This version of the page http://www.pharmasco.com/ua/low/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-24. The original page over time could change.
Legal aspects - Pharmasco
Україна, 04655, Київ вул. В.Хвойки, 21 | тел. 38 (044) 537 08 04
Рус | Укр | Eng
Лабораторiя в кишенi
Лiцензiя №34456674365
СПIВРОБIТНИКАМ:
увiйти
Правові аспекти :

Новини сайту

20.03.2010- Для лікарів
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО СКРИНІНГУ ПЕРЕДРАКОВИХ ЗАХВОРЮВАНЬ І РАКУ ТОВСТОЇ КИШКИ
22.02.2010- Для лікарів
Довідники серії «Библиотека «Здоровье Украины»: Семейный врач. Протоколы диагностики и лечения заболеваний у детей.
15.02.2010- Для лікарів
Тест Actim Partus в диагностике угрозы преждевременных родов
«ФАРМАСКО» є асоційованим членом Европейської Бізнес Асоціації

Правові аспекти

Хоча адміністрація сайта вважає, що інформація, яка розміщена на цьому сайті, у момент розміщення є точною, ми не робимо ніяких заяв, висловлених явно або неявно, щодо точності, актуальності, або повноти такої інформації, і, при цьому, ми не зобов'язуємося оновлювати або виправляти таку інформацію.

Мі розцінюємо будь-які звернення, направлені нам через форму зворотного зв'язку, як такі, які не є конфіденційними. Таким чином, не надавайте, будь ласка, нам конфіденційну інформацію через інтернет.
Емблеми і торгові марки, що зустрічаються на цьому сайті, є зареєстрованими торговими марками і до самого сайту не мають безпосереднього відношення.

Цей веб-сайт містить посилання на інші веб-сайти, які знаходяться поза полем нашого впливу. Ми не відповідаємо за зміст на цих сайтах. Ми забезпечуємо ці посилання тільки для зручності відвідувачів.

Всі права на авторські матеріали, які розміщені на цьому сайті, захищені. Будь-яке несанкціоноване використання авторської інформації незаконне.

Адміністрація сайту залишає за собою право змінювати, видаляти, доповнювати будь-яку інформацію, представлену на цьому сайті, без попереднього інформування.