This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_access/contract_init/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-24. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Опис послуги :: Договірний доступ :: Комутований доступ до інтернету




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

Доступ по комутованiй лiнiї (Dial-Up) — це традиційний доступ до інтернету по телефонній лінії за допомогою модему.

Переваги комутованого доступу:

1

використання вже існуючої телефонної лінії для доступу в інтернет;

2

вибір оптимального тарифного плану відповідно до Ваших потреб;

3

відсутність платежів за обсяг переданої чи прийнятої інформації.

Основні переваги даного способу доступу до інтернету – низькі додаткові витрати. Все, що необхідно для встановлення комутованого з’єднання – це комп’ютер, модем та телефонна лінія. Кожного разу, коли ви бажаєте працювати в інтернеті, достаньо надати команду вашому модему здійснити набір телефонного номеру для доступа до серверу ВАТ «Укртелеком», з’єднання буде встановлено автоматично.

Гнучкі тарифні плани передбачають як оплату за фактично відпрацьований в Інтернеті час, так і можливість внесення передоплати з урахуванням часу доступу або передоплати за необмежений час доступу. Вартість секунди роботи в мережі змінюється в залежності від часу доби.

У разі, якщо ви бажаєте мати підтверджені гарантії – скористайтесь послугою комутованого доступу до інтернету з укладанням договору. При цьому ви отримуєте унікальні ім’я користувача та пароль та обираєте зручний для вас тарифний план в залежності від ваших потреб. 

Для того, щоб замовити цю послугу, вам необхідно прийти в Центр обслуговування споживачів ВАТ «Укртелеком»  та підписати договір.



0-800-506-800 цілодобово