This version of the page http://gak.com.ua/review/27337 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-13. The original page over time could change.
Мала Юлька виглядала | Рецензії | Гоголівська академія

Українська банерна мережа
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 1505
Творів: 23216
Рецензій: 45737

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Мала Юлька виглядала

(Рецензія на твір: Гарна дівчинка (Частина 1; 6-7) Продовження, автор: Тала Владмирова)

© Наталка Ліщинська, 27-05-2009
до цього часу дуже інтуїтивною дитиною. Як же вона не вчула в меді голосу незнайомки того гадючого, що почула Лєрка? Ще мені здалось непереконливим, що безсмертний чомусь вирішив ризикнути і поткнутись в заборонений портал. Якось це би виразнішим зробити... Може, то далі стане зрозумілим, можливо, він має свої плани і лише використовує Лєрку, котра хоче бігти за сестрою? Подорожня вмовляє малу - що такого є у Юльці? Щось дуже потрібне їм усім. Жду на продовження, кортить читати далі :-)
Ошийник - нашийник, скорчила презирливу гримасу - презирливо скривилась, доглянутості - доглянутістю, застояле - застояне.
Дякую, Тало, інтригуюче,
з повагою,
Наталка

Гаразд, гаразд, знаю, що поспішаю зазирнути далі :-) Я почекаю :-)
З повагою,
Наталка

© Наталка Ліщинська, 27-05-2009

Юлька, справді, керується інтуїцією, а не логікою. І хоч вона мені симпатична, та змушена попередити: не таке вже це янголятко. Звична модель поведінки дала збій: сестра, хоч мала і була гарною дівчинкою, відверто заявила, що не любить її. Дічинка гарячково шукає, як виправити ситуацію, це крім образи. І тут готовий вихід. Цікава приргода, мама не хвилюватиметься, Лєрці байдуже, а на словах чи ні, то не так легко в п"ять років розібрати.
"Гадючість", перш за все, призначалась для Лєрки, яку досить точно спямували в потрібне русло, підштовхнувши до певних слів та дій.
Портали просто так, з доброго дива, тим більше заборонкені, не відкриваються. Та зараз лєрка не в тому стані, щоб мислити логічно.
Причина такої "доброти", хоч можна і без лапок, це з якого боку глянути, розкриється зовсім скоро. Може, помиляюся, таа не думаю, що треба натякати завчасно. Якщо все ж потрібно, вкажеш, коли все з"ясується, добре?
Що в Юльці такого? Вибач, це -одна із козирних карт. Скажу лише, що безсмертним не потрібна будь-яка мала дівчинка із Землі. І вибирали Юльцю не за колір волосся. :)
Дякую за виловлені помилки.
Щиро,
Тала Владмирова

© анонім (212.111.202.—), 27-05-2009

  Додати свій відгук
 
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія ] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.011684894561768 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design






ВИЙШЛИ ДРУКОМ КНИЖКИ