This version of the page http://www.opelukraine.com/news/1476.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-15. The original page over time could change.
На весь модельний ряд Opel діє кредитна програма | Opel Україна

Новини

На весь модельний ряд Opel діє кредитна програма

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Opel в Україні, компанія « УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, запустила нову кредитну програму, умови якої поширюються на весь модельний ряд автомобілів з "блискавкою" на радіаторній решітці.

З початку листопада, в усій дилерській мережі діє пропозиція, яка робить покупку нового автомобіля в кредит реальністю. З кожним днем з'являється все більше кредитних пропозицій від різних фінансових установ, які пропонують скористатися послугами автокредитування. Але дуже часто для клієнта все закінчується, коли він дізнається про розмір першого внеску або про величину щорічної відсоткової ставки. Тому, розробляючи новий кредитний продукт для бренда Opel в Україні, банк-партнер Української Автомобільної Корпорації, намагався врахувати все, що може стати перешкодою на шляху до новенького Opel.
Так, за умовами програми «Кредит 5,0%», що пропонує Astra Bank, достатньо мати в розпорядженні лише 25 % від вартості автомобіля, щоб через кілька днів, назавжди забути про поїздки в громадському транспорті на роботу або змінити старий автомобіль а новий. Іншою перевагою пропозиції є процентна ставка, що становить від 5 % річних у гривні. Додаємо до цього 0-ву одноразову комісію банку, і звичайно ж гарантію на автомобіль Opel, яка становить 5 років без обмеження пробігу. Результатом стає комбінація, яка стане Щасливим кодом до саме Вашого Opel.
З огляду на широкий модельний ряд Opel, кількість варіантів комплектацій і форм кузовів, всі бажаючі зможуть підібрати комбінацію до свого нового автомобіля, який має необхідні властивості: компактність Corsa, многофункціональність та зручність сімейства Astra, що пропонуэться в трьох кузовах, статус Insignia, "сімейність" Meriva та Zafira, відмінні харакетеристики "бізнесменів" Combo та Vivaro.
Всі ці моделі є в наявності в офіційній дилерській мережі Opel по всій території України, тому досить звернутися до найближчого дилера у Вашім регіоні, щоб розгадати код Opel.
 Також детальну інформацію можна отримати зателефонувавши на телефон гарячої лінії: 0-800-500-233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів на території України безкоштовні).