This version of the page http://www.bms-consulting.com/ua/services/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-20. The original page over time could change.
БМС Консалтинг :: Послуги
рус|укр|eng
|карта сайту
 

Новини

02.06.2010
БМС Консалтинг завершив проект в "Райффайзен Банк Аваль"

Семінари та конференції

31.05-04.06
Configuring and Troubleshooting a Windows Server 2008 Network Infrastructure

ЗМІ

http://www.pcweek.ua
Стаття О. Смичнікова: "В Украине тоже «облачно»"

Послуги

Компанія «БМС Консалтінг»  працює та реалізовує комплексні проекти побудови цілісних  інформаційних систем. 

«БМС Консалтінг» пропонує наступні послуги:

 Системна інтеграція

Компанія «БМС Консалтінг» виконує весь спектр послуг з системної інтеграції, в том числі консалтинг, розробку рішень, навчання, управління IТ-рішеннями, а також впровадження, настройку та інтеграцію складних ІТ-систем для різноманітних індустрій, банків, телекомунікаційних компаній, промислових підприємств,  страхових компаній, державних установ.

 Аудит інформаційної системи

Компанія «БМС Консалтінг» проводить аудит інформаційної системи з метою обстеження стану інформаційних технологій організації для виявлення рівня автоматизації основних бізнес-процесів, визначення ризиків та їхнього впливу на бізнес при виникненні таких інцидентів.

А також для виявлення відхилень у методології розвитку та управління ІТ-службою від вимог та рекомендацій міжнародних стандартів.

 Аутсорсинг інформаційних систем

«БМС Консалтінг» пропонує аутсорсинг інформаційних систем клієнтів по всій території України. Для виконання цього завдання по всій території України залучено більш як 100 навчених  спеціалістів.

«БМС Консалтінг» пропонує своїм клієнтам комплекс послуг з аутсорсингу обслуговування ІС. Гнучкі схеми обслуговування дозволяють задовольняти вимоги, як великих корпорацій, так і малих та середніх організацій.

 Консалтинг

«БМС Консалтінг»  виконує консалтингові роботи, пов’язані  з усіма напрямками діяльності компанії.

Впровадження

Процес впровадження інформаційної системи складається з  трьох основних етапів:

Дослідження. Компанія «БМС Консалтінг» проводить дослідження бізнес процесів компанії, в якій буде впроваджено інформаційну систему
Настройка системи. Спеціалісти «БМС Консалтінг» налаштовують або доробляють необхідну функціональність інформаційної системи.
Запуск системи. Початок реального використання системи, включає процеси навчання персоналу.

 ІТ-навчання

«БМС Консалтінг» при реалізації корпоративних проектів  виконує повний обсяг робіт з впровадження програмних продуктів, в тому числі й навчання персоналу Замовника. Для цього  1999 роду в компанії “БМС Консалтінг” було створено окремий підрозділ  та розроблено відповідну нормативно-правову базу для проведення навчання.

 Технічна підтримка   

Для виконання цієї послуги «БМС Консалтінг» створив  центр технічної підтримки, завдяки якому  клієнти компанії мають   доступ як до досвіду наших спеціалістів, бази знань «БМС Консалтінг» та виробників, з якими компанія має угоду на надання технічної підтримки.

Сервісне обслуговування

Гарантійне обслуговування всіх проектів «БМС Консалтінг» надає через мережу регіональних сервісних служб «БМС Сервіс», що забезпечує якісне обслуговування.

© БМС Консалтинг, 2006-2009. Всі права захищеніДизайн