This version of the page http://www.krainamriy.com/news.php?category=69 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-21. The original page over time could change.
Zalvarinis (Литва) // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
 RSS
English
Пошук у вістях






Свіжі надбання

Воплі Відоплясова
Закустика
mp3
Воплі Відоплясова
Чіо Чіо Сан (single)
CD
Олег Скрипка
Серце у мене вразливе... (maxi single)
CD



Наші друзі
Новини поштою




Скасувати розсилку
  
Головна сторінка Zalvarinis (Литва)
Zalvarinis (Литва)

Оригінальний та експресивний фолк-роковий гурт з Вільнюсу (Литва), один з найбільш відомих сучасних етнічних колективів Прибалтики.

Більша частина репертуару складається із старовинних язичницьких співанок та поліфонічних гімнів, аранжованих в рок-стилістиці з елементами джазу та блюзу. Своє призначення музиканти бачать у відновленні литовської співаної традиції та відтворенні давніх народних пісень в сучасних музичних напрямах. Унікальна комбінація вибухової рокової енергії, пронизливих фольклорних інтонацій та дивовижних голосів робить колектив завжди бажаним гостем на різноманітних концертах і фестивалях у всьому світі.

З моменту заснування влітку 2001 року ансамбль записав 3 альбоми та взяв участь у таких відомих проектах, як фестиваль сучасної музики “Suklegos” (Литва), фестиваль “Regioo” (Естонія), міжнародний нео-фолк фестиваль “Mėnuo juodaragis” (Литва) та в багатьох інших культурних заходах у Польщі, Білорусі та Прибалтиці. У 2004 році колектив було номіновано на звання "Відкриття року" на Національному Литовському телебаченні.

Склад гурту: Robertas Semeniukas – гітара, автор музики, Paulius Jaskunas – бас-гітара, Aidas Buivydas – гітара, Ilja Molodcov – барабани, Ineta Meduneckytė, Eglė Pakšytė, Laurita Peleniūtė – вокал.

www.zalvarinis.lt

 


© КРАЇНА МРІЙ, 2004-2010. www.krainamriy.com
    Утнув Богдан Гдаль
.