This version of the page http://www.uosa.uar.net/ua/info/word (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-18. The original page over time could change.
Національний університет «Острозька академія» | Вступне слово
 
 
 
Вступне слово

Вельмишановні гості!

Я щиро вітаю Вас у найстаршому та наймолодшому вищому закладі освіти України - у Національному університеті «Острозька академія». Наш університет, історія створення якого сягає сивої глибини віків, дивує усіх гостей невловимою та незбагненною аурою, гармонійністю хитросплетіння середньовіччя та модерну. Кожен, хто хоч якось причетний до відродження та становлення університету, осяяний Божим благословенням. І кожен, хто був в Острозі, вдивлявся у його древні очі, відчув академічний дух науки, той знову і знову повертається сюди, аби причаститися таємниці та Істини.

Один із мудреців сказав, що іти слід не тим шляхом, котрим ідуть усі, а тим, яким потрібно. Мабуть, Національному університету «Острозька академія» таки вдалося знайти свій шлях, бо за вісім років становлення Острозька академія може похвалитися значними здобутками. Стрімкий розвиток Острозької академії пояснюється насамперед ідеєю первинності виховання в освіті. І той факт, що тут навчається не 15 тисяч студентів, а лише дві тисячі, свідчить насамперед про елітність закладу, в якому молодь формує свій світогляд, отримує орієнтації на вічні цінності, а не лише механічно озброюється їх знаннями. Без сумніву, знання складають основу освіти, проте найвищий її сенс проявляється в духовності та шляхетності людей.

Я впевнений, що саме випускники Національного університету «Острозька академія» представлятимуть Україну у глобалізованій світовій співдружності, саме вони творитимуть обличчя нашої держави у найближчому майбутньому.

З правдивою повагою, Ректор Національного університету «Острозька академія» професор Ігор Пасічник.

Анонс

21 травня 2010 року
Всеукраїнська науково-практична конференція “Україна та світ в глобалізаційних та інтеграційних процесах у ІХ-ХХІ”,
28 травня 2010 року
ІІ Міжнародна наукова конференція «Сучасні дослідження когнітивної психології»

Всі анонси
Абітурієнтові
Загальна інформація
Довузівська підготовка

Відео
Фільми та передачі, присвячені НаУОА
Увага!
Збірник тез доповідей I Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нова інформаційна ситуація та тенденції альтернативного розвитку ЗМК України»

Подаруй автобус Альма-матер

Веб-сайти
Вакансії
Пошта

Логін: @uosa.uar.net
Пароль: 


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.