This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4964b40332bdb/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-24. The original page over time could change.
За 4 дні кияни знову можуть залишитись без тепла | Українська правда - Київ

За 4 дні кияни знову можуть залишитись без тепла

Версія для друку     Додати коментар - 15
07.01.2009  15:54

Через двократне зниження тиску газу на київських ТЕЦ "Київенерго" вимушена перейти на використання аварійного запасу мазуту для роботи станцій.

Такі заходи дадуть змогу утримати мінімальний рівень опалення для мешканців столиці та зберегти від руйнування обладнання ТЕЦ, йдеться у повідомленні прес-служби "Київенерго".

При існуючому низькому рівні тиску газу, мазуту вистачить у ТЕЦ-5 на 4 доби, у ТЕЦ-6 на 10 діб, заявляють у компанії.

"При подальшому зниженні тиску газу ці терміни можуть бути скорочені. Керівництво "Київенерго" працює у надзвичайному режимі з метою якомога скоріше вирішити проблему нормативної роботи ТЕЦ та веде переговори з усіма зацікавленими сторонами", - йдеться у повідомленні.

6 січня о 00:44 газопостачальні підприємства скоротили постачання природного газу на ТЕЦ АК "Київенерго", посилаючись на відсутність виділених обсягів на січень.

7 січня о 08:44 розпочався черговий етап скорочення обсягів природного газу.

"Температуру теплоносія на рівні 64° С на ТЕЦ-5 та 68° С на ТЕЦ-6 вдається підтримувати за рахунок використання мазуту, запаси якого призначені для надзвичайних ситуацій", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, на початку грудня "Київенерго" відключило ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6 у зв'язку з накопиченими боргами за спожитий газ. Кілька днів близько половини мешканців столиці залишились без гарячого водопостачання.

Українська правда

Коментарі - 15
nasta - 08.01.2009 10:43
ехала я часа четыре вместе с женщиной,которая работает в Киевэнерго.
и она рассказывала со своей точки зрения, что там происходит.
и выходит так: вы пускаете жить к себе кого-то на квартиру. он вам не платит, при этом в квартире живет, и при этом в отпуск ездит, а вам жалуется, что денег нет вообще..
что вы сделаете? позовете милицию, и выгоните такого красавца.
ну, или просто пока он в отпуске вещи выставите за дверь и замки поменяете.
а тут все почти так же, только ничего сделать нельзя. потому как мерзнут люди, а не платит совершенно иного рода субъект
Rebellian - 08.01.2009 09:59
20.12.2008. Зі столичного бюджету вилучено 5,7 млрд гривень, каже Мінфін. Посилаючись на це, Черновецький не платить пенсіонерам та за теплопостачання - А вот официальный ответ Минфина: З урахуванням зазначеного, у 2008 році 46 місцевих бюджетів збалансовані із вилученням коштів, що передаються до державного бюджету, в тому числі міський бюджет м.Києва збалансований із вилученням коштів в сумі 5,7 млрд. гривень. Так кто "вылучыв" деньги из киевского бюджета? Черновецкий или все-таки Пынзенык???
TPP - 08.01.2009 09:55
se_nd - 08.01.2009 09:41
Жалко, что у твоего папы небыло презерватива.
se_nd - 08.01.2009 09:41
Я тоже из Киева, хотя в майдане не участвовал. Видел эту озверевшую оранжевую толпу. Жалко, но гранаты у меня не было :(
Odessa-London - 08.01.2009 08:23
Теплоснабжение было построено в СССР на по сути бесплатном газе. Такая система нерентабельна при необходимости покупки энергоносителей по мировым ценам. Подогрев асфальта и пролетающих облаков слишком дорого обходится как потребителю, так и производителю тепла. Население, в конечном итоге, окажется неплатежеспособным. Власть, если хочет удержаться, будет вынждена найти деньги на обогрев народа или создать условия, когда народ сможет сам достаточно заработать. Иначе – народ (даже наш терпеливый и инернтный) позаботится об этом сам, прибегнув к асимметричным мерам.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Азаров обіцяє Києву 3 станції метро і міст на Троєщину до кінця року
У столиці процвітає гральний бізнес
На Троєщині провалився шматок дороги. Фото
На ремонт квартир ветеранів дадуть 6 мільйонів?
Вода в Києві віддає рибою в межах норми
    ПУБЛІКАЦІЇ
2
24.04, 11:00

Парковка по-київськи: за що ми платимо і куди зникають мільйони?

Порахувати заробіток "Київтранспарксервісу" не під силу навіть правоохоронцям. Річ у тому, що підприємство більшість доходів отримує готівкою, яка часто збирається без застосування касових апаратів. Це стає приводом для зловживань як з боку паркувальників, які продають паркувальні талони, так і з боку самого підприємства.
Паркування в режимі "гоп-стоп"
"Збережи старий Київ": рыцари печального образа
Депутатские КРАЗы на Крещатике – неприкосновенны?
    КОЛОНКА АВТОРА
23.04.2010, 14:18
Оксана Тихонович

ОСББ чи ЖЕК? Реформу ЖКГ потрібно починати зі свого під’їзду

Юридично ми живемо на будмайданчику. Парадоксальна ситуація, коли у людей є документи про право власності на квартири, натомість права власності на землю під будинком та прибудинкову територію їх позбавили
23.04.2010, 10:44
Ольга Мелень

Дельфінраний самобуд у Києві: бути чи не бути?

Цікаво, що будівництво дельфінарію здійснюється на чужій земельній ділянці та з порушенням її цільового призначення.
Шматок землі площею майже 20 соток наданий у власність за договором купівлі-продажу ДП "Ардал" для експлуатації та обслуговування АЗС.