This version of the page http://zik.com.ua/ua/chat/48 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-22. The original page over time could change.
ЗІК - Чат-конференції | Андрій Котельник
вакансия юрист Донецк, прогноз погоды в одессе и области, последние донецкие новости, скачать Искусственнный разум, стс музыка
...
УКР POL РУС ENG
RSS Експорт

  • ПРО НАС
  • АНАЛІТИКА
  • АНОНСИ
  • ЧАТ-КОНФЕРЕНЦІЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОПИТУВАННЯ
  • АРХІВ

  • Відео
  • Влада
  • Політика
  • Економіка
  • Соціум
  • Культура
  • Мас-медіа
  • Євро-2012
  • Спорт
  • Кримінал
  • Надзвичайна ситуація
Субота, 22 Травня 2010
2119

  • ZIK
  • Львівські новини
  • Львівщина райони
  • Тернопіль
  • Чернівці
  • Івано-Франківськ
  • Луцьк
  • Ужгород
  • Рівне

Чат-конференція з офіційним претендентом на титул чемпіона світу з професіонального боксу за версією WBA Андрієм Котельником

22 Листопада 2007
[ Sonya ]
Як ви ставитнсь до поширеного міфу про розумові здібності боксерів? Чим цікавитесь, окрім боксу?

Що можна говорити?! Не можна судити по одному боксеру. Найкращий приклад – брати Клички, які захистили докторські дисертації. Я окрім боксу займаюся організацією таборів, змагань для дітей. Допомагаю фінансово дитячим будинкам.

[ sashko ]
Андрію, чому ви вибрали саме бокс і коли саме ви почали займатися?

Боксом почав займатися у 1985 році. Моя мати і бабця працювали у Палаці спорту на тепершіній площі Петрушевича. Займався багатьма видами спорту, однак залишився у боксі, хоча ніколи не думав, що буду боксером. Тим більше не думав, що це буде моєю роботою.

[ тарас тарасович ]
на початку листопада ви мали боксувати за звання чемпіона світу - чому цей бій проти Гевіна Рііса не відбувся?

Важко сказати. Я був на тренувальному зборі в Австрії (2 тижні – з 16 по 31 вересня). До зборів мені телефонував тренер і сказав, що я буду боксувати 3 листопада в Уельсі в рамках вечора Кальзаге-Кесслер. Через місяць (приблизно 15 жовтня) сказали, що я не буду боксувати в Уельсі, оскільки Різ хотів боксувати 3 листопада з кимось іншим, а до 21 обов’язковий захист. 17 листопада планувався мій бій у Магдебурзі з Різом. Однак потім стало відомо, що «Універсум» не домовився з менеджером Різа – Френком Уореном. У січні у мене буде розмова з менеджерами на тему: чому не відбувся бій. Мене самого хвилює, чому цього року я провів тільки один бій титульний, один рейтинговий, а минулого, наприклад, два титульних. Хоча я маю проводити мінімум три поєдинки.

[ Danger ]
з ким ви б хотіли зустрітися на рингу?і ще одне питання: з німецьким "Універсумом" брати Клички попрощалися, чи не хочете ви також піти від німців?

Для початку з Різом. Коли виграю пояс чемпіона світу, тоді буде видно. Що стосується «Універсуму», після останньої підготовки до бою хотілося б. Однак у мене контракт ще на два роки. Однак я буду говорити «Універсумом»: якщо вони не можуть організувати бій за звання чемпоіна світу, то для чого я їм потрібен. Хай відпускають. Я думаю, що знайдеться інший менеджер, який зацікавлений у тому, щоб я став чемпіоном світу. Оскільки я готовий на сьогодні боксувати з будь-ким. З чемпіонами, які зараз є.

[ Ендрю Ендрювич ]
Тезка, а в тебе є хоббі? чув, шо ніби добре граєш у футбол - це правда? уболіваєш за Карпати? якщо так то коли був на стадіоні востаннє?

Футбол, дійсно, моє хоббі. Коли я у Львові, то завжди граю у футбол. Мені подобається грати у футбол. Мінімум 2-3 рази на тиждень я граю. Футбол психологічно розвантажує мене від проблем, бодай, навіть на деякий час. На «Карпати» я ходив цього року, але коли не пам’ятаю.

[ Солома Сергійович ]
Ти вже давно не виступав у Львові, коли можна буде подивитися на твій поєдинок у нашому місті?

Виступав востаннє у Львові у 2003 році за титул Інтерконтинетального чемпіона. Переміг у 3 раунді нокаутом. Коли стану чемпіоном світу, тоді, можливо, відстоювати титул буду у Львові. Принаймні, так хотілося б.

[ Дворакевич Ігор Васильович ]
Андрію, вас турбує Ігор Дворакевич з Тернопільщини. 1) Чи буваєте ви на юнацьких турнірах в областях України? Чи були колись на Тернопільщині? 2) Чи проводите зустрічі з вашими прихильниками? А може плануєте зустрітися з ними на Тернопільщині? 3) Акі у вас найближчі плани поза спортом?

В областях на турнірах бував. Проводжу свій дитячий турнір «На призи фонду Андрія Котельника». Але на Тернопільщині ще ні. Сподіваюся, що у найближчому майбутньому приїду. Якщо мене запросять. Зустрічі з прихильниками ще не доводилося організовувати. Наразі таких планів немає. У планах – організація свого турніру, який відбудеться 20-23 грудня 2007 у Львові (це буде вже 5 за ліком, ювілейний Всеукраїнський дитячий боксерський турнір). Вік учасників 13-15 років. Наступного року буде видана біографічна книга про мене. Її робоча назва «Вікторія Котельника».

[ Корнецкий Владимир Владимирович ]
Андрій, крім занять боксом, чим ви ще живете? Кого вважаєте найсильнішим у своїй категорії? Як відзначаєте свої перемоги? Чи дозволяєте собі випити щось спиртоного? Чи погоджуєтеся з думкою коментаторів "Мегаспорту", що вам бракує нокаутуючого удару?

Ходимо з друзями у ресторани, спілкуємося. Граю у футбол з друзями, влітку їздимо на природу. Виховую маленьку доньку – Вікторію (1 рік та 4 місяці). Займаюся організацією свого фонду. Спиртні напої взагалі не вживаю. Після поєдинку в Німеччині зустрічаємося з нашими хлопцями (Дзиндзирук, Сидоренко, Дмитренко разом із дружинами) і йдемо у ресторан. З думкою коментаторів не погоджуюся. Мені хіба що бракує точності удару, оскільки були поєдинки, в яких я перемагав нокаутом, коли суперники падали. А якщо суперник падає, значить нокаутуючий удар є.

[ boxer ]
А скільки ти заробляєш грошей на рингу?

На такі питання я не відповідаю. Існує такі річ, як таємниця контракту. Якщо пише преса, що хтось дає за бій 3 чи 5 мільйонів, це ще не означає, що всі отримає боксер. Багато не заробляю, але на хліб з маслом вистачає наразі.

[ Андрій ]
Доброго дня! Що допомагає Вам досягати поставленої мети, що надихає?

Мрія стати чемпіоном. І бажання довести самому собі, що я – справжній чемпіон, а не тільки на словах.

[ дєффочка ]
які тобі подобаються дівчата? там зріст-вага-тілобудова, очі.

Високі, брюнетки, красиві, з хорошою фігурою і бюстом 2 розміру (сміється). Взагалі, на Україні найкращі дівчата, особливо моя дружина.

[ Bodnar Yaroslav Ivanovych ]
Добрый день! Слышал, что ваши немецкие тренеры умеют говорить по русски. Правда ли это? Какие по вашему мнению перспективы украинских тяжеловесов - Дмитренко, Вирчиса, Биденко, Платова завоевать титул чемпыона мира? Кто из них самый одаренный по вашему мнению?

Міхаель Тімм трохи розмовляє російською, ще більше розуміє її. Все-таки спілкуємося ми німецькою мовою. Дмитренко ще молодий, у нього все попереду. У майбутньому він стане чемпіоном світу. Вірчис уже старший боксер. В нього є шанс боксувати з Хуаном Карлосом Гомесом. Якщо він зуміє перемогти, в нього будуть усі шанси боксувати за звання чемпіона світу. Що стосується Біденка, то в нього незабаром з’явиться можливість зустрітися з Русланом Чагаєвим – чемпіоном WBA у суперважкій вазі (принаймні, я чув такі розмови у клубі). Поєдинки Платова мені не доводился бачити, за винятком кількох боїв, тому робити якісь висновки мені важко.

[ vodka stakan ]
які спиртні напої ти вживаєш? горілку пєш?

На це питання я вже давав відповідь. Не вживаю алкоголь.

[ Дворакевич Ігор Васильович ]
Чи бачили поєдинки свого майбутнього суперника - чемпіона світу Гевіна Різа? Як оцінюєте рівень його майстерності? Чи підходить він вам за стилем?

Бачив його поєлинки, коли готувався до двобою з ним. Бачив поєдинок його з Сулейманом Мбає. Що стосується його, як боксера, то його рівень невисокий. Щодо манери ведення бою Різа, то саме з такими боксерами мені зручніше боксувати.

[ Syvenkyy Oleg Andriyovych ]
Які у вас склалися стосунки з журналістами? Бували випадки, коли вони перекручували ваші слова? Ви проводите юнацькі турніри з боксу. Чи не маєте у планах організовувати у Львові бої професіоналів? Якщо "Юніверсуму" не вдасться організувати вам титульний поєдинок, чи продовжуватимете виступати за цей клуб? Доки у вас контракт?

Нормальні стосунки, ділові. Інколи буває так, що вони пишуть не те, що я говорив. Але це журналісти… У майбутньому, можливо і буду організовувати вечора боксу за участю професіоналів. Однак це може бути лише після того, як я закінчу кар’єру боксера. Наступного року я все-таки буду боксувати за звання чемпіона світу. Принаймні, я на це сподіваюся. Оскільки я – оіфіційний претендент на цей титул. Мій контракт закінчується у листопаді 2009 року.

[ Анна ]
Доброго дня, Андрію! Дуже радію вашим успіхам! Але скажіть, ким би ви стали, якби не знайшли себе у боксі, адже, напевне, у вас є й інші інтереси у житті? І ще одне, як ви бачите своє майбутнє після того, як станете чемпіоном світу (чого щиро вам бажаю)? Чи це досягнення означатиме, що ви покинете професійний бокс?

Можливо, став би хорошим футболістом. Спочатку потрібно стати чемпіоном світу, а потім вже буду складати плани на майбутнє. Можливо, буду намагатися об’єднати титули. На найближчі 2 роки у мене контракт, тому буду далі виступати. Наразі я ще не задумувався над закінчення кар’єри. У мене ще все попереду.

[ Вихопень Наталія Миколаївна ]
Андрію, доброго дня. Вибачте за дещо особисте запитання, але цікаво, чи ходите з друзями напередодні Нового року в баню? і де плануєте святкувати зустріч 2008 року?

Звички ходити в лазню напередодні Нового Року в мене немає. Я не надто люблю сауну. Про зустріч Нового Року можете почитати у попердніх відповідях.

[ Вихопень Наталія Миколаївна ]
Наскільки комфортно вам мешкати у Гамбургу, яке дуже сильно відрізняється від маленького та затишного Львова? Ви людина Великого міста?

Я вже звик у Гамбурзі. Там я себе почуваю, як вдома. Коли я приїжджаю до Львова, мені здається, що тут більше метушні, корки на дорогах. Люди завжди кудись поспішають, злі. Чому так – не можу сказати.

[ liopa ]
чи доводиться тобі на вулиці з кимось битися? як часто і хто перемагав:)

На вулиці не б’юся

[ карпо ]
Скоро Новий Рік і твоє день народження. які подарунки ти любиш, який подарунок тобі дарували найдорожчий?

Я взагалі люблю різні речі, подарунки. Приємно,коли мені щось дарують. А найдорожчий подарунок зробила мені дружина Таня – народила доньку Вікторію, яку я дуже люблю. Не уявляю собі, як я раніше без неї жив. Навіть у поєдинку за звання чемпіона світу з Мбає я вийшов у футболці із зображенням доньки. А на боксерських трусах був напис «Вікторія».

[ Олександр Іванович ]
Чи не думаєте Ви переходити в інший боксерський клуб,в зв'язку з неспроможністю ваших теперішніх промоутерів організувати Вам бій за титул чемпіона світу?

Це питання уже було – читайте у попередніх відповідях.

[ андрій ]
Чи не Хотіли б Ви попробувати себе в іншій ваговій категорії?

Взагалі хотілося б, однак спочатку потрібно стати чемпіоном світу в цій категорії (до 63,5 кг). Час покаже…

[ андрій ]
Ваше життя поза спортом?

Відповідь на це питання уже була.

[ андрій ]
ДЕ і як Ви збираєтесь святкувати своє 30-ти річчя?Який подарунок чекаєте?

У ресторані, в колі друзів, рідних та колег. Не задумувався над цим. Але хотів би якийсь дорогий подарунок. Мені це подобається.

[ Макс ]
Чи існує у професійному боксі таке явище як договірні бої? Чи доводилося брати участь у таких? Від чого залежить організація тих чи інших боїв у професійному боксі: від амбіцій (можливостей) менеджера, пробивних можливостей промоутерської компанії, кількості грошей...

Важко сказати. У моїй практиці такого не було. У першу чергу все залежить від менеджера, який тебе «веде». Від його можливостей, від його рейтингу у світі. Та, власне, від самого боксера. На якому рівні знаходиться боксер, і чи прогресує він від поєдинка до поєдинку. Насамперед боксер має бути психологічно урівноважений – це дуже важливо у професійному боксі.

[ Олександр Іванович ]
А на вулиці доводилось битись?

Питання існує

Новини

  • 22Травня 2010

    • 19:01
    • Букмекери вважають «Інтер» фаворитом фіналу Ліги чемпіонів
    • 13:46
    • Запоріжжя хоче провести матч за Суперкубок України з футболу
    • 13:37
    • Сьогодні визначиться найсильніший футбольний клуб Європи сезону 2009/2010
    • 13:28
    • Інтерпол перевірить інформацію про футбольну змову Росії та Іспанії
    • 13:14
    • Визначився склад збірної Румунії на матч проти України у Львові
    • 13:01
    • Віталій Кличко отримає кулак Тайсона
    • 12:50
    • Київ прийме хокейний чемпіонат світу з хокею 2011 року у Першому Дивізіоні
    • 12:35
    • Тренер міланського «Інтера» Моурінью: Ліга чемпіонів важливіша за чемпіонат світу
    • 12:29
    • Сосновськи: Шанувальники Кличка здригнуться
    • 12:20
    • Київський хокейний «Будівельник» підписав перших гравців
    • 12:13
    • Гравець «Баварії» та збірної України Тимощук: На фінал Ліги чемпіонів шанси рівні в обох команд
    • 12:01
    • Чемпіонат світу з хокею 2015 року відбудеться у Чехії
    • 11:55
    • Півзахисник «Карпат» Кожанов побив рекорд динамівця Белькевича
    • 11:48
    • Баскетбольна Суперліга затвердила ліміт для легіонерів на новий сезон: «4+1» на майданчику та «6+6» у заявці на матч
    • 11:37
    • Кличко готовий битися з Сосновським всі 12 раундів

Фоторепортаж

  • Сьогодні у Львові репрезентували партію «Удар» Віталія Кличка. Фото
  • У підземному переході на пл. Галицькій у Львові – озеро:...
  • У Львові чоловік пікетує Державну виконавчу службу, «замурувавшись» у «Запорожці»....
  • Під час покладання вінків Януковича ледь не травмувало. Фото. Відео
  • ДАІ Львівщини працює не так, як треба, – міністр МВС....
  • У Львові голі люди в ластах боролися за туристичні путівки...
  • У Львові провели акцію проти пропаганди гомосексуалізму – «Львів не...
  • Львівська облрада таємним голосуванням визначиться щодо недовіри голові ЛОДА Василю...