This version of the page http://www.sumystat.sumy.ua/druk/6nefin.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-04. The original page over time could change.
Друковані видання "Нефінансові послуги"

6. СТАТИСТИКА НЕФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

 

 

Статистичний збірник

“Транспорт і зв’язок Сумщини”

 

Містить дані, які різнобічно характеризують роботу підприємств транспортного комплексу і підприємств зв’язку області за 2000–2008рр. Майже всі показники надаються в розрізі міст і районів. Інформація відображена у вигляді таблиць, графіків і діаграм.

 

Кількість сторінок – 130

Термін видання – cерпень

Орієнтовна вартість – 62,29 грн.

 

Статистичний збірник

“Каналізаційне господарство Сумської області”

 

Містить інформацію про функціонування мережі водовідведення області за 2000, 2004–2008рр. Майже всі показники надаються в розрізі міст і районів. Інформація відображена у вигляді таблиць, графіків і діаграм.

 

Кількість сторінок – 60

Термін видання – червень

Орієнтовна вартість – 39,74 грн.

 

Статистичний збірник

“Стан інформатизації у Сумській області”

 

Містить інформацію, яка характеризує наявність, поновлення та вибуття обчислювальної техніки у 2000–2008рр., а також надається структура витрат підприємств (організацій) на інформатизацію та дані про оснащеність загальноосвітніх закладів ПЕОМ.

 

Кількість сторінок – 30

Термін видання – серпень

Орієнтовна вартість – 24,84 грн.

 

Статистичний бюлетень

“Готельне господарство Сумщини у 2008р.”

 

Містить дані, які характеризують роботу готелів та інших місць для короткотермінового проживання у Сумській області: кількість місць та номерів у готелях, кількість структурних підрозділів сфери сервісу, чисельність проживаючих та загальний час їх перебування (у тому числі іноземців), розподіл номерів за категоріями. Наведена також інформація про індекси цін на готельні послуги, експорт-імпорт послуг тощо.

 

Кількість сторінок – 60

Термін видання – квітень

Орієнтовна вартість – 34,45 грн.

 

Статистичний бюлетень

“Діяльність підприємств сфери нефінансових послуг за 2008р.,

І квартал, І півріччя, 9 місяців 2009р.”

 

  Містить інформацію про роботу підприємств з госпрозрахунковою формою ведення господарської діяльності: кількість підприємств по видах послуг; обсяги реалізованих послуг за видами економічної діяльності, в тому числі обсяги  реалізованих послуг населенню, темпи їх зростання; обсяги по окремих видах послуг, що відносяться до сфери побутового обслуговування населення у розрізі міст та районів області, кількість виконаних замовлень, експорт-імпорт послуг тощо.

 

Кількість сторінок – 30

Термін видання – січень, квітень, липень, жовтень

Орієнтовна вартість – 28,27 грн.

 

Статистичний бюлетень

“Стан і розвиток зв’язку області за 2008р., січень–червень 2009р.”

 

  Статистичний бюлетень містить інформацію про продукцію зв’язку, засоби телефонного та мобільного зв’язку, індекси фізичного обсягу продукції, а також інформацію про надання послуг міжнародного зв’язку, експорт-імпорт послуг.

 

Кількість сторінок – 20

Термін видання – лютий, серпень

Орієнтовна вартість – 23,36 грн.

 

Статистичний збірник

“Наукова та науково-технічна діяльність підприємств

Сумської області у 2008р.”

 

  Містить аналітичну інформацію, яка характеризує обсяги виконаних наукових та науково-технічних робіт підприємствами та організаціями Сумської області, витрати на виконання робіт та джерела їх фінансування, наукові кадри. Наведені основні показники роботи в цілому по області, в динаміці за ряд років.

 

Кількість сторінок – 60

Термін видання – червень

Орієнтовна вартість – 39,81 грн.

 

Економічна доповідь

“Діяльність підприємств сфери нефінансових послуг

у І півріччі 2009р.”

 

Містить аналітичну інформацію, що характеризує роботу підприємств, основним видом діяльності яких, є надання послуг різним категоріям споживачів: кількість підприємств та обсяги реалізованих  послуг  за видами економічної діяльності, темпи їх зростання, чисельність працюючих, фінансові показники в розрізі міст і районів області. Наведені також дані про індекси цін на послуг, експорт-імпорт послуг тощо.

 

Кількість сторінок – 20

Термін видання – серпень

Орієнтовна вартість –29,81 грн.