This version of the page http://yusov.info/?pn=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-04. The original page over time could change.
Андрiй Юсов Персональний сайт Андрiя Юсова \ Головна
Головна
УКР РУС ENG

Новини

Михайло Чорний гірше шпигуна іноземних розвідок – Гуцалюк

2010-05-14 14:15:41

«Комітет Оборони Одеси» планує звернутись до прокурора Одеської області, а також до Генеральної прокуратури з вимогою провести розслідування щодо можливих домовленостей одеського олігарха Ігоря Маркова із заступником прокурора Одеської області Михайла Чорного навколо закриття його кримінальних справ. Про це заявив співкоординатор ГР «Комітету Оборони Одеси» Сергій Гуцалюк після оприлюднених відеоматеріалів на інтерент - ресурсі YouTube, які підтверджують корупційні зв’язки Маркова із заступником прокурора та пояснюють, чому замість повноцінного розслідування цілу низку кримінальних справ одеського олігарха вперто намагаються «зам’яти».
Комментарiв: 0
Медіа-профспілка: Україні загрожує владна монополізація ЗМІ

2010-05-14 10:19:27

Незалежна медіа-профспілка застерігає від виникнення в Україні державної монополії ЗМІ і не виключає можливість журналістських страйків. Як заявив голова Незалежної медіа-профспілки Роман Скрипін в інтерв'ю "Німецькій хвилі", Україні загрожує владна монополізація медіа-ресурсів. На його думку, це пов'язано з тим, що в бізнесменів, наближених до влади, нині зосереджені найбільші українські медіа-ресурси. Скрипін стверджує, що журналістські матеріали цензурують за вказівкою власників українських медіа холдингів.
Комментарiв: 0
Одеситів запрошують на останні в сезоні вечорниці

2010-05-13 15:50:43

В Одесі відбудуться заключні в цьому сезоні українські вечорниці. Вони пройдуть 15 травня о 19.00 години в арт-клубі Се Бон (Успенська 101).
Комментарiв: 0
ЖУРНАЛІСТИ СТБ ТЕЖ ЗАЯВЛЯЮТЬ ПРО ЦЕНЗУРУ

2010-05-07 11:40:11

Журналісти програми "Вікна" телеканалу СТБ заявляють про системну цензуру. Про це йдеться у листі журналістів СТБ, який має у своєму розпорядженні "Українська правда". Вони стверджують, що після виборів "почали зміщати акценти в репортажах, пов'язаних із діяльністю міністра освіти Дмитра Табачника, тем УПА та Голодомору". "Під час передвиборної кампанії журналісти "Вікон" вирішили отримати пояснення щодо цих випадків у керівництва телеканалу та не оприлюднювати їх аби уникнути використання у передвиборній боротьбі окремих кандидатів у президенти. Утім, зараз ми вважаємо за необхідне оголосити про системний наступ на свободу слова", - йдеться у листі.
Комментарiв: 0
ЖУРНАЛІСТИ ТСН ЗАЯВЛЯЮТЬ ПРО ЦЕНЗУРУ

2010-05-06 16:03:47

Журналісти телеканалу ТСН заявляють про запровадження цензури на телеканалі "1+1". Про це йдеться у відкритому листі журналістів, поширеному в четвер. "Ми, журналісти ТСН, хочемо заявити: на телеканалі 1+1 запроваджують цензуру!" - йдеться у зверненні "Нам заборонили висвітлювати певні теми і події. Наші сюжети, у яких присутня критика чинної влади, з політичних міркувань знімають з ефіру.
Комментарiв: 0
Депутаты возмущены фабрикацией их высказываний о мэре Одессы

2010-04-19 16:29:06

Народный депутат Анатолий Матвиенко назвал откровенной ложью распространённый от его имени в отдельных СМИ (ИА "Новый регион" и ряд промарковских СМИ) комментарий на тему внеочередных выборов мэра Одессы.
Комментарiв: 0
Сторiнки: ← попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 51 наступна →

Актуально

Теорія продуктивного самосуду

2010-06-02 17:03:40

Коли тебе катують і забирають життя люди, яких ти найняв, і яким ти довірив свою безпеку - це найбільш цинічний, підступний вид зради. Протягом тижня життя двічі нагадало нам про існування в Україні найогиднішого різновиду сваволі - міліцейської. Спочатку вбивство хлопця співробітником столичної міліції, потім катування трьох хлопців у відділку в Кіровограді.
Комментарiв: 0
НАШ ЯРКИЙ ОТСТОЙ

2010-06-02 16:04:58

В последние 20 лет мы с вами стали свидетелями разговоров украинской власти и политиков о демократии, рыночной экономике и, соответственно, политических и экономических реформах, призванных обеспечить их становление. По частоте и напору деклараций упоминание сих дефиниций , скорее, напоминало заклинания жрецов. На самом деле реальный опыт страны, приобретенный за этот период, показывает, что были эти заклинания не более, чем идеологическим прикрытием для куда более прозаичных задач и целей правящей элиты.
Комментарiв: 0
День Победы

2010-05-14 09:40:13

Слышны мне с детства грохоты войны. Объяты пламенем моря и суши. И грозное молчанье тишины. Кровавые тела, истерзанные души.
Комментарiв: 0
Нет дыма без огня?

2010-05-13 11:31:09

С 2005 года в России, а затем и во многих других государствах, стартовала акция «Георгиевская ленточка». Как и любое претендующее на влияние в обществе начинание, эта акция попала под пристальное влияние лиц, стремящихся любыми способами повысить свой рейтинг. Следует четко размежевать две акции – «Георгиевская ленточка», популярная среди людей, свято чтящих память подвига своих дедов в самой большой войне в истории человечества, и «Голосуйте за меня – я примазался», почитаемая индивидами с определенными политическими устремлениями. Как часто бывает, последние используют популярные лозунги, символы, программы, но на деле являются пустышками – ведь как только доходит очередь до настоящих дел – они, поджав хвост, скрываются в кустах. Особое внимание обратим на некоего Игоря Маркова, руководителя организации «Родына».
Комментарiв: 0
ЭЛИТА ЕСТЬ…В ОТЕЧЕСТВЕ ЧУЖОМ

2010-05-11 12:22:46

Украинцам не сложно ориентироваться в политике, потому что выбора то нет. По сути человеческого материала, наши власть и оппозиция похожи как две капли воды. Исключения в среде оппозиционеров и регионалов составляют единицы. Что нам с того, что демократы обещали реализовать выбранный большинством народа, цивилизованный внешнеполитический курс Украины в ЕС, а оказавшись у власти так и ничего не сделали?
Комментарiв: 0
Андрій Юсов закликав одеситів підтримати українську пресу

2010-05-05 11:25:57

відеоблог Андрія Юсова на Одеса-дейлі.
Комментарiв: 0
Сторiнки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 28 наступна →