This version of the page http://www.pravda.kh.ua/news/2009-05-29 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-12. The original page over time could change.
29 Мая 2009 - Правда журналиста




Реклама
Новые сайты
[12.05.2010][Наука и образование]
Образование в Москве: образование дизайнер интерьера. Модульное обучение. (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Мы предлагаем: купить буклетницы (0)
[12.05.2010][Наука и образование]
Ижевск: архивоведение - обучение и образование - бухгалтерский учет (0)
[12.05.2010][Отдых и развлечения]
Самое интересное в сети: лучший сайт юмора, прикольные Флеш игры онлайн (0)
[12.05.2010][Отдых и развлечения]
Самое интересное в сети: смешные видео подборки, истории из жизни - читать (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Кожаное кресло руководителя, компьютерные столы СКМ: большой выбор мебели! (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Охрана труда - журналы, журнал отходов - покупайте у нас! (0)
[12.05.2010][Отдых и развлечения]
Отдых в Крыму: цены на отдых на Азовском море (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Ножки мебельные, хромированная труба - купить: фурнитура на нашем сайте! (0)
[12.05.2010][Медицина и здоровье]
Имплантация зубов в Москве, стоматология на Преображенке на Binstom.ru (0)
Каталоги сайтов
Газета Сегодня
Среда, 12.05.2010, 18:17 Приветствую Вас Гость

Правда журналиста

Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2009 » Май » 29
Кошмарная сенсация! Где находится АД ?!


Ад, чистилище, рай

Несколько лет назад под грифом «Совершенно секретно» в Национальном управлении по космической азронавтике (НАСА) хранилась сенсационная информация. 9 августа 1973 года с борта космического корабля «Скайлэб-2» астронавты передали сообщение, ошеломившее всех сотрудников Лаборатории космических исследований США. В нем говорилось: «Ад находится в середине Солнца. Мы видим, как горят мертвые. Мы видим ад». Связь на несколько секунд прервалась, а затем посланники Земли передовали из космического пространства обычные для полета данные, как будто и не было перед этим сенсационного послания.

Ад

Специалисты НАСА долгие 16 лет опровергали все слухи об этом событии. Но в 1985 году американский журнал «Мировая наука» приподнял завесу тайны. Невероятное сообщение экипажа «Скайлэб-2» было, оказывается, опубликовано и повергло людей в ужас.

В августе 1978 года астронавты, находясь на борту космического корабля, исследовали солнечные вспышки при помощи спектрогелиографа, который отмечал все изменения на фотопленке. Во время этого наблюдения на небесном светиле произошел взрыв огромной силы. Из глубины огненного шара на 800 тысяч километров (!) вверх рванулся столб гелия.

И неожиданно на глазах у ошарашенных наблюдателей жидкий поток газа застыл. Целых 70 секунд прибор фиксировал кошмарное видение: на этом огненном столбе появились сотни тысяч человеческих лиц, измученных пытками в вечном пламене. Вначале астронавты подумали, что это галлюцинация, но изображения лиц были очень четкими. Астронавты видели то, чего, по мнению атеистов, не существует, - ад.

Как утверждает журнал,... Читать дальше »

Просмотров: 199 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Пройшла урочиста передача книг в рамках акції "Подаруй книгу"
Нещодавно пройшла урочиста передача книг, які були зібрані в рамках акції "Подаруй книгу",до Національної бібліотеки України для дітей. Це одна з перших зустрічей ініціаторів благодійної акції "Подаруй книгу" – представників Блоку Юлії Тимошенко у м.Києві з бібліотекарями. Для передачі книг до бібліотеки завітали народний депутат, керівник Київської міської партійної організації "ВО "Батьківщина" Анатолій Семинога, депутати фракції БЮТ у Київраді Олександр Бригинець та Сергій Мельник, депутати фракції БЮТ Шевченківської районної ради Олександр Федоренко та Павло Аніськович, голова Шевченківської громадської організації "Жінки Батьківщини" Валентина Дзиганська. У актовій залі зібрався колектив співробітників закладу, які оплесками зустріли гостей та тепло подякували за постійне опікування бібліотекою, та за значне поповнення її читацького фонду. Як зазначила у вітальній промові директор Національної бібліотеки Анастасія Степанівна Кобзаренко, "нам пощастило мати у друзях БЮТівців, ми з великою вдячністю ставимося до людей, які допомагають зростати нашим дітям розумними". "Ми намагаємося у такий спосіб – збираючи книги – допомогти шкільним та міським бібліотекам не втрачати читачів та мати достойні бібліотечні фонди. Бо навіть ті гроші, які міська влада має намір виділити наприкінці року для купівлі книжок, не врятують наші бібліотеки" – сказав Анатолій Семинога. Депутат також пообіцяв і надалі підтримувати Національну бібліотеку України для дітей.
Просмотров: 294 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

У ліцеї "Універсум"відбулася зустріч ветеранів ВОВ "Гвардійський"
Нещодавно в актовій залі ліцею "Універсум" депутат Шевченківської райради (БЮТ) Олексій Загумний організував свято для ветеранів ОВ "Гвардійський" мікрорайону N1010. Близько 50-ти колишніх солдат завітали на святкову зустріч. Словами вдячності за ратний подвиг і мирне сьогодення привітав ветеранів депутат від фракції БЮТ Шевченківської райради Олексій Загумний. Звертаючись до ветеранів, він підкреслив, що сучасне покоління завжди пам'ятатиме та шануватиме своїх героїв-визволителів. А також запевнив, що депутати фракції БЮТ Шевченківської райради ніколи не залишаються байдужими до вирішення нагальних проблем, які турбують багатотисячну громаду ветеранів Шевченківського району. А їх героїчний внесок у Велику Перемогу, у післявоєнну відбудову країни та Києва завжди буде яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення. Присутні хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув в горнилі Великої Вітчизняної війни. Урочистості з нагоди 64-ої річниці Перемоги завершились за святковим столом фронтовими "сто грам" та піснями воєнних років, які виконував для ветеранів пісенний колектив "Вербиченька", а також студенти ліцею "Універсум". Розчулені гости згадали свою молодість та роки воєнного лихоліття. Також кожному ветеранові були вручені подарунки та букети конвалій, що символізуй травень і торжество життя попри пережиті воєнні роки. "Свято вдалося", – підсумував голова Ради ветеранів праці, військової служби "Гвардійський" Юрій Супінський. Велике спасибі за фінансову допомогу у проведні заходу та просте синівське розуміння і небайдужість депутатам-БЮТівцям Шевченківської райради Олексію Загумному, Олександру Федоренко та Павлу Аніськовичу і усім, хто допоміг створити справжнє свято для наших визволителів, яке, я певен, запам'ятається їм надовго", – сказав Юрій Супінський. Варто зазначити, що особливе занепокоєння під час зустрічі ветерани висловили знеціненн... Читать дальше »
Просмотров: 254 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Шевченківська родина" об'єднала шевченківські сім'ї
Вже шостий рік поспіль районний фестиваль "Ми – єдина Шевченківська родина" збирає шевченківців, аби нагадати про вічні сімейні цінності. Свято традиційно проходить до Міжнародного дня сім'ї. У 2009 році фестиваль "Ми – єдина Шевченківська родина" став міжнародним. Він об'єднав сім'ї з України, Індії, Алжиру. Гостями свята стали керівництво Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації, надзвичайний і повноважний посол Алжиру в Україні Й. В. Пан Мокадем Бафдаль, представники Центру у справах сім'ї та жінок району і, звичайно, молодята, багатодітні сім'ї, "ветерани" подружнього життя, мешканці району та активісти Шевченківського осередку ВО "Батьківщина". Гості свята отримали можливість ознайомитися з українськими родинними традиціями та цінностями, послухати бандуру та більше дізнатися про національну вишивку. Подарунком же для всіх присутніх став святковий концерт, який об'єднав оперні арії, індійські танці, блюз та інструментальну музику. – Сім'я – це сила та міць будь-якої людини, її впевненість у собі та завтрашньому дні. Вже доведено, що у дружніх родинах зростають більш розумні та талановиті діти, вони легше навчаються і пристосовуються до життя. Тож БЮТівці Шевченківського району і надалі підтримуватимуть ідею проведення подібних родинних заходів та фестивалів, які згуртовують сім'ї, нагадують про споконвічні цінності, прадавні традиції, – прокоментував подію голова Шевченківської парторганізації ВО "Батьківщина" Павло Аніськович.
Просмотров: 212 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

У центрі столиці відкрито новий дитячий клуб
27 травня після капітального ремонту у Шевченківському районі відкрито дитячо-юнацький клуб "Ярославна" КП "ЦСДК "Дитячі мрії". На відновлення позашкільного закладу з районного бюджету було виділено майже 300 тис. грн. На урочистий захід завітало керівництво Шевченківської районy, депутати райради від фракції БЮТ Микола Труш та Ольга Сідіропуло, вихованці та педагоги позашкільного закладу, батьки. Діти спеціально до відкриття рідного клубу "Ярославна" підготували святкову програму. Юні художники продемонстрували свої творчі роботи, зачитали тематичні вірші, а маленькі вокалісти заспівали веселеньких пісень. Головним же подарунком для гостей стала перша персональна виставка робіт талановитої 13-річної художниці Марини Пономаренко. Дівчина прийшла до клубу у чотирирічному віці, коли її перші роботи мало були схожі на шедеври, але завдяки відданій праці педагогів-організаторів з часом проявився виключний дар. Зараз вона продовжує навчання у школі при Академії мистецтв. Крім того, до відкриття позашкільного закладу районна влада подарувала художникам-початківця 25 новеньких мольбертів. Від фракції БЮТ діти отримали солодощі у подарунок. У дитячо-юнацькому клубі "Ярославна" працює сильна художня студія для дітей різного віку, а також гурток іноземних мов, творчого розвитку дошкільнят, вокальний гурток "Веселка" та школа лідерів "Стань творцем свого життя".
Просмотров: 196 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Останній дзвоник в Деснянському районі
Для всіх школярів сьогодні проходить свято останнього дзвоника. Це свято є кроком дітей в доросле життя, адже віднині діти самостійно прийматимуть рішення, власними силами будуватимуть своє життя, життя всієї країни, а також визначатимуть її долю і майбутнє.
В день останнього дзвоника відбулось урочисте вручення шкільним бібліотекам книг, які були зібрані під час проведення акції соціального спрямування «Подаруй книгу» (16, 22 та 23 травня, м. Київ).
Депутати фракцій БЮТ Деснянської районної та Київської міської ради завітали до навчальних закладів району та привітали школярів зі святом останнього дзвоника. Голова Деснянської районної партійної організації «ВО «Батьківщина», депутат фракції БЮТ у Київраді Володимир Кобєлєв відвідав рідну школу, випускником якої він був рівно 20 років тому.
Депутати постійно опікуються проблемами шкіл та постійно допомагають закладам освіти. Нещодавно середні школи №№ 306, 283, 321, 421 отримали від депутатів Київської міської ради Володимира Кобєлєва та Тетяни Меліхової допомогу для ремонту приміщень, купівлю меблів та канцтоварів.
Депутат фракції БЮТ Деснянської райради Ірина Алєксєєнко посприяла у закупівлі будівельних матеріалів для здійснення ремонту школи №320, а її однопартієць, депутат Сергій Розвадовський зробив цінний подарунок педагогічному колективу школи №207 – знаючи про важку працю вчителів він придбав для них масажне крісло.
Просмотров: 203 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Внимание!
  • Народная правда
  • Новости сайта
  • Информация журналистам
  • Информация пользователям
  • Интересные ссылки
  • Материалы журналистов
  • Ссылки журналистов
  • Лучшие статьи журналистов
  • Рекомендуемые материалы
  • Свобода слова
  • Замечания политикам
  • Материалы о политике
  • Форум
  • Каталог сайтов
  • Вопросы журналистам
  • Предложения и замечания
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов - 1
  • Каталог сайтов - 2
Форумы НДД "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Поиск
Информ-Эхо
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Нужны ли обществу независимые журналисты?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 58
Лента новостей Украины


Реклама
Недвижимость Киева
Недвижимость Украины