порталах! Узнайте о том, как принять участие и получить призы!
АВТОРИЗАЦIЯ
Введiть ваш логiн:
Введiть ваш пароль:
КАЛЕНДАР ВАГІТНОСТІ
РОЗСИЛКА
Введiть ваш e-mail:
Ваше iм'я:
Формат листа:
про розсилку
RSS-ТРАНСЛЯЦІЯ
НАША КНОПКА

iншi кнопки ви можете знайти на цiй сторiнцi


Дитина-Стрілець
Поряд з нами живе такий милий песик!.. Маленький тер'єр! Очі у нього блискучі, а шорстка коричнева, довга і хвиляста! Кинеш йому що-небудь, він тут же несе назад, а потім сяде на задні лапки і просить, щоб йому дали кісточку! Чого тільки він не робить - усього не згадаєш!


Навіть у Немовлят-Стрільців яскраво висловлено бажання постійно знаходитися на людях. Вони не виносять самоти. Варто залишити їх на хвилину - вони починають голосно плакати. Зате якщо поставити ліжечко в кімнату, де повно дорослих, люди розмовляють і сміються, дитина тут же спокійно засне і уві сні посміхатиметься.

Стрільці до самої старості в глибині душі залишаються дітьми. Ніякі нагадування дівчинці або Хлопчикові-Стрільцеві поводитися благопристойно не матимуть успіху. Річ у тому, що в ці слова Стрільці вкладають зовсім інше поняття. У їх розумінні бути справжньою леді або джентльменом - означає бути у всім чесним, без тіні брехні і фальші.

Батьків Стрільці слухатимуться лише в тому випадку, якщо ті справедливі, чесні і поважають своїх дітей. Якщо мати або батько не мають рації, вони, на думку Стрільця, повинні визнати свою помилку і вибачитися. Ті батьки, які відмовляться поводитися так само, назавжди втратять авторитет в очах Стрільців. Діти-Стрільці страшно цікаві. Вони починають свій день із запитання і засипають з запитанням на вустах. Причому характер запитань здасться вам провокаційним, оскільки дорослі схильні приймати правду, не закамуфльовану лицемірством, за зухвалість.

Старе прислів'я: "Маленькі дітки - маленькі проблеми, великі діти великі проблеми" здається написаною про Стрільців. Будучи досить незграбним у дитинстві, Стрілець часто боляче наступає дорослим на ноги. Зростаючи, Стрілець здатний заподіяти вам куди сильніший біль. Неприборкане жадання свободи, у тому числі і від сімейних вуз, може послужити причиною його раннього відходу з будинку з розривом сімейних відносин. Причому, порвавши з будинком, Стрілець може не писати, не дзвонити, не заходити місяцями і роками, і ви не знатимете, чи живий він взагалі.

Уже в ранньому віці Стрілець буде часто і відчайдушно закохуватися, на щастя, ненадовго. Стрільців з дитинства слід привчати до економії і акуратності, особливо стосовно грошей. Вони вкрай марнотратні. Спосіб, за допомогою якого ви можете привчити Стрільця до ощадливості, досить простий. Якщо з'ясується, що він за день витратив гроші, виділені йому на тиждень на сніданки, не давайте йому більше ні копійки. Дні тижні, що залишилися, забезпечуйте його бутербродами, щоб він не голодував. Мабуть, комусь це здасться жорстоким, але із Стрільцем інакше не можна. Отримавши такий урок, він іншим разом подумає, чи слід кидати гроші на вітер.

Діти-Стрільці люблять вчитися. Їх всесторонньо розвинений розум і величезна допитливість перетворює навчання на цікаву гру. Єдиною перешкодою може виявитися непосидючість і нетерплячість. Очі вашого Стрільця спрямовані в небо, тому він може не помітити лежачих під ногами каменів і спотикнутися об них. Але, навіть боляче вдарившись, він все одно йтиме вперед, а погляд його буде вічно спрямований увись, до невідомих зірок.
ПОШУК ПО САЙТУ
РЕКЛАМА
ДЛЯ ДIТЕЙ
Малювання та розфарбовування готує руку вашої дитини до письма. Поєднуйте приємне i корисне: завантажуйте красивi контурнi картинки.
Подивитися
Загадки: новi й улюбленi, цiкавi та смiшнi. Вибирайте на свiй смак!
Читати
усе для дiтей
У ВАС ПРОБЛЕМА?
Ви можете поставити будь-яке запитання щодо виховання чи навчання дитини i спецiалiст допоможе вам вирiшити вашу проблему.

На ваші запитання відповідають спеціалісти:
психолог
слінгоконсультант
косметолог
Loading ...
ОГОЛОШЕННЯ
Copyright 2007-2010 MAMA-TATO.COM.UA
Усi права захищено. All rights reserved
На головну Форум Книги Статтi Контакти

При використаннi матерiалiв з порталу mama-tato.com.ua активне посилання на нас обов'язкове.





лепка и мелкая моторика
[ PG.t : 0.01 | DB.q : 4 | DB.t : 0.00 ]