This version of the page http://www.rise.ua/news76.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-25. The original page over time could change.
ЗАТ "РАЙЗ" - Завжди на крок попереду!
ПОГОДА
www.gismeteo.ua
25 квітня, Неділя
Київ
вдень 14..16 0C
вночі 2..4 0C
Вітер: Зх 3-5 м/сек
Погода в інших містах України

ЕКОЛОГІЯ


МЕДІА-ЦЕНТР






ПАРТНЕРИ






НОВИНИ
12.03.2009 - Сертифікація приймача StarFire iTC

Сертифікація приймача John Deere StarFire iTC.
Супутниковий приймач John Deere StarFire iTC dGPS першим отримав офіційний сертифікат Німецького союзу технічного нагляду TÜV (Technischer Überwachungsverein). Сертифікат був виданий компанією Navcert GMBH, яка є незалежною дочірньою компанією союзу TÜV. Це є підтвердженням, що система Starfire здатна виконувати надійні обчислення місця розташування і площі поверхні з точністю сигналу від 20 до 30 см (сигнал SF1), від 5 до 10 см (сигнал SF2) і 2 см, з високою по точності повторюваністю (сигнал RTK).

Ця незалежна атестація приймача John Deere Starfire, який може з легкістю встановлюватися (і перевстановлюватися) на трактори, комбайни, кормозбиральні комбайни і самохідні обприскувачі, забезпечує новий рівень підтвердженої якості для клієнтів, які хочуть інвестувати в системи автоматичного водіння, рішення для документування польових робіт та  телематичні застосування.





Офіційним дилером компанії John Deere в Україні з 2002 року є
ЗАТ компанія "Райз"


Повернутися назад
АКТУАЛЬНО