This version of the page http://www.sony.ua/hub/discover-vaio (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-03. The original page over time could change.
Відкрийте для себе VAIO : Sony

Україна (Змінити) | Професійні продукти

 

Windows®. Життя без перешкод. VAIO рекомендує Windows 7.

  • Головна сторінка
      > Усі товари Sony
      • > Відкрийте для себе VAIO
        • > Інновація

Інновація

 
  Інновація   Дизайн   Мобільність   Дозвілля   Професіонал  
 

Інновація

Кожний VAIO містить у собі неймовірні технології. Це дійсно факт. Ми знаємо, що Вам потрібні найновіші функції. Тож ми надаємо їх Вам.

Дисплей VAIO

Ваш VAIO зробить мультимедійне дозвілля ще більш захоплюючим завдяки реалістичній енергетиці, жвавим кольорам та дійсній глибині. Приголомшлива технологія дисплея VAIO від Sony забезпечує дійсно широкий формат 16:9, високу контрастність і стійкість до подряпин для всіх моделей.

Більшість наших моделей оснащено світлодіодною технологією, що означає більш тонкі та легкі екрани, а також дивовижний ресурс батареї.

Дисплей VAIO Plus, яким оснащено певні моделі для дозвілля, забезпечує захист від бліків та ширші кути огляду, дозволяючи насолоджуватися дозвіллям ще більше.

Дисплей VAIO преміум-класу на ноутбуках професійного рівня забезпечує надвисоку яскравість і ще більшу насиченість кольорів.

Турбота про довкілля

Багато моделей VAIO сумісні з Energy Star®, а деякі моделі оснащено технологіями збереження електроенергії, такими як вимкнення екрана під час прослуховування музики.

У наших виробничих процесах завжди враховується потенційний вплив на навколишнє середовище. Упаковки вироблено з перероблених матеріалів. Усі головні схеми (без компонентів) та пластикові деталі корпуса вагою понад 25 г не містять галогену, а для легкої переробки усі пластикові компоненти вагою більше 100 г вироблено з одного матеріалу або з деталей, що легко роз'єднати.

SSD-пристрої

Деякі моделі VAIO мають технологію твердотільних жорстких дисків Solid State Drive (SSD) замість звичайних жорстких дисків або додатково до них.

Тут не потрібний час на розгін та немає механічних деталей, завдяки чому операції з даними виконуються майже миттєво, а огляд здійснюється швидше та з більшою насолодою. Завдяки відсутності рухомих деталей SSD-пристрої можуть витримувати постійні щоденні струси й удари, а отже менше схильні до збоїв та пошкоджень.

SSD-пристрої використовують для збереження даних мікросхеми, а не жорсткий диск, що розкручується. На відміну від інших схем пам'яті вони зберігають дані під час вимкнення.

Windows® 7

На усі ноутбуки VAIO встановлено нову операційну систему Windows® 7.

Windows® 7 розроблено для швидшого увімкнення й вимкнення ПК, швидшого відновлення після режиму очікування та швидших відгуків, а вдосконалене керування напругою подовжує час роботи від батареї. З Windows® 7 Professional або Ultimate можна запускати програми, розроблені для Windows® XP (можуть знадобитися додаткові безкоштовні завантаження).

  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
© 2002-2010 Sony Corp. - Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності *повір.втілюй