This version of the page http://www.resume.ua/ua/contact/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-12. The original page over time could change.
Контактна інформація
 
 

Резюме в Україні.


Персонал в Україні.

Додати резюме +
 
Додати вакансії +
   
ПОШУК РЕЗЮМЕ В УКРАїНі:
Зарплата від   $




Персонал в Україні по містах

Резюме в Києві
Резюме в Білій Церкві
Резюме у Вінниці
Резюме в Дніпропетровську
Резюме в Донецьку
Резюме в Житомирі
Резюме в Запоріжжі
Резюме в Івано-Франківську
Резюме в Кіровограді
Резюме в Кременчуці
Резюме в Кривому Розі
Резюме в Луганську
Резюме в Луцьку
Резюме у Львові
Резюме в Маріуполі
Резюме в Миколаєві
Резюме в Одесі
Резюме в Полтаві
Резюме в Рівному
Резюме в Севастополі
Резюме в Сімферополі
Резюме в Сумах
Резюме в Тернополі
Резюме в Ужгороді
Резюме в Харкові
Резюме в Херсоні
Резюме в Хмельницькому
Резюме в Черкасах
Резюме в Чернігові
Резюме в Чернівцях
Резюме в Ялті

Резюме:



специалист представитель Киев менеджер по продажам сайт обучение специалист 1С Киев pr консультант Киев бизнес водитель Киев консультант hr агент net водитель офис развитие технолог менеджер по продажам Киев PR менеджер Киев представитель специалист Киев менеджер менеджер Киев бухгалтер



  Резюме в Україні / Контактна інформація



Загальні питання info@jobs.ua
Технічна підтримка support@jobs.ua
Співпраця info@jobs.ua
Відділ продажу sale@jobs.ua
 
www: http://www.jobs.ua/
тел.: 8 (044) 383-15-73,
факс: 8 (044) 383-15-73
 
Поштова адреса: м. Київ, вул. Куренівська, 18, оф. 302-а

Наші проекти:



Портал Jobs.ua є одним з лідерів ринку працевлаштування і освіти в українському інтернеті. За рахунок комплексного обхвату питання пошуку роботи і отримання освіти (базової, додаткової та бізнес-навчання), а також якості і зручності ресурсу, портал постійно затребуваний серед різних категорій користувачів Уанету, левова частка яких зацікавлена в питанні працевлаштування.
Проект Vakansii.ua орієнтований суто на активних претендентів, які вважають за краще шукати роботу з комфортом і в мінімальні терміни. Основними перевагами роботи з проектом Vakansii.ua є відсутність реклами і зручний перегляд списку відкритих вакансій. Ресурс є транслятором вакансій порталу Jobs.ua.
Resume.ua – це проект, повністю присвячений пошуку резюме і підбору персоналу у всіх містах України. Проста і інтуїтивно зрозуміла навігація, ненав'язливий дизайн роблять роботу на сайті приємною і комфортною. Для менеджерів по персоналу і рекрутеров доступні пошук резюме кращих фахівців і можливість додати вакансії на портали Jobs.ua і Vakansii.ua.
Портал про освіту в Україні, на якій абсолютна вся інформація, яка може знадобитися людині при пошуку місця навчання. Довідник ВУЗів, технікумів і училищ, курси професій, мовні школи, курси водіння, репетитори і багато що інше. Всі учбові заклади доповнені коментарями відвідувачів.
На порталі Training.ua розміщені відкриті тренінги різних напрямів навчання, семінари і конференції. Також працює розділ корпоративних тренінгів. Всі програми додають тренінгові компанії - організатори, що гарантує актуальність і постійну оновлювану інформації.
 
   
Додати резюме +
 
Додати вакансію +


Русская версия
Контактна інформація
 
Наші проекти: робота в Києві та Україні на Jobs.ua, вакансии в Украине на Vakansii.ua, резюме в Україні на Resume.ua
Освіта в Україні на Parta.com.ua, Тренінги в Україні на Training.ua, Весь Київ на Link.ua, Посадові інструкції на Profi.ua

© 2008-2009 ТОВ «Джобс Україна»
Всі права захищені відповідно до чинного законодавства України. При використанні матеріалів сайту www.resume.ua гіперпосилання на даний ресурс обов'язкове. Адміністрація може не розділяти точку зору авторів інформаційних матеріалів і не несе відповідальності за розміщувану користувачами інформацію.