This version of the page http://vn.20minut.ua/lviv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-26. The original page over time could change.
Новости Винницы: Винницкие предприятия особого контроля
Авто
Недвижимость
Строительство
Работа
Гостиницы
Интернет-радио
Мамаклуб
Вход | Зарегистрироваться


Винницкие предприятия особого контроля

Три винницких компании попали в спецсписок налоговой администрации и будут переведены на обслуживание в центральный аппарат. Эксперты говорят - область от этого налогов не потеряет, но предприятия столкнутся с повышенным контролем.

У Вінниці ремонтують перший реактивний літак світу

Бойовий літак МіГ-15, що шість десятків років тому воював над Північною Кореєю з американцями, готують для демонстрації вінничанам. Поспішають впоратися до приїзду у Вінницю урядовців. Третього червня літак стане експонатом Військово-історичного музею Повітряних сил Збройних сил України.  (2)

Професія педагога: гарантоване працевлаштування з гідною заробітною платою (на правах реклами)

Коли в сім'ї зростає дочка, батьки мріють про те, щоб вона вдало вийшла заміж, народила дітей, але спочатку здобула вищу освіту і отримала хорошу професію. (1)

Мерія придбає страхову компанію

У цьому році міська рада планує купити страхову компанію для запровадження в місті страхової медицини. Рішення прийняте на сесії міськради. А необхідні кошти уже закладені у міський бюджет  (1)

Особливості вінницьких перевезень

Мешканці Бучми не розуміють, куди поділися автобуси «Вінбусу», і чому замість 90 копійок за проїзд вони змушені платити 1,25 гривні. Люди проти такого "обміну". Чиновники кажуть - уся справа в заборгованості Державного бюджету  (2)

Мати задушила новонароджену донечку

Що її п’ятій дитині не жити 39-річна жінка знала з моменту зачаття. Боялася осуду односельчан, тому вагітність ховала за повнотою і народжувала потай у сараї. Жінка задушила немовля хусткою, запхнула в пакет і сховала свій гріх у сіні...  (10)

Скуштуйте свіженьких... нітратів!

Соки належать до напоїв, які найчастіше фальсифікують в Україні. Для цього виробникам достатньо просто додати більше води та фарбників. Визначити такий фальсифікат фахівці практично не можуть.

Вінницькі міські облігації пустять на автобуси

Влада "облюбувала" облігації. Цього року міська влада може здійснити ще одну позику внутрішнього займу. Проте, на відміну від попередніх років, коли кошти від випуску боргових зобов'язань вкладалися в ремонт доріг, нині вони мають піти на закупівлю автобусів.  (15)

Лента новостей
«Ворогам» Південного Бугу екологи видали чорні мітки

Дві акції провели учасники Басейнової конференції «Збережемо Південний Буг!», що проходила три дні у Немирівському санаторії «Авангард». Винница, 26/05/2010 11:00

За обучение в школе - грант

Национальный институт международных отношений начал набор в рамках реализации проекта «Школа для неправительственных организаций в Винницкой области». Винница, 26/05/2010 09:54

Марина Мальцева: "Від «памперс-вокалу» до лауреатів"

Марина Мальцева вважає, що навчити співати можна кожного, але чи варто це робити? «Навіть ведмедя можна навчити їздити на велосипеді, але він ніколи не стане гонщиком», - каже вона. Винница, 26/05/2010 09:00

Дар’я Березова: "Мова - наука неточна"

- Ви берете участь в олімпіадах з п’ятого класу. Яке ваше найбільше досягнення на сьогодні? - У цьому році я зайняла друге місце на четвертому етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, - розказує Дар’я Березова, учениця школи №22. Винница, 26/05/2010 08:54

Геннадій Обштир зі Жмеринки став кращим провідником і кращим вожатим

Перемога у конкурсі «Кращий провідник Південно-Західної залізниці» серед провідників пасажирських вагонів у поїздах підвищеного комфорту для 29-річного жмеринчанина Геннадія Обштира була меншою несподіванкою, ніж те, що він прочитав про себе в інтеренті. В мережі «ВКонтакті» його назвали кращим вожатим усіх часів табору «Дубки», де відпочивають діти залізничників. Винница, 26/05/2010 08:00

Тамара Карапетян: "Встигаю все - і тренуюся, і працюю"

- Що потрібно для досягнення таких високих результатів? - Головне - працелюбство. Але без хорошого тренера спортсмен не зможе самореалізуватися, досягти гарних результатів, - пояснює Тамара Карапетян, семиразова чемпіонка України, чемпіонка світу серед молоді, бронзовий призер чемпіонату Європи з самбо. Винница, 26/05/2010 07:54

Лента новостей >>