This version of the page http://euro2012.ukrinform.ua/comments/18840/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-07. The original page over time could change.
Завдання збірної України – перемогти на Євро-2012
  • Укрінформ-новини
  • Всеукраїнський прес-центр
  • Ділова Україна
  • Укрінформ-фото
  • Країни світу
  • Новини ПАНІА
  • Web-архів
Коментарі

Завдання збірної України – перемогти на Євро-2012

01.02.2010 19:28:29

Новопризначений наставник збірної України з футболу Мирон Богданович Маркевич чудово розуміє, що відтепер на нього покладена величезна відповідальність: «Я знаю, за що беруся. Тим більше, що ми граємо на рідній землі. Завдання поставлено – це перемога на Євро-2012. Для нас головне – це психологія. Потрібно, щоби футболісти вірили в свої сили», – так досвідчений наставник прокоментував історичний для себе момент.

Мирон Маркевич одразу ж оприлюднив свої плани щодо формування тренерського штабу. «Щодо тренерського складу збірної, то я би обов’язково взяв Семена Альтмана. Упродовж найближчого часу ми будемо придивлятися й до інших кандидатів до тренерського штабу», – повідомив пресі Мирон Богданович.

Юрій Калитвинцев не виглядав розчарованим тією роллю, яку йому було відведено виконкомом ФФУ: «Хочу стати найсильнішою «правою рукою» головного тренера в Європі. Що ж до своїх побажань до тренерського штабу, то я абсолютно довіряю Мирону Богдановичу. Мені подобається, як він працює, його методи. А головне – як він ставиться до гравців».

Президент ФФУ Григорій Михайлович Суркіс подякував президенту ФК «Металіст» Олександру Ярославському за розуміння проблеми та згоду на сумісництво у збірній для головного тренера харківського клубу.

Григорій Михайлович висловив окрему подяку Юрію Калитвинцеву за його згоду працювати другим номером. Звісно ж, відмовитися від власних амбіцій заради спільного успіху – це гідне рішення. «Думаю, що дві  людини -  Мирон Маркевич і Юрій Калитвинцев  – це ідеальне поєднання досвіду та молодості. Високі якості, які поєднують ці фахівці, ні в кого не повинні викликати сумнівів. А результат їхньої роботи ми побачимо у червні 2012-го року», - запевнив пан Суркіс.

Однак президент відзначив і деяку складність ситуації: «Зважаючи на те, що Мирон Богданович буде працювати за сумісництвом, він буде сидіти на двох «електричних стільцях». Скоріше за все, потрібно буде піти на збільшення тренерського штабу збірної України. Це, звісно ж, понесе додаткові витрати для ФФУ, але ми готові на це заради досягнення головної мети».

Чемпіонство на Євро-2012 стало спільним пунктом програм обох претендентів на посаду головного тренера національної команди. І новий наставник збірної Мирон Маркевич, і його «права рука» Юрій Калитвинцев з самого початку своєї спільної роботи налаштовані на максимальний результат. А вершини, як відомо, підкорюють сміливці.

Сергій Ющишин з Будинку футболу для Інформаційного центру «Україна-2012»

Повернутись на попередню сторінку


Євро-2012 у фокусі польських ЗМІ

Польські ЗМІ продовжують активно цікавитися підготовкою України та Польщі до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Упродовж минулого тижня найбільший резонанс у польському медіа-просторі викликала інформація про намагання міністерства фінансів РП отримати від УЄФА фінансові дивіденди від проведення у країні Євро-2012. Видання "Дзеннік Газета Правна" інформує, що міністерство фінансів РП прагнуло переконати УЄФА у необхідності сплачувати податки під час Євро-2012.

Підготовка до Євро-2012: безпека на дорогах

Наближення Євро-2012 в Україні змушує замислитися не лише над тим як підготувати соціальну, транспортну та спортивні інфраструктури, але й як організувати безпеку гостей та мешканців України під час чемпіонату. Відповідно, зважаючи на те, що однією з найбільших загроз для життя людини  є автотранспорт (серед причин світової смертності загибель у ДТП посідає 6-7 місце), про актуальність вирішення проблеми безпеки дорожнього руху годі й казати.

Гуртожитки, літні будинки та готелі на воді – все для вболівальників на Євро-2012

У Києві немає проблем із задоволенням вимог УЄФА щодо розміщення всіх цільових груп на Євро-2012. Для учасників турніру, «родини УЄФА», спонсорів та інших VIP-гостей буде готова достатня кількість готельних номерів найвищого ґатунку. А от де буде жити масовий вболівальник? На це питання відповів Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко.

Євро-2012 у фокусі польських ЗМІ

Підготовка до Євро-2012 в Україні та Польщі продовжує викликати значне зацікавлення польських ЗМІ, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу. Польське агентство преси (РАР) інформує, що для підготовки до футбольного єврофоруму Львівська область потребує 18 млрд гривень. За повідомленням інформагентства, про це під час оголошення про інвестиційну привабливість регіону заявив керівник головного управління архітектури, містобудування, просторового розвитку області Степан Лукашик.

Бути в збірній – велике щастя

Виклик під прапори збірної України «нових облич» – Володимира Польового, Ігоря Ощипка, Євгена Коноплянки та Олександра Яковенка для футбольної громадськості не став великим сюрпризом. Однак, здивування з приводу цього виникло в декого із новоспечених «збірників». Так відреагував на власне потрапляння у «перший список Маркевича» захисник «Карпат» Ігор Ощипко:
-  Нічого собі… Я навіть не думав, що таке може бути. Казали, що можу потрапити до збірної, але ніколи не повірив би

Євро-2012 у фокусі польських ЗМІ

Упродовж минулого тижня польські ЗМІ продовжували звертати увагу на підготовку України та Польщі до фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу. В Польщі й Україні активно коментували, чи вплине трагедія із загибеллю президента Польщі Лєха Качинського на підготовку України та Польщі до Євро-2012. "Ми не допустимо, щоб нинішня ситуація в Польщі сповільнила чи поставила під загрозу підготовку країни до турніру", - заявив в інтерв'ю Адам Олькович.

Євро в дитячих картинах

Юні донеччани презентували місту-господарю Євро-2012 Донецьку виставку своїх робіт під назвою «Королівський спорт». Вона відкрилась сьогодні, 16-го квітня, в готелі «Донбас Палас» і триватиме десять днів – до 27 квітня 2010-го року. Вся експозиція присвячена футбольній тематиці – дві третини робіт відображають бачення художниками значення Євро-2012, а третина присвячена ролі футбольного клубу «Шахтар» у популяризації вітчизняного футболу в світі та допомоги місту в підготовці.

На Євро-2012 можуть з'явитися "Майбах-таксі"

Цілком можливо, що автопарк київського таксі незабаром поповниться «залізною колісницею» міського голови Києва Леоніда Черновецького – «Майбахом». З пропозицією передати свій автомобіль у парк київського таксі звернувся до столичного мера під час вчорашнього відео-мосту між містами, приймаючими Євро-2012, Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков – повідомляє інтернет-видання «Обоз.ua». Цікаво, що послуга «VIP-таксі» вже давно не є новинкою.

Євро-2012 у фокусі зарубіжних ЗМІ

Зарубіжні ЗМІ продовжують звертати активну увагу на підготовку України та Польщі до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Минулого тижня найбільше зацікавлення викликав візит в Україну президента УЄФА Мішеля Платіні, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу. Польське агентство преси (РАР) звертає увагу на зустріч у Києві Мішеля Платіні з Президентом України Віктором Януковичем. Глава Української держави запевнив керівника УЄФА, що особисто контролюватиме підготовку.

Борис Колесніков: «Всі найважливіші магістралі будуть підготовлені до Євро-2012»

Строк у два місяці, протягом якого Україні треба досягти істотного прогресу у підготовці до Євро-2012 – не ультиматум від УЄФА – таку думку висловив під час сьогоднішнього брифінгу Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков. «За цей час у Львові плануємо завершити монтаж східної і перейти до улаштування західної трибун стадіону. В аеропортах Львова та Донецька маємо вийти «із землі», тобто на нульовий рубіж.

Григорій Суркіс: «Нова влада прагне швидко надолужити згаяне»

Наводимо виступ президента Федерації футболу України Григорія Суркіса перед учасниками засідання Наглядової Ради УЄФА. Шановний пане президенте, члени Наглядової Ради! Перш за все я хочу подякувати Вам пане Платіні, членам офіційної делегації УЄФА за черговий інспекційний візит до України. Ми вкотре відчули себе повноправними членами великої європейської футбольної сім’ї, де старші і досвідченіші турботливо піклуються про своїх партнерів.

Андрій Садовий: «Державне фінансування львівського стадіону мінімізує ризики зриву графіка будівництва»

Компанія «Альтком», яка нещодавно замінила на місці генпідрядника львівського стадіону підприємство «Азовінтекс», приступила до виконання робіт. Про це сьогодні, після прес-конференції президента УЄФА Мішеля Платіні, заявив міський голова Львова Андрій Садовий – повідомляє прес-служба Львівської міськради. За словами очільника міста Лева, заміна генпідрядника ніяким чином не сповільнює будівництво.

Мішель Платіні: «Нам відомо все, що було виконано»

Президент УЄФА Мішель Платіні завершив оглядини Львова. Після запланованих інспекцій будівельних майданчиків нової злітно-посадкової смуги та стадіону до Євро-2012, очільник європейського футболу зробив офіційну заяву для преси, львів’ян і всіх українців. «Вже віддавна ми віримо в Україну. Ми віримо владі, віримо українській федерації. Вже 2-3 роки як Польща та Україна були прийняті європейськими країнами. Ми сподіваємось, що все відбудеться та все розвиватиметься».

Кошторис Євро на 2010 рік - 26 мільярдів гривень

Проведення на належному рівні Євро-2012 безумовно є одним з пріоритетів діяльності Української влади.  З метою детального ознайомлення із ходом підготовки інфраструктури Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков здійснив ряд робочих поїздок до українських міст, які приймають чемпіонат в України. «Якщо фінансувати усі роботи вчасно і працювати з визначеними строками – усі об’єкти будуть готові» - підкреслив Віце-прем’єр-міністр.

Анатолій Близнюк: «Минулого тижня будівельники аеропорту почали працювати в дві зміни»

Анатолій Близнюк, який одночасно очолює Донецьку облраду та облдержадміністрацію, традиційно провів прес-конференцію, в ході якої були обговорені найголовніші питання розвитку краю. Зокрема, обласний голова розповів про підготовку столиці Донбасу до Євро-2012. Він констатував, що на сьогодні у «червоній зоні ризику» залишився один об’єкт до Євро-2012 – це аеропорт. «Але зараз ми маємо фінансування: є кошти на будівництво.

Олександр Лук’янченко: «Потрібно, аби держава зробила «податкові канікули» для інвесторів Євро-2012»

Гарантії держави щодо фінансування підготовки Донецька до Чемпіонату Європи у 2010-му році на 2 мільярди гривень дають підстави стверджувати, що місто зможе підготуватися до Чемпіонату Європи. Про це на сьогоднішній прес-конференції заявив міський голова Донецька Олександр Лук’янченко – повідомляє «РБК-Україна». За словами  донецького мера, сума в 2 мільярди гривень є лише частиною із планових 3 мільярдів 520 тисяч гривень.

Євро-2012 у фокусі польських ЗМІ

Підготовка до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року продовжує привертати увагу польських ЗМІ. Упродовж минулого тижня мас-медіа РП звернули увагу на заяви президента УЄФА Мішеля Платіні щодо проблем із підготовкою України до Євро-2012, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу. Польське агентство преси (РАР) інформує, що у Львові буде змінено головного виконавця стадіону до Євро-2012. За інформацією Бориса Колеснікова, "Азовінтекс" замінить міжнародний консорціум фірм.

Мартін Каллен застеріг приймаючі міста Євро-2012

Операційний директор УЄФА Мартін Каллен та керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський зустрілися з представниками приймаючих міст Євро-2012. Львів представляв його мер Андрій Садовий, Київ – заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, Донецьк – перший заступник міського голови Микола Волков, Харків – заступник міського голови Віктор Христоєв. Пан Каллен висловив жорстку позицію УЄФА щодо перебігу підготовки українських приймаючих міст.

Мінтранс і ЄБРР – заради Євро-2012 і не тільки

1 квітня у Києві відбулась зустріч керівників Міністерства транспорту та зв’язку України та Європейського банку реконструкції та розвитку. Партнери обговорили першочергові інвестиційні пріоритети співробітництва на 2010 та подальші роки. Підготовка дорожньо-транспортної інфраструктури до Євро-2012 вимагає від Міністерства транспорту та зв’язку великих фінансових вливань, зокрема у планах закупівля залізничного рухомого складу.

Бо Сандстрьом: «Донбас-арена» – фантастичний стадіон»

Новопризначений регіональний менеджер УЄФА Бо Сандстрьом, який опікується підготовкою Польщі та України до Євро-2012, відвідав Донецьк і «Донбас Арену». Мета візиту пана Сандстрьома – вирішення питання щодо розподілення всіх потужностей стадіону. Менеджер УЄФА зізнався, що йому необхідно ввійти в курс справ, оскільки він нова людина в проекті. Незважаючи на те, що існує певне відставання у графіку виконання вимог УЄФА, всі питання будуть вирішені після цього візиту.


Коментарі 1 - 20 из 825
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | След. | Конец
  • новини
  • коментарі
  • відео
  • корисні посилання
  • інтерв'ю
  • аналітичні матеріали
  • фотогалерея
  • головна
  • контакти
  • форум
  • зворотний зв'язок
  • про нас
  • карта сайту
  • опитування



© Укрінформ, 2010
Програмування «Orion-studio»