This version of the page http://www.interstyle.in.ua/ua/cooperation.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-03. The original page over time could change.
Співпраця
  • Rus
  • Ukr
  • Eng

(0412) 420-620

 

Телефонуйте...          

 

...чи пишiть

 

Ваше Iм'я
e-mail
Телефон
Текст повiдомлення


Співпраця - ТМ «Інтерстиль». Кухні. Меблі для дому 

- Надійність
ТМ «Інтерстиль» відома на меблевому ринку України 15 років. За цей час ми зарекомендували себе як відповідального, надійного партнера, а наша продукція зуміла завоювати бездоганну репутацію, що відповідає вимогам найвищих стандартів. Підтвердження чому служать численні нагороди, дипломи та подяки, що продукція ТМ «Інтерстиль» незмінно завойовує, беручи участь на міжнародних виставках, ярмарках і форумах.
- Асортимент
Своєрідність пропонованого асортименту визначається його оригінальністю та унікальністю. В асортименті ТМ «Інтерстиль» весь спектр наборів меблів для дому: кухні, їдальні, вітальні, домашні кабінети, спальні, вітальні, бібліотеки і т.ін. А також різноманітні гнуті елементи з масиву деревини, нестандартні вироби під розмір приміщення замовника, широка кольорова гама.
- Сировина та матеріали
ТМ «Інтерстиль» - одна з небагатьох в Україні виробників меблів з фасадами з масиву деревини. Переваги таких виробів: вони природніше, здоровіше і прийнятні для людського організму, престижніше і дорожче; крім цього, меблі з натурального дерева, як і раніше, поза конкуренцією. Комплектуючі та аксесуари виробів ТМ «Інтерстиль» поставляються від провідних європейських підприємств-виробників (BLUM, HAFELE, HETTICH, FRANKE та ін)
- Якість
Бездоганна якість виготовлення забезпечується сучасним високотехнологічним устаткуванням, унікальними технологіями, високим професіоналізмом персоналу. Виробництво ТМ «Інтерстиль» засновано на методах і принципах виробничої системи TOYOTA (Ощадливе виробництво). Система управління підприємством сертифікована на відповідність вимогам МС ISO 9001:2000.
- Гарантія
На всю продукцію ТМ «Інтерстиль» встановлено гарантійний термін - 2 роки. Термін експлуатації мінімум 10 років.
- Виробничі потужності
На сьогодні виробничі площі компанії складають 16000 м2. Щороку підприємство нарощує обсяги виробництва, освоюючи нове обладнання та впроваджуючи новітні технології та матеріали.
- Термін виготовлення замовлення
Термін виготовлення замовлення: 3-4 тижні.
- Гнучка система знижок
Нашим дилерам ми пропонуємо гнучку систему знижок
- Програмне забезпечення
Безкоштовне встановлення в салонах спеціального програмного забезпечення, що дозволяє на найвищому технічному рівні моделювати набори меблів за індивідуальним запитам замовника і розмірами його приміщення. Регулярний удосконалення та оновлення програмного пакета.
- Інформаційна підтримка і навчання
Підприємство забезпечує дилерів повною інформаційною підтримкою, консультаціями та навчанням, як на підприємстві, так і в салонах у дилерів.
- Допомога в організації фірмових салонів
Підприємство надає допомогу в розробці виставкових зразків, інтер'єру виставкової експозиції, в проведенні комплексу заходів необхідних для організації ефективної роботи салону, розробляє макет вивіски.
- Рекламна підтримка
Нашим партнерам ми надаємо поліграфічну продукцію (каталоги, буклети), банери для зовнішньої щитової реклами, макети фасадних вивісок, рекламні ролики для телебачення і радіо. Приймаються організаційне та фінансове участь в регіональних рекламних кампаніях.

Взаємовідносини з дилерами наше підприємство будує на основі чесного і взаємовигідного співробітництва. Ми зацікавлені у подальшому розширенні дилерської мережі і готові розглянути Вашу пропозицію про співробітництво.