This version of the page http://ffs.lviv.ua/blog-calendar-50 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-26. The original page over time could change.
Fast Food Systems
  • Главная
  • О компании
  • Рестораны
  • Отзывы
  • Галерея
  • Файлы

Fast Food Systems

 
Понедельник, 14 Сентября 2009
Заява мережі «Піца Челентано» у зв’язку з випадком отруєння у місті Миколаєві 9 вересня
Written by %s Administrator
14.09.2009 15:04
Ми стурбовані випадком в Миколаєві, де кільканадцять людей звернулися до лікарів або опинилися у лікарні у стані отруєння наступного дня після відвідування одного з ресторанів мережі. Наше ставлення до цього інциденту є вкрай серйозним. З часу відкриття «Піца Челентано» у 1998 році наші піцерії відвідали понад 50 мільйонів відвідувачів і це перший подібний випадок.

Незалежно від причини отруєння, найважливіше зараз – це стан здоров’я цих людей. Представники «Піца Челентано» вже налагодили зв’язок з відповідними медичними закладами, щоб переконатись, що всі, хто отруївся, отримують добрий догляд та професійне медичне обслуговування. Ми сподіваємось на швидке одужання всіх, хто постраждав.

Ми не робимо попередніх висновків, що саме спричинило отруєння, і чекаємо на закінчення слідства. Станом на даний момент є кілька версій, в тому числі і ті, які не стосуються напряму ресторану «Піца Челентано». Ми максимально зацікавлені у точному встановленні причини отруєння, оскільки життя та здоров’я наших клієнтів є для нас безумовною і категоричною цінністю.

«Піца Челентано» має одні з найсуворіших санітарних стандартів, які відповідають санітарно-епідеміологічним та іншим державним нормам та вимогам.
  
Відкрито гарячу лінію за телефоном (0322) 37-07-07, 37-08-08 Read more

Blog Calendar