This version of the page http://www.ukrnafta.com/docks/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-13. The original page over time could change.
Ukrnafta >Тендери на закупку матер╕ально-техн╕чних ресурс╕в (МТР)

Ки╓в, Несторiвський пров., 3-5

 
Головна

Пов╕домля╓мо, що закуп╕вля товар╕в, роб╕т ╕ послуг для потреб ВАТ «Укрнафта» з 19.11.2009 року проводиться в╕дпов╕дно до Основних умов проведення в╕дкритих тендер╕в на закуп╕влю товар╕в, роб╕т ╕ послуг для потреб ВАТ «Укрнафта»

(затверджен╕ р╕шенням Правл╕ння ВАТ «Укрнафта» в╕д 03.04.2008 року, протокол N12  в склад╕ Положення про порядок проведення тендерних закуп╕вель товар╕в, роб╕т ╕ послуг для структурних одиниць та п╕дрозд╕л╕в ВАТ «Укрнафта»):


Основн╕ умови
               проведення в╕дкритих тендер╕в на закуп╕влю товар╕в, роб╕т ╕ послуг
для потреб ВАТ "Укрнафта"

                          
1.Закуп╕вля товар╕в, роб╕т ╕ послуг для потреб ВАТ "Укрнафта" зд╕йсню╓ться щом╕сячно або щоквартально зг╕дно граф╕ку проведення в╕дкритих тендер╕в.
Об'ява щодо часу та дати проведення тендеру публ╕ку╓ться на оф╕ц╕йному сайт╕ ВАТ "Укрнафта": http://www.ukrnafta.com

2. До участ╕ у в╕дкритому тендер╕ запрошуються виробники, ╖х оф╕ц╕йн╕ представники або дилери, як╕ це засв╕дчать ориг╕налом в╕дпов╕дного сертиф╕кату (договору) чи належним чином зав╕рено╖ його фотокоп╕╖; комерц╕йн╕ структури, як╕ мають тривал╕ догов╕рн╕ в╕дносини ╕з заводами-виробниками, а також орган╕зац╕╖, як╕ мають л╕ценз╕╖ на певний вид д╕яльност╕.

3. Учасники тендеру повинн╕ мати при соб╕ документ, що засв╕дчу╓ особу та доручення на право представляти ╕нтереси учасника тендеру.

4. Не п╕зн╕ше н╕ж за 5 дн╕в до часу та дати розкриття тендерних пропозиц╕й (в окремих випадках – п╕д час ре╓страц╕╖ на тендер╕) учасники тендеру повинн╕ над╕слати наявн╕ представницьк╕ повноваження в╕д заводу-виробника заявлених на тендер МТР - зав╕рен╕ фотокоп╕╖ дилерських сертиф╕кат╕в (дилерськ╕ договори), коп╕╖ договор╕в куп╕вл╕-продажу товару для виробничих потреб ВАТ "Укрнафта", ориг╕нали доручень в╕д орган╕зац╕╖ на право представляти ╖╖ ╕нтереси на тендер╕, коп╕╖ документ╕в, що п╕дтверджують правовий статус суб'╓кту п╕дпри╓мницько╖ д╕яльност╕ (статут або положення про представництво; св╕доцтво про державну ре╓страц╕ю; св╕доцтво про сплату ПДВ, або св╕доцтво про сплату ╓диного податку; дозволу на зд╕йснення такого виду д╕яльност╕ зг╕дно чинного законодавства; дов╕дка про включення до ╢диного державного ре╓стру п╕дпри╓мств та орган╕зац╕й Укра╖ни або ре╓страц╕йна картка органу статистики; наказ (р╕шення загальних збор╕в учасник╕в п╕дпри╓мства) про призначення (обрання) кер╕вника на дану посаду, останню ф╕нансову зв╕тн╕сть (форми N1 та N2).


При участ╕ в тендерах, пов'язаних ╕з закуп╕влею роб╕т та послуг, кожен учасник додатково нада╓:


- коп╕╖ л╕ценз╕й (дозвол╕в) на право виконання певних вид╕в роб╕т чи надання послуг на  територ╕╖  Укра╖ни;
- в╕дгуки та перел╕к ╕нших замовник╕в, де вказаний претендент вже виконував аналог╕чн╕  роботи  чи  надавав  послуги;

- дов╕дкову ╕нформац╕ю про можливост╕ претендента щодо щор╕чних обсяг╕в вже виконаних аналог╕чних роб╕т (наданих послуг) та ╖х вартост╕ (на оф╕ц╕йному бланку п╕дпри╓мства  за п╕дписом його кер╕вника);

- дов╕дкову ╕нформац╕ю (на оф╕ц╕йному бланку п╕дпри╓мства  за п╕дписом його кер╕вника) про наявн╕сть у розпорядженн╕ Учасника - претендента техн╕чних та технолог╕чних  можливостей,  а також  людських ресурс╕в належно╖ квал╕ф╕кац╕╖,  для виконання в╕дпов╕дних роб╕т (надання послуг);

- ╕ншу додаткову  ╕нформац╕ю, зг╕дно визначеного предмету закуп╕вл╕
за адресою: 04053 м. Ки╖в, Нестор╕вський провулок, 3-5, ВАТ "Укрнафта", або на адресу тендерно╖ ком╕с╕╖ структурного п╕дрозд╕лу, з пом╕ткою "для служби безпеки" з зазначенням дати проведення тендеру та номенклатури товар╕в, назви послуг або роб╕т.


Для оф╕ц╕йних представництв (представник╕в) нерезидента Укра╖ни

- коп╕╖ засновницьких та ре╓страц╕йних документ╕в, щодо пост╕йних представництв, ф╕л╕й, в╕дд╕лень чи ╕нших в╕докремлених п╕дрозд╕л╕в або св╕доцтва на ре╓страц╕ю для  дов╕рених ос╕б, агент╕в або будь-яких ╕нших ос╕б, як╕ д╕ють як самост╕йн╕ суб'╓кти господарсько╖  д╕яльност╕  з певними представницькими функц╕ями, отриманими в╕д  нерезидента  (виходячи з  вимог  "Положення  про порядок ре╓страц╕╖ та обл╕ку пост╕йних представництв  нерезидент╕в в Укра╖н╕ як платник╕в податку на прибуток", затвердженого наказом Державно╖ податково╖ адм╕н╕страц╕╖ Укра╖ни  в╕д 12 серпня 1997 року N 293 (╕з зм╕нами та оповненнями).


Учасник - нерезидент, що не ма╓ оф╕ц╕йних представництв на територ╕╖ Укра╖ни, повинен  надати:


- для юридично╖ особи:

  • легал╕зовану (документи, як╕ видан╕ на територ╕╖ ╕ноземно╖ держави, повинн╕ пройти процес оф╕ц╕йно╖ легал╕зац╕╖, через надання ╖м юридично╖ сили, тобто бути нотар╕ально засв╕дчен╕ за м╕сцем ╖х видач╕, перекладен╕ на укра╖нську або рос╕йську мову, зав╕рен╕ печаткою оф╕ц╕йного перекладача та легал╕зован╕ в консульських установах, як╕ представляють ╕нтереси Укра╖ни, якщо м╕жнародними договорами, в яких бере участь Укра╖на, не передбачено ╕нше. Зазначен╕ документи можуть бути також засв╕дчен╕ в посольств╕ в╕дпов╕дно╖ держави в Укра╖н╕ та легал╕зован╕ в МЗС Укра╖ни) коп╕ю документу про ре╓страц╕ю контрагента-нерезидента за кордоном  (витяг ╕з торговельного, банк╕вського або судового ре╓стру тощо),  а  також  його  установч╕ та  ре╓страц╕йн╕  документи;
  • оф╕ц╕йну дов╕дку з банк╕всько╖ установи, де зазначен╕ в╕домост╕ про назву банку-нерезидента та його м╕сцезнаходження, а також в╕дкрито розрахунковий рахунок контрагента-нерезидента, на який буде зд╕йснюватися переказ валютних кошт╕в, зг╕дно укладеного контракту;

- для ф╕зично╖ особи

представника контрагента-нерезидента - дов╕рен╕сть, з ч╕тко визначеними представницькими повноваженнями, оформлену в╕дпов╕дно до законодавства кра╖ни, де оф╕ц╕йно заре╓стрований ╕ноземний суб'╓кт господарювання (в╕дпов╕дна дов╕рен╕сть на особу  повинна п╕дтверджуватися коп╕╓ю особистого документу ц╕╓╖ особи,  на  п╕дстав╕  якого вона була оформлена);

* Прим╕тки:

а) ус╕ документи (за винятком ориг╕нал╕в), виданих ╕ншими установами, повинн╕ бути зав╕рен╕ в╕дпов╕дн╕м
чином;

б) у раз╕ необх╕дност╕ Замовник ма╓ право запросити в╕д будь-якого Учасника процедури закуп╕вл╕ повторне п╕дтвердження в╕дпов╕дност╕ його квал╕ф╕кац╕йним вимогам чи звернутися за п╕дтвердженням тако╖ ╕нформац╕╖ до державних орган╕в або в╕дпов╕дних експертних установ, орган╕зац╕й;


в) документи, як╕ не передбачен╕ Господарським кодексом для суб'╓кт╕в п╕дпри╓мницько╖ д╕яльност╕ та ф╕зичних ос╕б, не подаються останн╕ми в склад╕ сво╓╖ тендерно╖ пропозиц╕╖.


г) учасники торг╕в нерезиденти для виконання вимог щодо подання документ╕в, подають  у склад╕ сво╓╖ тендерно╖ пропозиц╕╖ документи, передбачен╕ законодавством кра╖н, де вони заре╓строван╕
.

5. Заявки на замовлення перепусток для подач╕ тендерно╖ пропозиц╕╖ та участ╕ в тендер╕ надсилати до 16.00 дня, що переду╓ дню проведення тендеру ╕з зазначенням дати проведення та перел╕ком ос╕б, як╕ будуть брати участь в тендер╕ по тел./факсу: (044) 272-18-39 (для резидент╕в Укра╖ни) та за 5 робочих дн╕в до дня проведення тендеру по тел./факсу: (044) 272-50-59 (для нерезидент╕в Укра╖ни), або на телефон тендерно╖ ком╕с╕╖ структурного п╕дрозд╕лу.

6. При неможливост╕ особисто╖ присутност╕ учасники надсилають сво╖ тендерн╕ пропозиц╕╖ поштою за адресою: 04053 м. Ки╖в, Нестор╕вський провулок, 3-5, ВАТ "Укрнафта", або на адресу тендерно╖ ком╕с╕╖ структурного п╕дрозд╕лу,  з пом╕ткою "Для тендерного ком╕тету" ╕з зазначенням дати проведення тендеру та номенклатури товар╕в, назви послуг або роб╕т.

7. Тендерн╕ пропозиц╕╖ складаються зг╕дно зразку ╕ п╕дписуються особою, уповноваженою п╕дписувати договори куп╕вл╕-продажу та зав╕ряються печаткою. При наданн╕ учасником дек╕лькох пропозиц╕й, вони оформляються таблицею, як додаток до тендерно╖ пропозиц╕╖.
Подання учасником тендерно╖ пропозиц╕╖ засв╕дчу╓ його погодження з умовами такого тендеру та зобов'язу╓ останнього до п╕дписання типово╖ форми договору про закуп╕влю товар╕в ( ). У випадку в╕дмови учасника в╕д п╕дписання типово╖ форми договору про закуп╕влю, тендерний ком╕тет ВАТ "Укрнафта" ма╓ право анулювати результати розгляду його тендерно╖ пропозиц╕╖ ╕ провести повторну оц╕нку тендерних пропозиц╕й поданих учасниками на тендер або провести нову процедуру закуп╕вл╕.

8. В тендерн╕й пропозиц╕╖ обов'язково вказуються:

  • повна назва учасника;
  • м╕сцезнаходження учасника: адреса, телефон, факс, електронн╕ рекв╕зити зв'язку;
  • ц╕на (варт╕сть) з ПДВ (для нерезидент╕в Укра╖ни та платник╕в ╓диного податку - ц╕на без ПДВ);
  • умови оплати;
  • умови поставки ( для  нерезидент╕в Укра╖ни ц╕на вказу╓ться на умовах С╤Р, DDU, DAF( ╕з вказанням станц╕╖ переходу) та зазначенням коду товару (ТНВЭД );
  • терм╕н поставки;
  • для товар╕в - повна назва завода-виробника;
  • для товар╕в - р╕к випуску продукц╕╖;
  • терм╕н д╕╖  пропозиц╕╖.


До тендерно╖ пропозиц╕╖ додаються:
1) коп╕╖ прайс-лист╕в завод╕в-виробник╕в;
2) сертиф╕кати якост╕ та в╕дпов╕дност╕ в╕д завод╕в-виробник╕в або паспорти на продукц╕ю.

 

 9. Для покращення орган╕зац╕╖ та якост╕ проведення тендер╕в по предметах закуп╕вл╕, як╕ м╕стять значну к╕льк╕сть (в╕д 5-ти ╕ б╕льше) номенклатурних позиц╕й з р╕зноман╕тними техн╕чними характеристиками учасники торг╕в додатково надсилають Замовнику на електронну пошту в╕дпов╕дального (з орган╕зац╕йних питань) за проведення торг╕в, за два робочих дня до проведення процедури закуп╕вл╕, електронний вар╕ант комерц╕йно╖ пропозиц╕╖ встановленого зразка у формат╕ Excel.

 

10. Для товар╕в - виробники (постачальники) х╕мреагент╕в для участ╕ в тендер╕ та задля оформлення договор╕в на поставку зобов'язан╕ в обов'язковому порядку надавати ориг╕нали та зав╕рен╕ фотокоп╕╖ наступних документ╕в на речовини:
1)Нормативно╖ документац╕╖ на речовину (ГОСТ, ДСТУ, ТУ - д╕юч╕);
2)Д╕ючого висновку сан╕тарно-еп╕дем╕олог╕чно╖ експертизи на речовину;
3)Д╕ючо╖ карти даних небезпечного фактору;
4)Сертиф╕кат якост╕ виробника на кожну парт╕ю продукц╕╖.

11. При нев╕дпов╕дност╕ тендерно╖ пропозиц╕╖ основним умовам проведення в╕дкритих тендер╕в на закуп╕влю товар╕в, роб╕т ╕ послуг для потреб ВАТ "Укрнафта" така пропозиц╕я може в╕дхилятися Тендерним ком╕тетом (тендерною ком╕с╕╓ю структурного п╕дрозд╕лу).

12. Для товар╕в - обладнання, що не пройшло випробування в умовах виробництва ВАТ "Укрнафта" та х╕мреагенти, на як╕ нема╓ заключення НДП╤ про ╖х придатн╕сть до використання в умовах виробництва ВАТ "Укрнафта" допускаються до участ╕ в тендер╕ за умовою погодження в╕дпов╕дною виробничою службою ╕ Тендерним ком╕тетом Товариства за три робочих дн╕ до початку тендеру. Також Тендерним ком╕тетом може бути прийняте р╕шення про  передачу товару на випробування за окремою програмою ╕ на п╕дстав╕ в╕дпов╕дним чином оформленого договору.

13. Якщо учасник пропону╓ аналог на продукц╕ю або продукц╕ю виробника, в╕дм╕нного в╕д зазначеного в перел╕ку товар╕в для закуп╕вл╕ зг╕дно з  граф╕ком, в╕н повинен надати в╕дпов╕дну техн╕чну документац╕ю на продукц╕ю. Техн╕чна документац╕я нада╓ться письмово на адресу ВАТ "Укрнафта" (тендерно╖ ком╕с╕╓╖ структурного п╕дрозд╕лу) з пом╕ткою: "Для техн╕чного директора", або на електронну адресу в╕дпов╕дного виробничого управл╕ння за п'ять робочих дн╕в до початку тендеру:

  • Управл╕ння видобутку нафти ╕ газу, oil@ukrnafta.com, 272-45-46
  • Управл╕ння переробки нафти та газу, golovchuk@ukrnafta.com, 272-43-25
  • Управл╕ння по бур╕нню, narytnyk@ukrnafta.com, 272-59-88
  • Механо-енергетичне управл╕ння, mechan2@ukrnafta.com, 272-59-94, burl@ukrnafta.com, т. 272-20-70
  • Управл╕ння транспорту, ut7ub@ukrnafta.com, 272-02-32
  • Управл╕ння геолог╕╖ та розробки родовищ нафти ╕ газу, dorosh@ukrnafta.com, 272-39-94
  • Управл╕ння г╕дродинам╕чного моделювання родовищ вуглеводн╕в, filatov.y.v@ukrnafta.com, 553-37-69
  • Управл╕ння охорони прац╕ та техн╕ки безпеки, leonov@ukrnafta.com, 272-39-07
  • Техн╕чне управл╕ння, ligotski@ukrnafta.com, 272-42-56
  • Управл╕ння ╕нформац╕йних технолог╕й ╕ зв'язку, zhytnik@ukrnafta.com, 503-03-80
  • Департамент буд╕вництва, dan@ukrnafta.com, 272-44-53
  • Господарський в╕дд╕л 272-59-44

У раз╕ невиконання дано╖ вимоги продукц╕я може бути взятою виключно на випробування

14. Р╕шення щодо переможц╕в тендеру розм╕щу╓ться на сайт╕ ВАТ "Укрнафта": http://www.ukrnafta.com протягом 10 робочих дн╕в в╕д дати проведення тендеру ╕ знаходиться на сайт╕ не б╕льше 7 д╕б.

15. Якщо переможець в╕дкритого тендеру протягом 7 дн╕в в╕д дати розм╕щення ╕нформац╕╖ на веб-сайт╕ ВАТ "Укрнафта" в╕дмовився в╕д поставки або не оформив догов╕рн╕ в╕дносини з ВАТ "Укрнафта", переможцем може визначатись учасник, який пос╕в друге м╕сце за результатами вказаного тендеру. ВАТ "Укрнафта" залиша╓ за собою право провести повторну оц╕нку тендерних пропозиц╕й поданих учасниками на тендер або провести нову процедуру закуп╕вл╕.  

16. При необх╕дност╕ ВАТ "Укрнафта" ма╓ право вимагати ╕нш╕ документи про д╕яльн╕сть учасник╕в в╕дкритого тендеру.