This version of the page http://www.lviv-realty.com/index.php?action=news&id=19 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-01. The original page over time could change.
Підготовка до зимового періоду

В Україні до експлуатації в зимовий період не готово 13,4% житлолих будинків

Підготовка до зимового періоду

Такі дані в постанові Кабінету міністрів №1376 від 3 жовтня "Про роботу центральних і місцевих органів виконавчої влади з забезпечення економічного і соціального розвитку регіонів у січні-серпні 2006 року, виконання Плану невідкладних заходів щодо подолання кризових явищ в економіці і соціальній сфері і завершення підготовки до роботи в осінньо-зимовий період".

Відповідно до постанови, зокрема, до експлуатації в зимовий період не готові 9,2% внутрішньої системи опалення, 9,9% котелень, 11,2% теплових мереж, 9,3% центральних теплових мереж, а також не проведений капітальний ремонт 13,5% котелень і 16,4% теплових мереж.

У той же час уряд відзначає непідготовленість до роботи 10,6% водопровідних і 11,8% каналізаційних станцій, 14,6% водопровідних і 13,6% каналізаційних очисних споруджень. При цьому не проведений капітальний ремонт 11,2% водопровідних і каналізаційних мереж.

Стан підготовки до зими в Алчевску (Луганська обл.), Дніпродзержинську (Дніпропетровська обл.), Ужгороді (Закарпатська обл.) і пгт. Димитровое (Кіровоградська обл.) оцінюється як вкрай незадовільний.

КМУ також звертає увагу голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, глав Дніпропетровських, Закарпатських і Черкаської обласних держадміністрацій на низький рівень підготовки до експлуатації в зимовий період житлового фонду, котелень, теплових пунктів і теплотрас, водопровідно-каналізаційного господарства, а також розрахунків населення за спожиті житлово-комунальні послуги.

Як повідомлялося з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації (КМДА), до зимового періоду в столиці готово бпонад 90% будинків.

За данимм КМДА, станом на середину вересня, з 425 поставлених на капітальний і поточний ремонт житлових будинків за рахунок засобів міського і районного бюджетів завершені роботи на 357 об'єктах.


http://www.interfax.kiev.ua/


РОБОТА ВАКАНСІЇ ЛЬВІВ (конкурс)

  • Офіс менеджер
  • Менеджер по роботі з персоналом
  • Заступник керівника комерційної групи

+38 (098)444-1069

Олександр Миколайович