This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/corporate/projects/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-30. The original page over time could change.
Зарплатні проекти — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

358 - з мобільного телефону
0 44 494-46-50
0 800 309-00-0

Корпоративним клієнтам


Зарплатні проекти


  • Акція "Працюємо разом!"
Все більша кількість підприємств та організацій України користується перевагами виплати заробітної плати своїм співробітникам через платіжні картки.
 
У разі запровадження великих зарплатних проектів (велика кількість працівників та фонд заробітної плати) для зручності співробітників Вашого підприємства/установи Банк може встановити банкомат (банкомати) на Вашій території або в безпосередній близькості до неї.  
 
Розмір комісійної винагороди Банку за зарахування коштів на карткові рахунки фізичних осіб – працівників підприємства/установи - встановлюється індивідуально. На розмір цієї комісії впливають такі чинники, як розмір фонду заробітної плати; кількість працівників; кількість та обсяги інших операцій, які здійснює Клієнт через АБ «Укргазбанк» тощо.     
 
З метою проведення роз’яснювальної роботи серед працівників підприємств та організацій - потенційних Клієнтів Банку по зарплатним проектам – фахівці Банку готові прийняти участь в ознайомчих зборах та провести презентацію зарплатного проекту.  
 
АБ «Укргазбанк» має значний досвід в обслуговуванні зарплатних проектів бюджетних організацій – міністерств, державних адміністрацій, навчальних та культурних закладів тощо. Розмір комісійної винагороди Банку за зарахування коштів на карткові рахунки працівників бюджетних організацій не перевищує 0,15%.  
 
Серед додаткових переваг зарплатних платіжних карток від «Укргазбанку» слід зазначити спеціальні програми кредитування працівників підприємства/установи по зарплатній картці без застави на пільгових умовах, можливість здійснення комунальних платежів, послуг міського та міжміського електрозв’язку, сплата рахунків операторів мобільного зв’язку за допомогою банкомату, послуга M-banking - зручне та оперативне керування картковим рахунком.
 

Контакти

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до найближчої філії Банку.
Телефон цілодобової клієнтської підтримки:
 
8-800-309-0000 (безкоштовно в межах України).


Версія для друку







Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку