This version of the page http://adm.km.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-22. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка
Архів новин || Пошук новин

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
АНОНС
25 травня 2010 року об 11 годині у сесійному залі Будинку рад (2-й поверх) відбудеться розширене засідання колегії облдержадміністрації.
21 05 2010
Докладніше ...


Прес-анонс
З 10 по 20 травня 2010 року
в Центрі європейської інформації при Хмельницькій обласній науковій
універсальній бібліотеці ім.. М. Островського за інформаційної
та фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження»
проходить Декада інформування
«Україна та ЄС: європейська політика сусідства»
присвячена Дню Європи в Україні.
12 05 2010
Докладніше ...


V книжкова виставка-продаж «Книги Великої Волині»
З метою збереження та примноження культурного надбання українського народу, створення сприятливих умов для видання та популяризації української книги з 13 по 15 травня 2010 року у м. Луцьку Волинська обласна державна адміністрація спільно з ВАТ «Волинська обласна друкарня» КП ДАК «Укрвидавполіграфія» проводить V книжкову виставку-продаж «Книги Великої Волині».
12 05 2010
Докладніше ...


Оголошено Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Петро Калнишевський та його доба»
Спільним рішенням Українського інституту національної пам’яті та Всеукраїнського благодійного фонду імені Петра Калнишевського з 1 квітня стартує КОНКУРС МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ПРОЕКТІВ «ПЕТРО КАЛНИШЕВСЬКИЙ ТА ЙОГО ДОБА».
11 05 2010
Докладніше ...


Новини

Питання наповнення бюджету та виплати заробітної плати розглянуто на нараді
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Дерикот провів селекторну нараду з головами райдержадміністрацій, міськими головами щодо наповнення бюджету, виплати заробітної плати та погашення заборгованості до Пенсійного фонду.
21 05 2010
Докладніше ...


Про проведення прийому громадян заступником голови - керівником апарату облдержадміністрації Лілією Бернадською
Сьогодні заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Лілія Бернадська провела особистий виїзний прийом громадян в Новоушицькому районі. На розгляд надійшло 7 звернень громадян та одне колективне.
Житель с. Песець просить допомогти вирішити питання по кредиту, який був оформлений на його втрачений паспорт, заявник повідомляв про втрату документа міліцію і прокуратуру. Є рішення Оболонського суду м. Києва, який зобов’язав стягнути борг по кредиту, а апеляційний суд відмовив заявнику.
21 05 2010
Докладніше ...


Обговорено створення сприятливих умов для залучення інвестицій
Заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль взяв участь у селекторній нараді з Міністерством економіки України з питань вивчення досвіду створення сприятливих умов для залучення інвестицій та підготовки пропозицій щодо покращення інвестиційного клімату.
21 05 2010
Докладніше ...


Кам’янеччина зустрічала дипломатів
20 травня у Кам’янець-Подільський прибула делегація глав дипломатичних представництв із своїми дружинами із 29 країн світу.
Міністерством Закордонних Справ України спільно з Генеральною дирекцією Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв запроваджено практику організації ознайомчих поїздок до регіонів України для глав іноземних представництв та членів дипломатичного корпусу.
20 05 2010
Докладніше ...


Заслухали керівників підприємств-боржників з Хмельницького
У Хмельницькому відбулося засідання обласної спеціальної комісії з питань погашення податкового боргу за участю першого заступника голови облдержадміністрації Миколи Дерикота та Хмельницького міського голови Сергія Мельника.
На засіданні заслуховувалися керівників підприємств-боржників із міста Хмельницького.
20 05 2010
Докладніше ...


Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха представив нового голову Славутського району.
Несен Олег Анатолійович відтепер очолюватиме Славутську районну державну адміністрацію Хмельницької області. Відповідне розпорядження підписав Президент України Віктор Янукович 17 травня 2010 року. Під час офіційного представлення активу району Олега Анатолійовича, очільник області акцентував увагу на пріоритетних напрямках роботи виконавчої гілки влади різних рівнів. Серед першочергових завдань : відновлення промислового та сільськогосподарського виробництва, створення нових робочих місць, наповнення місцевого бюджету, тощо.
19 05 2010
Докладніше ...


Василь Ядуха взяв участь в телепередачі «Акценти»
19 травня на телеканалі «Поділля-центр» в черговий раз в прямому ефірі була передача «Акценти» за участю голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи. В тридцять хвилин спілкування вмістилося чимало важливих та цікавих питань. Зокрема, нещодавно у Києві під головуванням Президента України Віктора Януковича відбулося перше засідання Ради регіонів. Які акценти були розставлені у ході зустрічей? На це Василь Степанович дав вичерпну відповідь. Рада регіонів при Президентові України покликана, насамперед, сприяти вирішенню проблем регіонів на найвищому рівні. Думка цього органу має враховуватися при прийняті рішень Кабінету Міністрів та Верховної Ради . Важливим є на сьогодні побудова ефективної незаполітизованої вертикалі влади, залучення інвестицій для розробки та реалізації нових проектів, які даватимуть перспективу розвитку кожного краю.«Сильні регіони - сильна держава» - це гасло лежить в основі роботи Ради регіонів. Василь Степанович переконаний, що кожен житель Хмельниччини має проявити ініціативу у відстоюванні інтересів регіону. Всі разом маємо згуртуватися навколо рідного краю.
19 05 2010
Докладніше ...


Відбулась зональна нарада за участю представників одинадцяти районів південної зони області
На базі підприємства ТОВ "Подільський бройлер", що у селі Воробіївка Дунаєвецького району, 18 травня відбулася зональна нарада з питань культури полів та ходу ремонту зернозбиральної та зерноочисної техніки.
Відкрив нараду заступник голови облдержадміністрації з питань агропромислового комплексу Володимир Галищук.
19 05 2010
Докладніше ...


«Ніхто нічого не зробить за вас»
Саме такими словами розпочав нараду з активом Віньковецького району голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха. Зустріч з начальниками управлінь РДА, керівниками та директорами установ і організацій, представниками районних правоохоронних структур, керівниками сільгосппідприємств, сільськими головами та ін. відбулася сьогодні в рамках робочої поїздки. Насамперед, Василь Степанович нагадав усім присутнім «золоте» правило: « Зміна влади, яка відбулася цивілізованим шляхом, призвела до того, щоб ми усі чітко проаналізували реальний стан справ кожної території, ситуацію на кожному підприємстві та намітили шляхи подальшої роботи. При цьому потрібно зняти заполітизованість влади на всіх рівнях, виходити до людей, вирішувати, насамперед, економічні питання». Високопосадовець зазначив, що влада прийшла не на один день.
18 05 2010
Докладніше ...


Голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха представив голову Віньковецького району
Відтепер Віньковецьку районну державну адміністрацію очолюватиме Панасевич Анатолій Володимирович.
18 05 2010
Докладніше ...


Вадим Гаврішко пообіцяв навести лад на сільських пунктах швидкої допомоги
Відбулася перша телефонна лінія «Запитай у влади» за участю заступника голови облдержадміністрації Вадима Гаврішка. Цього разу на лінію до заступника з гуманітарних питань зателефонувало 14 жителів області та, навіть, з сусідніх регіонів. Зокрема, декілька питань стосувалися відновленню автобусного сполучення у населених пунктах області, цін на молоко та облаштування доріг. Також до заступника звернулися з питанням щодо цьогорічного оздоровлення дітлахів.
18 05 2010
Докладніше ...


За допомогою до очільника області
Голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха сьогодні здійснив особистий прийом громадян. Бажаючих розповісти про свої проблеми високопосадовцю виявилося чимало. На розгляд поступило понад сімдесят заяв, включаючи і прохання про надання матеріальної допомоги. Зокрема, велика частка заявників прийшла з надією на вирішення житлових питань. Це і пенсіонер з Нової Ушиці, і мешканці одного з гуртожитків обласного центру, і жителі Ярмолинець та Красилова. Усі вони навели вагомі аргументи на захист своїх громадянських прав. Але як зазначив Василь Степанович, вирішити одним розчерком пера справи, які по 13, 10, 5 років не вирішувалися – не можливо. Особливо, коли є рішення суду. Проте, високопосадовець жодного відвідувача не відпустив без надії на вирішення проблемного питання.
17 05 2010
Докладніше ...


Василь Ядуха взяв участь у роботі бюджетних сесій Кам`янець - Подільської міської та районної рад.
« Ми маємо настирно шукати шляхи , щоб зменшити дотації з боку держави. Це принципове питання і резерви у нас є. Ми повинні знайти шляхи наповнення бюджету за рахунок тих ресурсів, які є на території кожного району. Першочерговим завданням було, є і буде відновлення виробництва, питання розвитку підприємництва, залучення інвестицій»,- сказав голова Хмельницької обласної державної адміністрації під час розгляду доленосного для Кам`янець-Подільського району питання прийняття бюджету на 2010 рік.
16 05 2010
Докладніше ...


Перші особисті виїзні прийоми громадян провів голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха.
Одразу два прийоми громадян було заплановано у ході робочого візиту очільника краю Василя Ядухи до Кам`янець-Подільського району. Перший відбувся в райдержадміністрації. Туди з`їхалися люди зі всього району аби із своїми проблемами звернутися до голови облдержадміністрації. Людей турбують питання ціни та збуту молока, земельні та майнові, забезпечення інвалідів І групи автомобілем тощо. Разом з Василем Ядухою людські проблеми вислуховували і шукали шляхи вирішення спеціалісти із земельного управління, пенсійного фонду, управління праці та соціального захисту населення.
16 05 2010
Докладніше ...


«До Дня Незалежності України жителі села Кам`янка, Кам`янець - Подільського району, отримають амбулаторію сімейної медицини»,- Василь Ядуха.
У ході робочого візиту у Кам`янець - Подільський район, голова Хмельницької обласної державної адміністрації оглянув завершення будівництва амбулаторії сімейної медицини, що у с. Кам`янка. Наразі стоїть питання погашення кредиторської заборгованості за фактично виконані роботи, його ціна - 600 тисяч гривень.
15 05 2010
Докладніше ...


Василь Ядуха вшанував пам`ять жертв політичних репресій.
З нагоди Дня пам`яті жертв політичних репресій, який відзначається в Україні у третю неділю травня, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха поклав вінок до пам`ятника жертвам голодомору 1932-1933рр. та політичних репресій у с. Жовтневе, Кам`янець - Подільського району.
14 05 2010
Докладніше ...


Заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль провів нараду з питань державного регулювання у сфері автомобільних пасажирських перевезень
На нараді було обговорено вартість перевезень пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, у приміському та міжміському внутрішньообласному режимі.
До речі нещодавно було оприлюднено розпорядження про затвердження нових тарифів на перевезення пасажирів, які збільшилися із 18 коп/км до 20 коп/км. проїзду без ПДВ.
14 05 2010
Докладніше ...


Доброю традицією в Україні стає святкування в другу неділю травня Дня Матері
Ось і цього разу служба у справах дітей облдержадміністрації організували святковий концерт та частування з нагоди вшанування багатодітних матерів, а також опікунів дітей-сиріт Хмельниччини. Урочистості відбулися за участю заступника голови облдержадміністрації Вадима Гаврішка.
14 05 2010
Докладніше ...


Одне з основних завдань - забезпечення своєчасних виплат населенню
14 травня Віце-прем’єр-міністр України Володимир Семиноженко провів селекторну нараду з питань нарахування та забезпечення своєчасної виплати пенсій та соціальної допомоги. Хмельницьку область на нараді представляв перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Дерикот.
Також у нараді взяли участь представники від обласного управління Пенсійного фонду та соціального захисту населення.
14 05 2010
Докладніше ...


Володимир Галищук провів виїзний прийом громадян
Деражнянщину відвідав заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Галищук, де провів особистий прийом громадян. В цілому до заступника звернулось 11 мешканців районного центру та навколишніх населених пунктів. Ті питання, з якими звертались громадяни були різного спрямування. Проте найбільше людей хвилювало питання щодо розпаювання майнових та земельних паїв. Окрім того, односельці піднімали питання щодо виділення коштів із державного чи обласного бюджету на газифікацію села.
14 05 2010
Докладніше ...


В пам’яті назавжди
Напередодні Дня пам'яті жертв політичних репресій заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Лілія Бернадська взяла участь у заходах із вшанування пам'яті жертв політичних репресій біля меморіалу Ангел Скорботи у обласному центрі.
14 05 2010
Докладніше ...


Микола Дерикот провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації
Сьогодні перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Дерикот провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.
На засідання були винесені такі питання: про діяльність ТОВ “Центр інноваційно-будівельних технологій” з виробництва теплоізоляційних плит в м.Дунаївці, про санітарно-епідеміологічну ситуацію, стан водопостачання та водовідведення мікрорайону цукрового заводу в м.Волочиськ, про загрозу руйнування конструктивних елементів будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 у м. Старокостянтинів та ін.
13 05 2010
Докладніше ...


«Керівник гуртка року»
Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді 12 травня 2010р. у приміщенні Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій відбувся професійний конкурс «Керівник гуртка року» серед керівників гуртків професійно-технічних навчальних закладів області.
13 05 2010
Докладніше ...


Аграрії Хмельниччини активно проводять комплекс весняно-польових робіт
Сільгосппідприємства області вже завершили підживлення озимих зернових культур, озимого ріпаку та багаторічних трав. Проводиться друге підживлення озимих зернових культур, яких станом на 6 травня вже підживлено 110 тис. га.
13 05 2010
Докладніше ...


Заступник голови облдержадміністрації Л.Гураль взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді
Міністр з питань житлово-комунального господарства України Олександр Попов провів селекторну нараду з питань стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, міського електротранспорту та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2010/11 років.
Участь у селекторній нараді від Хмельницької області взяв заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль.
12 05 2010
Докладніше ...


Відбулась нарада з питань підготовки зерноприймальних підприємств області до приймання та зберігання зерна врожаю 2010 року
Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Володимир Галищук разом із начальником Пенсійного фонду в Хмельницькій області Ольгою Заярнюк та заступником начальника Головного управління агропромислового розвитку ОДА Володимиром Кальніченком провели нараду за участю заступників голів райдержадміністрацій з питань АПК, керівниками та головними бухгалтерами зерноприймальних підприємств області.
12 05 2010
Докладніше ...


Леонід Гураль взяв участь у селекторній нараді Державної митної служби України
Заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль взяв участь у відомчій селекторній нараді Державної митної служби України.
Участь у нараді у прямому ефірі взяли керівники усіх митниць, а також представники бізнесу з регіонів.
12 05 2010
Докладніше ...


12 травня в світі відзначається Міжнародний день медсестри
Сьогодні найкращі медсестри Хмельниччини зібрались в обласній філармонії аби їх привітали керівники області та медичної галузі.
12 05 2010
Докладніше ...


Всі зусилля спрямовуються на ліквідацію заборгованості та поліпшення соціального захисту населення
Заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Вадим Гаврішко взяв участь у засіданні колегії Головного управління праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації.
12 05 2010
Докладніше ...


У Городоцькій центральній районній лікарні майже рік функціонує надсучасне пологове відділення
Відділення відвідав заступник голови з гуманітарних питань Вадим Гаврішко під час перебування на Городоччині. Заступник високо оцінив відремонтоване за усіма європейськими стандартами відділення, на що у минулому році пішло більше 500 тисяч гривень. Завдяки цій сумі, яку надала районна влада та спонсори, в Городку з’явилося одне із найкращих пологових відділень Хмельниччини. Відтепер в районі 25 породіль народжують з комфортом, який відповідає вимогам сучасного світу.
12 05 2010
Докладніше ...


Заступник з гуманітарних питань дав ексклюзивне інтерв’ю Городоцькому телебаченню
На початку розмови Вадим Гаврішко поділився своїми враженнями від особистого прийому громадян у районі. Зокрема, його вразило, що під час першого прийому до нього звернулися аж дві багатодітні родини. Тобто, на думку Вадима Дмитровича, попередня влада приділяла недостатню уваги щодо допомоги цій категорії населення.
12 05 2010
Докладніше ...


Вадим Гаврішко провів свій перший виїзний прийом громадян
Заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко відвідав Городоцький район, де провів особистий прийом громадян. Загалом, до заступника із гуманітарних питань було 14 звернень від мешканців районного центру та навколишніх населених пунктів.
Питання, з якими зверталися жителі Городоччини були різного спрямування.
12 05 2010
Докладніше ...


Заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль взяв участь у зустрічі з польською делегацією правоохоронців
В ході офіційної зустрічі хмельницькі міліціонери підписали угоду про співробітництво з польськими колегами.
Для підписання Декларації про співробітництво до Хмельницького прибула польська делегація на чолі з комендантом Воєводської поліції в Лодзі Мареком Дзіалошинські, де до неї приєдналися Генеральний консул Речі Посполитої у Вінниці Кшиштоф Свідерек та речник Міністерства внутрішніх справ республіки Польща в Україні Тадеуш Лавейчак. Участь у зустрічі взяв і заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль.
12 05 2010
Докладніше ...


Відбулася зустріч Президента України з головами районних державних адміністрацій
Сьогодні в Адміністрації Президента України відбулася зустріч Віктора Януковича з новопризначеними головами районних державних адміністрацій. У нараді також взяв участь голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха.
Глава держави привітав присутніх з Днем Великої Перемоги, подякувавши їм за роботу, проведену в ході підготовки до свята. «Ми цього року будемо працювати так, щоб ветерани відчували увагу влади, держави не тільки 9 Травня, не тільки на свята, а протягом усього року», – наголосив Віктор Янукович.
11 05 2010
Докладніше ...


Микола Дерикот відповідав на питання громадян під час прямої телефонної лінії “Запитай у влади”
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Дерикот відповідав на питання громадян під час прямої телефонної лінії “Запитай у влади”. До нього зі своїми проблемами звернулося 14 жителів області.
Кілька звернень стосувалося зменшення закупівельної ціни на молоко, розрахунків за паї, переведення на електроопалення населених пунктів, які знаходяться в 30-кілометровій зони ХАЕС та ін.
11 05 2010
Докладніше ...


На Хмельниччині перепоховали останки загиблого солдата ВВВ, знайдені на Рівненщині

На день перемоги у Великій Вітчизняній війні в у селі Паплинці Старосинявського району відбулося перепоховання останків тіла радянського солдата, які знайшли у селі Дорогобуж на Рівненщині. Проводити солдата Данилу Скоробагатого зібралося усе село. Віддати шану загиблому воїну, котрому вдалося повернутися на Батьківщину майже через 70 років до Паплинців, приїхав заступник голови облдержадміністрації Володимир Галищук.
11 05 2010
Докладніше ...


Лілія Бернадська привітала солдат з прийняттям військової присяги
Напередодні Дня Перемоги заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Лілія Бернадська привітала солдат з прийняттям військової присяги.
Люди отримують високі та поважні звання. Найпочесніше з усіх – захисник Батьківщини. Пам’ять народу століттями зберігає імена відважних воїнів – так, як і імена великих вчених, поетів, філософів.
11 05 2010
Докладніше ...


Василь Ядуха вшанував Кам`янецьких ветеранів.
Більше двадцяти тисяч жителів Кам`янця -Подільського зібралися 9 травня на міському стадіоні, аби віддати данину шани солдатському подвигу. В урочистих заходах взяло участь і керівництво краю : голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха, заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Лілія Бернадська, заступник голови обласної ради Олег Хавронюк.
09 05 2010
Докладніше ...


Свято зі сльозами на очах.
У неділю, 9 травня, тисячі хмельничан схилили голови перед світлою пам’яттю співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу Батьківщини, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна. Низько вклонялися і дякували ветеранам за мужність, патріотизм та самовідданість. Цього дня від майдану Незалежності до Військового кладовища урочистою ходою пройшли ветерани, керівництво області та міста, духовенство, представники громадських та молодіжних організацій, політичних партії. На Військовому кладовищі, біля Вічного вогню та Меморіалу Слави відбулися мітинги та покладання квітів, приурочені 65 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній.
09 05 2010
Докладніше ...


Урочистий пуск газу в Дунаєвецькому районі з головою облдержадміністрації Василем Ядухою.
Напередодні святкування 65-річчя Великої Перемоги у с. Голозубинці, що на Дунаєвеччині, урочисто запалав голубий вогник. Звертаючись до місцевих жителів, очільник області наголосив: « Зберегти села нашого аграрного краю – завдання, яке стоїть сьогодні перед нами усіма. Із запаленням символічного факелу у ваше село прийшла цивілізація. І нехай це стане поштовхом для подальшого розвитку і розквіту вашої малої Батьківщини. Маємо відроджувати виробництво, створювати нові робочі місця, працювати заради світлого майбутнього Хмельниччини і нашої держави».
09 05 2010
Докладніше ...


« Турбота обласної влади про ветеранів не завершиться святкуванням Дня Перемоги»,- Василь Ядуха.
Сьогодні у с. Радошівка Ізяславського району голова Хмельницької обласної державної адміністрації взяв участь в урочистому відкритті оновленого Меморіального комплексу пам`яті загиблим односельчанам. «Ця подія доводить нам головне - жива пам`ять про тих, хто творив велику перемогу, хто в тилу ворога робив усе для того, щоб ми сьогодні жили в Незалежній Україні. Ми не можемо пам`ятати імена усіх полеглих героїв, але знати і вшановувати події і дати, що забрали людські життя та подарували нам сьогодні 65 років миру, ми зобов`язані. І житимуть ваші односельці, які поклали життя на вівтар Великої Перемоги, постраждали під час голодомору , зазнали політичних репресій, у ваших і наших серцях вічно»,- сказав Василь Ядуха, звертаючись до ветеранів, дітей Великої Вітчизняної війни, солдатських вдів.
08 05 2010
Докладніше ...


«Великий день, що зветься перемога».
Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха взяв участь в урочистостях з нагоди 65-ої річниці Перемоги, що відбулися в обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького. Ветеранів також прийшли привітати заступник голови обласної ради Олег Хавронюк та міський голова Сергій Мельник.
07 05 2010
Докладніше ...


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ