This version of the page http://www.library.kharkov.ua/projects.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-11. The original page over time could change.
Харківська обласна універсальна наукова бібліотека ::проектна діяльність
Наша адреса:
61003 Харків,
вул.Кооперативна,13
+38 (057) 731-25-16

Copyright © ХОУНБ, 2001-2010

останнє оновлення:
29.04.2010

Центр Європейської інформації (ЦЄІ). Події

Презентація “СУЧАСНА ЄВРОПЕЙСЬКА “ЖИВА” ЛІТЕРАТУРА” в рамках ініціативи “Європа: життя молоді в Європі”

23 березня о 15.00 в приміщенні Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки (м. Харків, вул. Кооперативна, 13/2) відбудеться презентація книг сучасних європейських та українських авторів та диспут “Сучасна європейська “жива” література”. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати презентацію книг та прийняти участь у диспуті. ...

Докладніше...

  • Закрити

Прес - реліз презентації
“СУЧАСНА ЄВРОПЕЙСЬКА “ЖИВА” ЛІТЕРАТУРА”
в рамках ініціативи “Європа: життя молоді в Європі”

23 березня о 15.00 в приміщенні Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки (м. Харків, вул. Кооперативна, 13/2) відбудеться презентація книг сучасних європейських та українських авторів та диспут “Сучасна європейська “жива” література”. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати презентацію книг та прийняти участь у диспуті.

Організаторами заходу є Центр європейської інформації Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки, Фонд місцевої демократії, Євроклуб «Лидер» та ЦДЮТ № 6.

Мета заходу: Ознайомити з поняттям ідентичності. Залучити молодь до читання сучасної європейської літератури. Ознайомити учасників заходу з життям молоді в Європі через відображення його в літературі.

В рамках заходу учасники зможуть подискутувати про власну ідентичність, європейську ідентичність, поміркувати на тему: життя молоді в Європі.

Ініціатива була розроблена учасниками тренінгу “Стандарти роботи з молоддю у сфері інформування про європейську інтеграцію”, який проводився Центром європейської інформації (ЦЄІ) у м. Суми під егідою Мережі центрів європейської інформації України та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Протягом лютого-березня схожі заходи відбуваються в кількох ЦЕІ України.

Детальну інформацію про захід можна отримати :
Дар’я Бєлова: 731-25-16, avoleb@mail.ru

Координатор заходу :
Лариса Федотова 731-31-32, kharkivounb@yandex.ru

 

Тиждень Толерантності за участю Центра Європейської інформації

З 7 по 14 грудня 2009 року у Центрі Європейської інформації (ЦЄІ), що діє за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження”, на базі Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки, спільно з громадською організацією «Фонд місцевої демократії» проходить Тиждень Толерантності...

Докладніше...

  • Закрити

Тиждень Толерантності за участю Центра Європейської інформації

З 7 по 14 грудня 2009 року у Центрі Європейської інформації (ЦЄІ), що діє за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження”, на базі Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки, спільно з громадською організацією «Фонд місцевої демократії» проходить Тиждень Толерантності. За цей час відбудеться конкурс - виставка творчих робіт шкільної та студентської молоді за результатами загальноукраїнського конкурсу на тему «Толерантність, як шлях до Європи».

Конкурс проводився протягом жовтня-листопада 2009 року в рамках відзначення «Європейського року креативності та інновацій» під егідою Мережі Центрів європейської інформації України за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з Бюро інформації Ради Європи в Україні та проектом «Teraz Wroclaw».

В рамках Тижня Толерантності за участю Центра Європейської інформації 10 грудня 2009 року о 15.30 в клубі «Тінейджер» (м. Харків, вул. Шарикова, 46, школа №75) відбудеться святковий захід «Толерантність, як шлях до Європи».

У Центрі Європейської інформації Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки 12 грудня о 12.00 відбудеться урочисте нагородження переможців творчого конкурсу з тематики толерантності за адресою: м. Харків, вул. Кооперативна, 13/2

Телефон для довідок 731-25-16 та 771-07-92

 

 

 

Інтернет для читачів публічних бібліотек (LEAP)

Всеукраїнський відкритий конкурс проектів “Інтернет для читачів публічних бібліотек (LEAP)", оголошений Посольством США в Україні 2001 року, надав змогу бібліотекам України розширити інформаційні послуги населенню. Бібліотеки безкоштовно надаватимуть інформацію світового рівня користувачам Інтернет- центрів протягом двох років. Придбання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, підтримка вільного і відкритого обміну інформацією, навчання користувачів Інтернету згідно проекту - це новий рівень роботи публічних бібліотек. Завдяки фінансовій підтримці, наданій ХОУНБ Посольством США в Україні, бібліотека обладнала і відкрила Центр Інтернет.