This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=65 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-25. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
Joomla Slide Menu by DART Creations
Вулиці Хмельницького

Головне

 

 

Відзначення державного свята - Дня Перемоги у місті Хмельницькому відбудеться у відповідності до розпорядження міського голови "Про створення робочої групи та затвердження заходів з підготовки та відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років" ....

 

Детальніше... 

 

 

 

 

Оприлюднений проект порядку розміщення малих архітектурних форм. Чекаємо пропозицій

 

Управління архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради пропонує для обговорення оновлений проект місцевих правил забудови. 

 

 

Міський комітет з економічних реформ

 

 

26 квітня о 10.30 відбудуться мітинг та покладання вінків і квітів, приурочені річниці Чорнобильської катастрофи
Місце проведення: біля пам’ятного знаку на перехресті вул. Кам'янецької та Прибузької.

 

 

 

28 квітня о 19.00 в міському будинку культури відбудеться ювілейний творчий вечір Ігоря Байдака "Назустріч долі" 

 

 


Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Розширений пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Ваш email:
Тема:
Текст:

Поточна дата

< квітня 2010 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Візьмемо участь у природоохоронних заходах до Дня довкілля, разом зробимо наше місто іще ошатнішим та привабливішим
Понеділок, 12 квітня 2010 12:41

З метою покращення санітарно-екологічного стану міста, керуючись Указом Президента України від 06.08.1998 р. № 855/98 "Про День довкілля" міський голова Сергій Мельник підписав розпорядження "Про проведення природоохоронних заходів до Дня довкілля в місті Хмельницькому в квітні 2010 року". Розпорядженням передбачено провести в обласному центрі комплекс заходів, спрямованих на покращення стану довкілля, озеленення, очищення водних джерел, збереження природно-заповідного фонду.

Детальніше...
 
Міський голова висловив співчуття мешканцям польського міста-побратима
Понеділок, 12 квітня 2010 12:16

Хмельницький міський голова Сергій Мельник у зв'язку з авіакатастрофою під Смоленськом, в якій загинули президент Польщі Лех КАЧИНСЬКИЙ і велика група польських політиків, громадських діячів і військових, надіслав Президенту польського міста Чеханов, побратима нашого обласного центру, Вальдемару Вардзінскі телеграму такого змісту:

Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
Понеділок, 12 квітня 2010 11:16

Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівниками житлово-експлуатаційних контор міста, від 1 до 7 квітня, виконані такі основні види та обсяги робіт:

Детальніше...
 
Проблему безпритульних тварин домовились долати спільно
Понеділок, 12 квітня 2010 10:58

Дев’ятого квітня заступник міського голови Анатолій Савчук у службовому кабінеті провів робочу зустріч із головою правління німецького товариства "Безіменна допомога тваринам не знає кордонів", яке сприяє створенню та підтримці проектів захисту тварин в Україні та Польщі, фрау Утою Людвіг, представниками Хмельницької громадської організації захисту тварин "Врятуй життя" та волонтерами, які переймаються захистом безпритульних тварин у нашому місті.

Детальніше...
 
Запрошуємо на відкриття фотовиставки Олександра Горенка
Понеділок, 12 квітня 2010 09:33

14 квітня о 17:30 в приміщенні Родинного дому управління у справах сім’ї та молоді міської ради (вул. Соборна, 16) відбудеться відкриття персональної виставки фотографії Горенка Олександра Володимировича «Зафіксувати життя таким, яким його створив Творець».

Детальніше...
 
У Поминальний день проблем із транспортом у хмельничан не буде, до кладовищ курсуватиме додатковий транспорт
П'ятниця, 09 квітня 2010 18:07

До уваги хмельничан!

Для зручності у день Проводів, 11 квітня, громадський транспорт міста працюватиме в розширеному і дещо зміненому режимі. Додатково до місць поховань курсуватиме 10 великогабаритних автобуси, буде продовжено рух громадського транспорту в напрямку всіх кладовищ міста.

За дорученням міського голови для забезпечення належної роботи міського громадського транспорту в день Проводів управління транспорту і зв’язку розробило детальні заходи із організації сполучення з кладовищами міста Хмельницького.

Детальніше...
 
Тимчасову зайнятість безробітним забезпечать громадські роботи
П'ятниця, 09 квітня 2010 17:08

Розглянувши клопотання Хмельницького міського центру зайнятості, відповідно до Програми зайнятості населення міста Хмельницького на 2010 - 2011 роки, затвердженої рішенням 34 сесії Хмельницької міської ради від 31 березня 2010 року №34, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про організацію оплачуваних громадських робіт на 2010 рік в місті Хмельницькому.

Детальніше...
 
Фонтани міста приводять до ладу
П'ятниця, 09 квітня 2010 16:17

У рамках місячника санітарної очистки та благоустрою міста комунальні служби міста не тільки активно ремонтують вулиці, сквери, подвір’я будинків, прибирають місто, але й за дорученням міського голови займаються реконструкцією фонтанів обласного центру. Вже розпочали ремонтувати, чистити й фарбувати обидва водограї на головному майдані міста – майдані Незалежності України. Найближчим часом передбачається оновити інші фонтани Хмельницького, аби вони радували барвистою веселкою водяних струменів маленьких і дорослих хмельничан та гостей нашого міста.  

 
Волонтерській діяльності присвятили конференцію
П'ятниця, 09 квітня 2010 15:18

Фахівці разом із підопічними Центру реабілітації "Родинний затишок" 8 квітня взяли участь у конференції, присвяченій волонтерській діяльності, в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії.

Директор Центру Антоніна Корчинська ознайомила із волонтерською діяльності закладу, розповіла про плідну співпрацю з різноманітними соціальними установами, релігійними конфесіями та вищими навчальними закладами.

Фахівці Центру разом з підопічними організували для усіх присутніх концертну програму, в якій виступили з театралізованою виставою та українськими танцями. Сам виступ молодих інвалідів настільки вразив аудиторію, що усі студенти, викладачі та гості заходу аплодували стоячи.

Детальніше...
 
Більше статей...
  • Зміни в законодавстві України
  • В місті пройде Тиждень охорони праці
  • Борги до Пенсійного фонду повинні бути погашені!
  • Свої творчі доробки представили знані поетеса і художники
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 65
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02