This version of the page http://www.opelukraine.com/news/1496.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-15. The original page over time could change.
Оновлену Opel Corsa можна замовити в Україні! | Opel Україна

Новини

Оновлену Opel Corsa можна замовити в Україні!

Із приходом січня 2010-ого року, Opel Corsa повністю оновився. І оновлений компакт-кар вже можна замовляти в офіційній дилерській мережі Opel, компанії «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (Корпорація УкрАВТО).


Численні зміни торкнулись технічної частини автомобіля, що дозволило компактному сімейному автомобілю перевтілитись. Оновлена лінійка силових агрегатів, поліпшена ходова та нові налаштування рульового управління наділили Opel Corsa новими якостями, які подарують ще більше захоплюючих емоцій, і звичайно ж, забезпечать ще менші витрати палива. Не залишилися без уваги і традиційний рівень комфорту для пасажирів, відмінна керованість, а також вибухова динаміка.

Дизайн екстер'єру Corsa зберіг спортивні риси, а салон як і раніше залишається одним із самих містких та просторих у цьому класі автомобілів. І це притому, що в Opel Corsa використовуються інноваційні технології, які недоступні багатьом конкурентам по класу. Це й галогенні фари системи AFL (Адаптивне Головне Освітлення), здатні міняти форму променя та напрямок освітлення, кермо з підігрівом та вбудованою системою для перевезення велосипедів FlexFix, що доступна тільки в автомобілях Opel. Автомобіль, обсяги продажів якого становлять близько 30% від всіх продажів бренда, буде доступний у двох варіантах кузова: купеоподібному 3-ох дверному, і в сімейному, 5-ти дверному варіантах.

Оновлення торкнулися й «серця» автомобіля. Тепер бензинові двигуни стали ще потужнішими, зберігши при цьому дружелюбність до навколишнього середовища. Інженери з гордістю говорять про нову лінійку бензинових двигунів, які тепер відповідають екологічному стандарту Євро-5. Всі двигуни були переналаштовані так, щоб «видавати» ще більше крутного моменту, витрачати менше палива і якнайменше забруднювати атмосферу. Завдяки змінам у конструкції силових агрегатів, витрати палива вдалося знизити на 13%, а також знизити обсяги викидів CO2 . Найпопулярніші серед покупців бензинові двигуни (обсягом від 1.0 до 1.4 літра з механічною трансмісією або Easytronic), тепер витрачають від 5 до 5,5 л/100 км, а обсяги викидів CO2 тепер становлять лише 129 г/км. Стримати апетити й без того економічних двигунів, і зробити їх ще більш чистими, зберігши потужність, удалося завдяки численним інноваціям. Наприклад, тепер оптимальний момент для перемикання передачі Вам підкаже індикатор, що дозволить не «перекручувати» двигун і заощаджувати паливо, плюс оптимізація процесу згоряння палива, що дозволила збільшити потужність і крутний момент.

Клієнтам, що бажають придбати Opel Corsa, будуть запропоновані на вибір 3 двигуни, різні за обсягом, і відповідно, потужністю, починаючи від 1-літрового, 3-ох циліндрового, потужністю в 65 л.с., закінчуючи 1,4-літровим, потужністю в 100 л.с. За перемикання передач відповідатиме механічна або роботизована КПП Easytronic, що відмінно поєднує якості «ручки» і «автомата».

Оновлення відбулись і в налаштуваннях керма. Удосконалення програмного забезпечення, що відповідає за роботу системи EPS (электропідсилювач керма) дозволило зробити кермо більше чутливим до дій водія. Ще одним результатом перепрограмування стало більше активне повернення керма у початкову позицію, після того як водій проходить серію поворотів, міняє смугу руху при обгоні або паркуєтся. Також технічні зміни відбулися й у шасі, шляхом удосконалення підвіски. Це стало можливим завдяки переналаштуванню передніх і задніх амортизаторів. І тепер Corsa стала ще більш стійкою в поворотах, а також при зміні смуги руху. Інженери зробили все можливе, щоб підвищити рівень комфорту без втрати динамічних характеристик Opel Corsa.

В Україні вже приймаються замовлення на цей автомобіль у всіх дилерських центрах Opel і вже зараз у Вас є можливість стати одним з перших, хто стане власником нової Corsa в Україні.