This version of the page http://oridu.odessa.ua/index.pl?fil=news/11_09_09 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-28. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України Написати листа
Меню

Про інститут
Керівництво
Ліцензії
Прийом до інституту
Дистанційне навчання
Факультети
Кафедри
Підвищення кваліфікації
Дорадчі органи
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Наші випускники
Міжнародне співробітництво
Бібліотека
Державні закупівлі
Студентське самоврядування
Слухацьке самоврядування
Пам’ятні дати
Запобігання проявам корупції
Співпраця з органами влади Півдня України
Пріоритетні напрямки розвитку інституту
Інститут в ЗМІ

Розклад занять

Державне управління
      денна
      заочна
      вечірня
      заочно-дистанційна
 
Управління проектами
      денна
      заочна
 
Менеджмент організацій
      денна
      заочна
 
Підвищення кваліфікації
      ЦПКК

Довідники

Телефони
E-mail


День фізичної культури і спорту

       День фізичної культури і спорту в Україні святкується щороку в другу суботу вересня відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року №340/94 "Про День фізкультури і спорту". Заходи, що відбуваються під час цього свята, завжди яскраві, їх проведення сприяє пропаганді здорового способу життя, фізичної культури та спорту.
       Україна є великою спортивною державою. Світочами спорту найвищих досягнень стала ціла когорта синів і дочок України, прославляючи її талановитий народ, відкриваючи нові, доти неймовірні, духовні та фізичні можливості людини. Варто згадати імена олімпійських чемпіонів різних років Лариси Латиніної, Бориса Шахліна, Леоніда Жаботинського, Валерія Борзова, Олексія Баркалова та багатьох інших.
       Після здобуття Україною незалежності видатні спортивні успіхи на олімпійській арені вагомо сприяли підвищенню міжнародного авторитету нашої країни. За 1952-2008 роки українські спортсмени на літніх та зимових Олімпійських іграх вибороли 219 золотих, 159 срібних та 161 бронзову медалі.
       Свій внесок у спортивну славу України надає Одеська область. На літніх Олімпійських іграх у 2008 році Одеські олімпійці вибороли 2 золотих та 1 бронзову медалі.
       Активне спортивне життя вирує і в нашому інституті: функціонує чотири спортивні секції, а саме: з волейболу, легкої атлетики, футболу та настільного тенісу. В цих секціях протягом цього року займалися 54 студента та слухача, яки брали участь у змаганнях як на першість інституту, так і за його межами.
       Всього спортсмени інституту взяли участь у 20 змаганнях з різних видів спорту з командами інших ВНЗ у дружних зустрічах та за календарем обласних студентських ігор. Щорічно в інституті проводиться спортивне свято, присвячене річниці Перемоги у Великій Вітчизняної Війні.
       З нагоди Дня фізичної культури і спорту 10 вересня 2009 року на базі спортивно-оздоровчого комплексу Одеської Національної юридичної академії відбулися дружні зустрічі з міні-футболу та волейболу між командами Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при президентові України та командою Інституту прокуратури та слідства Одеської національної юридичної академії.
       Команди ОРІДУ прийшли підтримати вболівальники - студенти та слухачі інституту, які активно підтримували гравців протягом матчів.
       Дякуємо всім учасникам дружньої зустрічі, вболівальникам, а особливо гравцям команд ОРІДУ НАДУ при Президентові України: Храбану Сергію, Матюшенку Євгенію, Арнаутову Артему, Рапчинському Роману, Волкову Олексію, Фідченку Денису, Подоляну Івану, Стаху Сергію, Клімову Георгію, Івченку Даніілу, Бортнику Олександру, Халусу Ігорю, Фенагєєву Володимиру, Ніколаєву Максиму!

Фотоматеріали.

Web-камера
Додатково

 Вакансії
 Cистема управління якістю
ISO 9001: 2008

 Фотогалерея інституту
 Фотогалерея подій
 Відеогалерея
 Карта сайту

Посилання







Проект Відкритість в системі місцевого самоврядування Польщі