ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Розпочався ІІ тур Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець” ›››

Методичні рекомендації з проведення конкурсу

Завдання для учасників конкурсу

 

В рамках Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців в районах та містах обласного значення відбувається І етап обласної спартакіади ›››

Положення про проведення обласної спартакіади

Анкета учасника спартакіади І етапу

Новини
Урочисті збори з нагоди Дня Перемоги

В управлінні державної служби Головного управління державної служби України в Черкаській області відбулися урочисті збори трудового колективу з нагоди 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Привітання з нагоди 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

Дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни! 

Сердечно вітаємо Вас з Днем доблесті і героїзму, ювілеєм Великого Подвигу патріотів – 65-ю річницею Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!

Урочистості на честь відзначення перемоги у Великій Вітчизняній війні

Начальник управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області Григорій Дендемарченко взяв участь в урочистостях, присвячених 65-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Реалізація угоди про співробітництво із ЗМІ

 В черговому номері обласної газети «Профспілковий вісник» у рамках виконання угоди про співробітництво надруковано матеріали, підготовлені до друку управлінням державної служби Головдержслужби України в Черкаській області.

Вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни

Начальник управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області Григорій Дендемарченко взяв участь у привітанні ветеранів Великої Вітчизняної війни Черкаського району.

Оголошення
Набір слухачів для вступу до магістратури Черкаського національного університету у 2010 році

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького оголошує набір слухачів за освітньо-професійними програмами підготовки магістрів з напряму 1501 „Державне управління” за спеціальністю 8.150101 „Державна служба”, спеціалізації „Територіальне управління та місцеве самоврядування”.

 

Умови вступу...


Пряма телефонна лінія

12 травня 2010 року з 16 до 18 години в управлінні державної служби Головного управління державної служби України в Черкаській області буде проведено  пряму телефонну лінію «Державна служба».

         Телефон для звернень (0472) 455-396.


Оголошення про результати конкурсного відбору навчальних закладів для підготовки магістрів у галузі знань "Державне управління" за державним замовленням

Головним управлінням державної служби України з 25 по 31 березня 2010 року проводився конкурсний відбір навчальних закладів для підготовки магістрів у галузі знань «Державне управління» за державним замовленням (відповідно до Наказу Головдержслужби від 23 лютого 2009 року № 49 зареєстрованого Міністерством юстиції України 12 червня 2009 року за № 513/16529).

Детальніше...


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність управління
Форуми
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю
RSS-новини
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти