This version of the page http://www.uosa.uar.net/ua/etc/ostclub/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-18. The original page over time could change.
Національний університет «Острозька академія» | Лариса Івшина та Острозький клуб традиційно відзначили День Соборності України в Острозі
 
 
 
Лариса Івшина та Острозький клуб традиційно відзначили День Соборності України в Острозі

22 січня, у День Соборності України, відбулася вже четверта традиційна зустріч головного редактора всеукраїнської газети «День» Лариси Івшиної, Острозького клубу вільного інтелектуального спілкування молоді та студентів Острозької академії.


Під час зустрічі зі студентами університету Лариса Івшина презентувала книгу «Екстракт 150». Двотомник побачив світ у 2009 році і став дев’ятим виданням бібліотеки газети «День».


«Екстракт 150» – це своєрідна історія «Дня», відібрана безпосередньо зі шпальт газети. У книгу увійшли найкращі матеріали за останні майже 13 років функціонування газети. А другий том – це здебільшого листи читачів, яким небайдуже громадське та політичне життя у власній країні. За кожним листом, вміщеним у книзі, можна побачити неординарну історію, героями якої є ми, українці. В опублікованих листах читачі висловлюють думки та застереження з приводу існуючого стану у державі. Як зазначила сама пані Івшина, метод народної будови для газети «День» – це найкраще.


Кожен приїзд Лариси Івшиної – це живе спілкування зі студентами Острозької академії. І цього разу презентація книги перейшла у діалог острозької молоді та редактора «Дня». Присутні на зустрічі студенти задавали гості запитання на тему політики, ЗМІ, майбутнього розвитку Української держави та отримували на них відповіді. Не залишилися остронь і найбільш болючі проблеми українського суспільства. Даючи студентам пораду, Лариса Олексіївна підвела своєрідний підсумок зустрічі: «Не будь-яке молоде покоління повинно прийти у політику, а думаюче… Треба дуже добре готуватися до майбутнього! Професіоналізму, я переконана, вас навчать, але ще треба трохи якихось надамбіцій, щоб сказати «ні, ми свій шанс не упустимо» і донести бажання бути іншими до фінішу».


За найкращі запитання студенти університету Аліса Гордійчук, Марина Гущук, та Ігор Коцьолко отримали у подарунок від головного редактора газети «День» двотомник «Екстракт 150».


Після зустрічі зі студентами Лариса Івашина взяла участь ув засіданні Острозького клубу вільного інтелектуального спілкування молоді, темою якого цього року стало обговорення інформаційної політики України.

Анонс

21 травня 2010 року
Всеукраїнська науково-практична конференція “Україна та світ в глобалізаційних та інтеграційних процесах у ІХ-ХХІ”,
28 травня 2010 року
ІІ Міжнародна наукова конференція «Сучасні дослідження когнітивної психології»

Всі анонси
Абітурієнтові
Загальна інформація
Довузівська підготовка

Відео
Фільми та передачі, присвячені НаУОА
Увага!
Збірник тез доповідей I Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нова інформаційна ситуація та тенденції альтернативного розвитку ЗМК України»

Подаруй автобус Альма-матер

Веб-сайти
Вакансії
Пошта

Логін: @uosa.uar.net
Пароль: 


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.