This version of the page http://edc.org.ua/?page_id=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-29. The original page over time could change.
Новини

Новини

  • 2010/04/28

    Кріль: реабілітація судді С.Станік – це перший крок до скасування конституційної реформи

    Поновлення на посаді судді Конституційного Суду скандально відомої Сюзанни Станік стало черговим кадровим рішенням Президента України, яке повертає у владу «тіні забутого минулого». Так прокоментував сьогоднішній президентський Указ голова Єдиного Центру, народний депутат Ігор Кріль.

  • Петьовка: українська влада ризикує зіграти з Росією в «російську рулетку»

    Економічна співпраця з Росією схожа на гру в «російську рулетку»: здається, що шансів на успіх багато, а результат виявляється плачевним. Так прокоментував член Президії Єдиного Центру, народний депутат Василь Петьовка ініціативи керівника російського уряду Володимира Путіна щодо об’єднання низки активів двох країн.

  • 2010/04/26

    Балога: Депутати Єдиного Центру не голосуватимуть за ратифікацію угоди щодо Чорноморського флоту

    Народні депутати України з Єдиного Центру голосуватимуть проти ратифікації договору, який продовжує термін перебування Чорноморського флоту Росії в Україні. Про це сьогодні повідомив лідер партії Віктор Балога.

  • Балога: Янукович мав провести дострокові вибори до ВР і сформувати коаліцію у конституційний спосіб

    Президент Янукович після вступу на посаду мав би провести дострокові вибори до ВР і вже тоді сформувати парламентську коаліцію. Про це в ефірі програми «Чорне та біле» на каналі ТВі повідомив лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

  • Балога: Президент має запропонувати реформи і почати зі скорочення членів уряду

    Віктор Балога виступає за скорочення кількості членів уряду Азарова. Таку думку лідер Єдиного Центру висловив в ефірі програми «Чорне та біле» та каналі ТВі.

  • Балога: ЧФ у Криму не для військових завдань, а для розпалювання ворожнечі до всього українського

    Подовження перебування Чорноморського флоту РФ в Криму може призвести до референдуму щодо статусу півострова. Про це в ефірі програми «Чорне та біле» на телеканалі ТВі заявив лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

  • 2010/04/23

    Тополов: Дешевший газ не вирішує проблему енергозалежності України

    Дешевша ціна газу сьогодні - не вирішує проблем України в майбутньому. Український владі варто було займатися, насамперед, не бартером, а зосередитися над тому, як зменшити енергозалежність країни.

  • Анонс!

    У неділю, 25 квітня, лідер Єдиного Центру Віктор Балога буде гостем програми Мустафи Найєма "Чорне та біле" на телеканалі ТВi. Початок ефіру о 21.00.

  • 2010/04/22

    Кріль: Влада повинна оголосити весь список поступок

    Вже найближчим часом може виявитися, що ЧФ – далеко не головна і не остання поступка України північному сусідові. Так прокоментував голова Єдиного Центру, народний депутат Ігор Кріль наслідки українсько-російських переговорів у Харкові.

  • 2010/04/21

    В.Балога: Продовження терміну перебування ЧФ в перспективі загрожує втратою Криму

    Підписанням угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Президент України В.Янукович фактично розпочав процес здачі Криму Російській федерації. Дуже прикро це визнавати, але такі угоди швидше нагадують акт політичної капітуляції незалежної української держави.

  • Балога: Тільки спільні дії опозиції здатні створити справжню альтернативу владі

    Політичні партії, що не підтримують дії влади, а особливо ті з них, які мають представництво у парламенті та місцевих Радах, повинні поступитися власними амбіціями і почати координувати свої зусилля.

  • 2010/04/19

    В. Петьовка: АМК має навести порядок на ринку пального

    Якщо сьогодні АМК втратить контроль за ціноутворенням на ринку пального, то країну може накрити хвиля монопольних змов на інших ринках.

  • І.Кріль: Головна вимога до проекту бюджету – реалістичність

    "Депутати Єдиного Центру готові проголосувати за проект бюджету-2010 у разі, якщо він буде відповідати головному критерію – реалістичності". Так прокоментував голова Єдиного Центру, народний депутат Ігор Кріль підготовку бюджету на 2010 рік.

  • 2010/04/15

    Л.Оробець: Урядова програма легалізує намір закріпачити студентів

    «Декларуючи намір запровадити трирічні відпрацювання для студентів, уряд не просто наступає на граблі попередників – він стрибає на них із розбігу», - заявила народний депутат України, заступник голови Єдиного Центру Леся Оробець.

  • 2010/04/14

    Петьовка: Уряд повинен вирішити проблему відшкодування ПДВ

    «Якщо уряд має реальні сподівання на середній клас, як локомотив виходу з кризи – перше, що він має зробити, це вирішити проблему відшкодування ПДВ. Потрібно не роздавати нереальні обіцянки та придумувати напівлегальні схеми, а пропонувати дієвий механізм адміністрування цього податку, який би задовольнив і державу і бізнес».

  • 2010/04/13

    Єдиний Центр закликав Президента Віктора Януковича зупинити руйнування національної ідентичності

    Єдиний Центр закликає Президента України Віктора Януковича особисто покласти край розпочатій окремими представниками його команди деукраїнізації суспільного життя, його інформаційної, культурної та духовної сфер. Про це йдеться у офіційному зверненні до Глави держави, яке сьогодні від імені Президії партії надіслав Голова Єдиного Центру, народний депутат України Ігор Кріль.

  • Cторінки   1 2 3 ... 48 49 50
  • до сторінки

Останні публікації

  • 2010/04/27

    Віктор Балога: Віктор Янукович розколює країну

    "Янукович на практиці начав роз'єднувати Україну. Тому що ті кроки, які сьогодні зробив президент по легалізації коаліції і підписання договору в Харкові, я вважаю порушенням Конституції. І я не думаю, що якщо президент збирається об'єднувати Україну, то це йому додасть на Заході і в Центрі України..." - інтерв’ю лідера Єдиного Центру Віктора Балоги в інтернет-виданні «Українська правда»

  • 2010/04/19

    Наукові ступені Табачника, або міф про дерев’яну шабельку

    "Наполегливість керівника Міносвіти у "переписуванні" шкільних підручників з історії змушує вкотре поцікавитися його правдивим науковим доробком у цій сфері" - авторська стаття заступника голови Єдиного Центру, народного депутата України Лесі Оробець в інтернет-виданні "Українська правда". .

Газета "Єдиний Центр"

  • №49 - 26 грудня 2009 р.
  • №48 - 19 грудня 2009 р.
  • №47 - 12 грудня 2009 р.