This version of the page http://www.marykay.ua/whatsnew/beautyonabudget (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-14. The original page over time could change.
Краса по кишені | Що нового? | Mary Kay
Що нового? > Краса по кишені
  • Новини
  • Новинки продукції. У продажу з 16 квітня!
  • Спеціальні пропозиції
  • Віртуальний макіяж
  • Краса по кишені
  • Лідери продажів
  • Продукція, якій можна довіряти
  • Візаж від професіонала
  • "Красиві" Поради

В новій економічній ситуації кожен з нас бажає вигідно придбати товар, який вдало поєднує ціну та якість.
Компанія «Мері Кей» пропонує якісну продукцію, від використання якої Ви отримаєте справжнє задоволення.

Коли пошук зводиться нанівець, Ви починаєте шукати  торгові марки , які пропонують якісну продукцію. Компанія «Мері Кей» представляє продукцію за помірну ціну,  відповідає  вище зазначеним  критеріям та має багатьох прихильників у всьому світі.
  1. Покращує  структуру шкіри
  2. Зменшує кількість зморшок
  3. Звужує пори шкіри
  1. Рівномірно наноситься
  2. Виконує функцію основи під макіяж
  3. Забезпечує матовость та бархатистість шкіри  обличчя

  1. Зменшує темні кола під очима
  2. Усуває  припухлості під очима
  1. Бездоганний тон
  2. Знежирене зволоження
  3. Захист від ультрафіолетових променів
  1. Збільшує об’єм вій до 5 разів
  2. Максимально потовщує та подовжує вії
  3. Створює ефект густих вій

Завітайте до розділу Віртуальний макіяж та починайте перетворення. Підберіть собі макіяж або спробуйте образи, створені професійними візажистами – все це безкоштовно. Пам’ятайте – з компанією «Мері Кей» ви маєте чудову можливість спробувати продукцію та оцінити результат, перед тим як здійснити покупку.

Купівля нової Губної помади кардинально не вплине на  ваш  бюджет. Проте новий відтінок помади завжди принесе вам задоволення та гарний настрій, що підтверджено жінками впродовж багатьох років.
 
Запросіть своїх подруг на безкоштовний клас з краси. Отримайте «кредит Господині класу» на продукцію та подарунок  від Незалежного Консультанта з краси компанії «Мері Кей».
Незважаючи на зміни в ціновій політиці, які спостерігаються останнім часом у більшості компаній, «Мері Кей» робить все можливе, щоб наші клієнти мали можливість купувати високоякісну продукцію по звичній ціні. Вартість понад 60% продукції Mary Kay становить менше 100 гривень. Бажаєте побудувати власний бізнес з гнучким графіком роботи? Приєднуйтесь до 1,8 млн. Незалежних Консультантів з краси компанії «Мері Кей», яка більш ніж 45 років залишається однією з найуспішніших косметичних компаній.
Дізнайся більше про можливості разом з компанією «Мері Кей».
Незалежний Консультант з краси компанії «Мері Кей» надасть рекомендації щодо правильного нанесення макіяжу, забезпечить якісне обслуговування та порадить як зберегти Ваш час та гроші.
Ви отримаєте можливість спробувати продукцію перед тим, як її купувати, та дізнаєтесь про Спеціальні пропозиції від Компанії.
Вся продукція компанії «Мері Кей» підкріплена 100% гарантією якості, тому це продукція, якій можна довіряти


Друкувати PDF