ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 

 

Всеукраїнський конкурс «Кращий   державний службовець»

 

 

 

 

 

  

  Всеукраїнська Спартакіада серед державних службовців

 

 

 

З 1 січня 2011 року набирає чинності нове антикорупційне законодавство

Новини
Сесія Севастопольської міської державної адміністрації.

 Начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Автономній Республіці Крим та м.Севастополі  В.М.Артеменко прийняв участь  у сесії  Севастопольської міської державної адміністрації. Серед інших питань, які були включені до порядку денного, В.М.Артеменко взяв участь у обговоренні Програми соціально-економічного розвитку регіону.

 

Тренінг з технології проведення журналістських розслідувань корупції та зловживань у природоохоронній та екологічній сферах.

 Начальник Управління  В.М. Артеменко прийняв участь  у дводенному тренінгу з технології проведення журналістських розслідувань корупції та зловживань у природоохоронній та екологічній сферах. В.М. Артеменко виступив з двома лекціями з 11.45 до 15.30 щодо законодавства України, що регулює природну та екологічну сферу та розповів про типові зловживання та корупцію у природоохоронній та екологічній сферах.

 

Апаратна нарада Севастопольської міської державної адміністрації.

 07 червня  2010  року начальник Управління  В.М.Артеменко прийняв участь  в апаратній нараді Севастопольської міської державної адміністрації.

Голова Севастопольської міської державної адміністрації В.В. Саратов за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 60-річчя вручив В.М.Артеменку почесну грамоту.

Проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» для представників міністерств, республіканських комітетів та інших органів.

Організаційним комітетом з проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в АРКпроведено ІІ тур Конкурсу з представниками Секретаріату Верховної Ради АРК, Управління справами Ради міністрів АРК,  міністерств, республіканських комітетів та інших  органів виконавчої влади АРК.

Начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Автономній  Республіці Крим та м. Севастополі В.М. Артеменко прийняв участь у роботі ІІ туру конкурсу у якості співголови організаційного комітету разом з Міністром Ради міністрів АРК О.А. Нетецькою, керівником Секретаріату Верховної Ради АРК Полапою М.О. (співголови).

Аналіз стану реалізації кадрової політики в Севастопольській міській державній адміністрації

          На виконання резолюції Прем’єр-міністра України від 25.05.2010 року №28144/2/1-10 щодо проведення аналізу стану реалізації державної кадрової політики та надання методично-консультативної допомоги центральним та місцевим органам місцевого самоврядування, робочою групою, склад якої затверджений наказом Головдержслужби України від 28.05.2010 року №147,  в Севастопольській міській державній адміністрації проводиться аналіз стану реалізації кадрової політики.

Оголошення
До уваги вступників на програму "Державна служба"

Магістратура Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана» запрошує на навчання за освітньо-професійною програмою «Державна служба» на 2010-2010 навчальний рік. Подробиці та правила прийому дивиться на сайті  www.kneu.kiev.ua


Програма стажування „High Level Exchange Programme”.

Листом від 4 травня 2010 року Посольство Федеративної Республіки Німеччина звернулось до Головного управління державної служби України з проханням щодо донесення інформації про програму стажування „High Level Exchange Programme” до українських державних службовців національного та регіонального рівнів з метою проходження ними двотижневого стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини восени 2010 року. До участі у згаданій програмі Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини запрошуються 20 молодих державних службовців.

Робочою мовою програми є англійська мова. Умови участі у конкурсі на проходження стажування у рамках програми „High Level Exchange Programme” додаються.


Проводиться обговорення Проекту Концепції Державної цільової програми розвитку державної служби на 2011 – 2015 роки

Шановні  відвідувачі  сайту!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у обговоренні 

  Проекту Концепції Державної цільової програми розвитку державної служби на 2011 – 2015 роки

 

Будемо раді отримати Ваші   пропозиції та зауваження на

                                            електронні адреси нашого Управління:

                                derjsl_ark@ukr.net

                                uds.sebastopol@mail.ru

                                         або: 95011, м. Сімферополь, вул. Гоголя,9


Оголошення

            Кожної середи місяця з 14.00. до 16.00. в Управлінні проводиться «пряма телефонна лінія» на тему: «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування: запитання та відповіді», зателефонувавши на яку можна отримати від керівництва Управління усні консультації та відповіді на питання стосовно проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування тел. (0652)60-14-89.

 Управлінням державної служби Головного управління державної служби України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі кожний останній четвер місяця з 14.00 до 16.00 спільно з Прокуратурою Автономної Республіці Крим, Головним управлінням Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим, Головним управлінням Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим та Державною податковою адміністрацією в Автономній Республіки Крим проводиться пряма телефонна лінія «Суспільство проти корупції» тел. (0652)60-14-89.

Під час проведення «прямої телефонної лінії» представники зазначених вище органів влади  надають відповіді на питання.

Крімтого, зателефонувавши на «пряму телефонну лінію», Ви можете поставити питання стосовно застосування нового антикорупційного законодавства.

Запрошуємо  взяти активну участь у проведенні лінії.

Twinning - форма прямої технічної співпраці між центральними органами виконавчої влади, та органами влади країн-членів Європейського Союзу. Twinningзабезпечує обмінпрактикою між державними органами країн-членів ЄС та їхніми українськими партнерами.

TAIEX (Technical Assistance Information Exchange) – це інструмент зовнішньої допомоги, що надається Європейською Комісією для обміну інформацією з метою розбудови інституціональної спроможності, необхідної для адаптації національного законодавства до acquis communautaire.


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт за 2009 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю

 

 

 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти