This version of the page http://nytka.com.ua/who_we_are (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-30. The original page over time could change.
Нитка - Хто ми є?
Свіженькі новини
  • Найвитриваліші перевірять свої сили

    29 травня 2010

    Шестигодинна велогонка в Голосіїівському лісі стартує цієї неділі о 10 ранку. Випробувати себе зберуться справжні монстри двох коліс. НИТКА підтримує змагання!!!

  • Майстри покажуть шедеври ручної роботи

    27 травня 2010

    На гостей "Хоббі-фесту" чекають майстер-класи з виготовлення іграшок ручної роботи, прикрас, одягу, предметів декору, листівок, фотоальбомів та косметики

  • Східні танці зачарують

    27 травня 2010

    У програмі "Орієнтальних візерунків" передбачені показовий виступ артистів "Чайного клубу ", племенний танок у стилі "трайбл" та індійський класичний танок

  • Велодень збере найактивніших

    27 травня 2010

    Понад тисячу київських велосипедистів уже зареєструвалися для велопробігу центром міста у суботу. Драйву додаватиме гурт "От Вінта"

  • Дністровий видав книгу розчарування

    13 травня 2010

    До «Письма з околиці» увійшли мікроесеї, авторські колонки, вибрані статті, записи з нотатника й блоґу

ХТО І ЧОМУ МИ

У нашій крамничці Ви знайдете товари тільки українських виробників. Це і одяг, і екологічна їжа, і побутові речі. Будемо також раді запропонувати найкращі варіанти та місця для відпочинку в Україні або з українцями за її межами.

Ми слідкуємо за якістю, тому наша продукція стане гарним надбанням для Вас або подарунком для найдорожчих вам людей. Цінуємо ваш час, тому замовлення виконуємо якнайшвидше та найзручніше.

Наш колектив молодий та активний. Ми хочемо, щоб українці Заходу, Сходу, Півдня, Півночі та й з усього світу, бачили та знали, що вміють робити побратими, цінували та купували своє!

Зв'язатися з нами можна за телефоном +38-050-135-23-32

З повагою та любов'ю,
"Нитка"