This version of the page http://sna.in.ua/?p=856 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-18. The original page over time could change.
| Соціал-Націоналістична Асамблея | Псевдоеліта вважає себе “малозабезпеченою” |
« “Веселі збори”
Традиційні проводи зими »
Псевдоеліта вважає себе “малозабезпеченою”

В той час коли кожен український робітник намагається прогодувати свою сім’ю, вилізти з рабського кредитного ярма, “українська” псевдоеліта в черговий раз демонстративно жирує надаючи собі різноманітні пільгові статуси. Віктор Ющенко розпорядився надати голові Верховної Ради Володимиру Литвину пільги щодо оплати на користування житлом (50-відсоткова знижка від встановленийх тарифів).

Окрім цього, згідно із розпорядженням Ющенка, Володимиру Литвину призначене довічне грошове утримання в розмірі місячного фонду оплати праці голови Верховної Ради. За спікером та його сім’єю збережено побутове (одна покоївка), медичне та санаторно-курортне обслуговування закладами Державного управління справами.

Також Ющенко вирішив “надати Литвину у довічне користування будинок №17 в будинку відпочинку “Конча-Заспа” (на фото, – ред.) з необхідним обслуговуванням та утриманням за рахунок бюджету”, – зазначено в розпорядженні.

Відповідне розпорядження чинний Глава держави підписав ще 17 травня 2006 року, повідомляє “Українська правда” у статті “Ющенко і державна резиденція. Кругова порука vip-чиновників”.
За неофіційною інформацією, зарплата голови Верховної Ради України становить близько 30 тис. грн на місяць.

Джерело: zaxid.net


Один коментар на «Псевдоеліта вважає себе “малозабезпеченою”»
  • Богдан пишет:

    Зажерлися…


Ваш коментар

Щелкните чтобы отменить ответ

 Работает с FireStats