This version of the page http://jeynews.com.ua/news/d0/40946 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-29. The original page over time could change.
Новини :: JeyNews
 
Мета новости...
 
 
субота, 29 травня, 2010
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 Сергій Тігіпко подав до суду на Lifе;)
 Український баскетбол об'єднався - офіційно
 20 змін, які вносять в життя обручки
Ви починаєте жаліти...
Кличко в «УДАРе»

Кредитні спілки були, є і будуть...
Тарас ТЕРНІВСЬКИЙ JeyNews
В Україні «виростили» лише п’ятьох власних «злодіїв у законі»
JeyNews (Фото gazeta.aif.ru)
Свято Водохреща
JeyNews
Група в соціальній мережі – дзеркало самореалізації
SarafannoeRadio для JeyNews
Людмила Ясінська виходить заміж?
JeyArt
Сашко Положинський: «Націоналізм – це активний патріотизм, направлений «за», а не "проти"
JeyArt
 

У Тимошенко відповіли Януковичу на Указ № 275

01.03.2010
20:30

ЗВЕРНЕННЯ

Кабінету Міністрів України у зв’язку з утворенням Національного антикорупційного комітету

26 лютого 2010 р. видано Указ Президента України № 275 «Про утворення Національного антикорупційного комітету». Даним актом задекларовано бажання повернути довіру громадян до влади, забезпечити дотримання конституційних прав і свобод людини, вести боротьбу з поширенням корупції, хабарництва в органах державної влади, зрощенням бізнесу і політики, організованою злочинною діяльністю як основними загрозами національній безпеці. Головою Національного антикорупційного комітету затверджено Президента України.

Вирішення зазначених в Указі питань було і залишається пріоритетом діяльності Уряду, утвореного Демократичною коаліцією. Кабінетом Міністрів України відповідно до конституційних повноважень вживаються конкретні заходи для запобігання та протидії корупції. Це передусім стосується таких найгучніших фактів, як:

-  незаконне надання у користування компанії «Венко інтернешнл лімітед» ділянки надр для видобування вуглеводнів у межах Прикерченської ділянки континентального шельфу Чорного моря всупереч стратегічним інтересам держави;

-  рейдерське захоплення державного майна, а саме адміністративних будинків по вулицях Володимирській, 34, та Золотоворітській, 9, а також комплексу будівель державної резиденції в урочищі «Межигір’я»;

-  запровадження корупційних схем постачання газу в Україну за участю компанії «РосУкрЕнерго АГ», а також намагання осіб, причетних до цієї компанії, протиправно вилучити з державної власності 11 млрд. куб. метрів газу з використанням іноземних судів;

-  грубий тиск вищих посадових осіб Генеральної прокуратури України на керівництво Міністерства охорони навколишнього природного середовища з метою незаконного надання спеціального дозволу на користування корисними копалинами Сахалінського родовища (Харківська область);

-  неправомірне використання Національним банком України коштів МВФ під час рефінансування ВАТ «Комерційний банк «Надра» в обсязі 7 млрд. гривень.

-  намагання Уряду відновити справедливість і законність у вирішенні цих справ блокувались попереднім Президентом України, Радою національної безпеки і оборони України, вищими посадовими особами Генеральної прокуратури України.

Вважаємо, що Національний антикорупційний комітет та його Голова повинні почати з себе і зробити реальні кроки для розслідування зазначених фактів корупції, що сприятиме забезпеченню законних прав та інтересів громадян. Це дасть змогу переконати громадян, що утворення Національного антикорупційного комітету не є піар-акцією, мета якої полягає лише у прикритті подальшого корупційного свавілля.

Кабінет Міністрів України не залишить поза своєю увагою такі кричущі факти корупції, здійснюватиме постійний контроль за ходом їх розслідування та інформуватиме громадськість про його результати.

 

 

Схвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 1 березня 2010 р., протокол № 11

JeyNews

наступна   → Держспоживстандарт: Розпочався Всеукраїнський конкурс – «100 кращих товарів України» 2010 року
попередня У Києві вогнеборці врятували двох "бомжів"

        
Видео-приколы
Загрузка...
поиск работы
Загрузка...


Назвіть себе *
Ваш e-mail *
Ваш коментар*
Введіть код, зображений на рисунку:
 
 
www.pogranicze.eu

Загрузка...

При повному або частковому використанні матеріалів ресурсу JeyNews гіперпосилання на нього є обов'язковим. Редакція не завжди поділяє думку авторів статтей. Редакція не несе відповідальності за інформацію, наведену в нередакційних або рекламних матеріалах. Всі права на інформацію, що підписана JeyNews і/або Jey Corporation належать ПП «Капітал-2000».
© 2007-2009, JeyCorporation
  Відвідування:  
Корисні лінки: работа курьер Одесса, погода во Владимире-Волынском на неделю, новости луганска