This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4b5dda574a0af/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-25. The original page over time could change.
БЮТ зібрався очистити Київ від снігу, а потім від мера | Українська правда - Київ

БЮТ зібрався очистити Київ від снігу, а потім від мера

Версія для друку     Додати коментар - 27
25.01.2010  19:52

Блок Юлії Тимошенко найближчим часом проведе акцію з очищення Києва від снігу.

Про це УНІАН повідомив народний депутат від БЮТ Микола Томенко.

За словами Томенка, деякі політичні сили парламенту, на жаль, відмовилися від ухвалення рішення щодо "звільнення Києва від команди Черновецького", і тому БЮТ з частиною "Нашої України - Народної самооборони" залишилися з цією проблемою наодинці.

"Тому БЮТ виходить з того, що потрібно очищати Київ поетапно. Потрібно спочатку очистити Київ від снігу та льоду, а потім очистити від команди Черновецького", - сказав Томенко.

Він зауважив, що саме тому найближчим часом БЮТ проведе так званий "суботник" з очистки Києві від снігу та льоду, оскільки вже понад місяць вся країна спостерігає за надзвичайним станом в українській столиці.

За його словами, в цій справі сподіватися на конкретні дії керівництва Києва вже марно.

"Ми самі покажемо приклад та звернемося до киян з проханням допомогти нам у цій справі. Якщо столична влада не спроможна забезпечити безпеку людей в місті Києві, то ми розпочнемо власноруч розчищати Київ від снігу", - сказав віце-спікер.

При цьому він додав, що після цього БЮТ зробить все, щоб 30 травня "очистити Київ від влади, яка нездатна забезпечити нормальне життя в столиці".

Коментарі - 27
Kuro - 27.01.2010 11:27
Ну що не йдіть на вибори, хай Янукович буде призидентом. Хай Чорновецьки далі рушить київ. Та взагалі по Чорновецькому в кожне місто, а ти і далі не ходи голосувати і тим самим підтримуй Януковича.
kilger - 26.01.2010 23:02
Інших варіантів усунення київської влади, що зруйнувала місто немає. В іншому випадку космос буде сидіти до 2012 року і продовжувати трощити столицю, а регіонали будуть трощити країну.
kilger - 26.01.2010 23:02
Інших варіантів усунення київської влади, що зруйнувала місто немає. В іншому випадку космос буде сидіти до 2012 року і продовжувати трощити столицю, а регіонали будуть трощити країну.
kilger - 26.01.2010 23:02
Тому крім Тимошенко виходить, що голосувати немає за кого. У всякому разі проти Черновецького боролася тільки її політична сила. І зараз, коли Тимошенко стане прем’єром, Черновецький не буде градоначальником столиці – це точно.
kilger - 26.01.2010 23:02
Тільки Черновецький тирив в межах столиці, а Янукович – в межах країни. Саме на цьому вони і зійшлися. Тому, якщо голосувати за Януковича, то всі ці кадри по типу Черновецького залишаться, бо вони ж з ним партнери.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Азаров обіцяє Києву 3 станції метро і міст на Троєщину до кінця року
У столиці процвітає гральний бізнес
На Троєщині провалився шматок дороги. Фото
На ремонт квартир ветеранів дадуть 6 мільйонів?
Вода в Києві віддає рибою в межах норми
    ПУБЛІКАЦІЇ
2
24.04, 11:00

Парковка по-київськи: за що ми платимо і куди зникають мільйони?

Порахувати заробіток "Київтранспарксервісу" не під силу навіть правоохоронцям. Річ у тому, що підприємство більшість доходів отримує готівкою, яка часто збирається без застосування касових апаратів. Це стає приводом для зловживань як з боку паркувальників, які продають паркувальні талони, так і з боку самого підприємства.
Паркування в режимі "гоп-стоп"
"Збережи старий Київ": рыцари печального образа
Депутатские КРАЗы на Крещатике – неприкосновенны?
    КОЛОНКА АВТОРА
23.04.2010, 14:18
Оксана Тихонович

ОСББ чи ЖЕК? Реформу ЖКГ потрібно починати зі свого під’їзду

Юридично ми живемо на будмайданчику. Парадоксальна ситуація, коли у людей є документи про право власності на квартири, натомість права власності на землю під будинком та прибудинкову територію їх позбавили
23.04.2010, 10:44
Ольга Мелень

Дельфінраний самобуд у Києві: бути чи не бути?

Цікаво, що будівництво дельфінарію здійснюється на чужій земельній ділянці та з порушенням її цільового призначення.
Шматок землі площею майже 20 соток наданий у власність за договором купівлі-продажу ДП "Ардал" для експлуатації та обслуговування АЗС.