This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=170 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-24. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
Joomla Slide Menu by DART Creations
Вулиці Хмельницького

Головне

 

 

Відзначення державного свята - Дня Перемоги у місті Хмельницькому відбудеться у відповідності до розпорядження міського голови "Про створення робочої групи та затвердження заходів з підготовки та відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років" ....

 

Детальніше... 

 

 

 

 

Оприлюднений проект порядку розміщення малих архітектурних форм. Чекаємо пропозицій

 

Управління архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради пропонує для обговорення оновлений проект місцевих правил забудови. 

 

 

Міський комітет з економічних реформ

 

 

26 квітня о 10.30 відбудуться мітинг та покладання вінків і квітів, приурочені річниці Чорнобильської катастрофи
Місце проведення: біля пам’ятного знаку на перехресті вул. Кам'янецької та Прибузької.

 

 

 

28 квітня о 19.00 в міському будинку культури відбудеться ювілейний творчий вечір Ігоря Байдака "Назустріч долі" 

 

 


Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Розширений пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Ваш email:
Тема:
Текст:

Поточна дата

< квітня 2010 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Керівникам промислових підприємств
Четвер, 18 березня 2010 10:21

Відповідно до листа НАК "Нафтогаз України"  від 30.01.2010 №6/1-159-718 з першого лютого 2010 року постачання природного газу для промислових підприємств та інших суб’єктів господарювання, які мали угоди на постачання газу з газопостачальними організаціями, буде здійснювати дочірнє підприємство "Нафтогазмережі" НАК "Нафтогаз України”.

Детальніше...
 
Ювілею Ліни Костенко присвячується
Середа, 17 березня 2010 18:56

18 березня о 12.30 в міській бібліотеці-філії №11, за адресою вул. Львівське шосе,47/2, відбудеться літературно-мистецька композиція "У часах "…перехідних і вічних", присвячена 80-річчю видатної української письменниці сучасності, поетеси Ліни Костенко. Співорганізаторами заходу є управління культури міської ради та громадська організація подільське молодіжне культурне об'єднання "У майбутнє через культуру".

 
Питання оренди комунального майна – в полі зору депутатів міської ради
Середа, 17 березня 2010 18:10

На порядок денний чергового інформаційного депутатського дня, який під головуванням секретаря міської ради Валерія Лескова пройшов у залі засідань міської ради, було винесено два актуальних для міського господарства питання.

Детальніше...
 
Вічна слава та світла пам'ять Герою
Середа, 17 березня 2010 15:22

Хмельницька міська рада і виконавчий комітет з глибоким сумом сповіщають, що 17 березня на 88 році пішов із життя

Хабаров Олександр Григорович - ветеран Великої Вітчизняної війни, Генерал-майор у відставці, Герой Радянського Союзу, нагороджений орденом Леніна, двома орденами Богдана Хмельницького, орденами Вітчизняної війни I ступеню, Слави III ступеню, двома орденами Червоної Зірки, медалями "За відвагу", "За бойові заслуги", "За оборону Москви", "За оборону Сталінграда" та іншими.

Світла пам’ять про цю прекрасну людину назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав.

 
"Здоров‘я дитини - здоров‘я нації" – тема розмови за круглим столом
Середа, 17 березня 2010 13:00

17 березня о 16.00 в актовій залі навчально-виховного об'єднання № 5 служба у справах дітей міської ради проводить "круглий стіл" для опікунів і піклувальників дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, "Здоров‘я дитини - здоров‘я нації". Фахівці роз'яснять їхні права та обов'язки. Представник управління праці та соціального захисту населення доведе до відома присутніх вимоги чинного законодавства про нарахування державної допомоги. Працівники управління освіти, служби у справах дітей проінформують щодо оздоровлення підопічних в поточному році. В розмові за круглим столом візьмуть участь також представники міського Центру зайнятості, які нададуть відповіді на запитання піклувальників стосовно працевлаштування випускників шкіл та професійних ліцеїв.

 
Навесні вісімнадцятилітніх юнаків покличе військовий обов'язок
Середа, 17 березня 2010 10:49

Виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення про проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу в місті Хмельницькому до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань у квітні-травні 2010 року. Цьогоріч передбачається призвати на строкову службу 2400 молодих хмельничан, які до дня відправки у військові частини досягли 18 років і не мають права на відстрочку, та громадян старшого призовного віку, що втратили право на відстрочку від призову на строкову військову службу.

Детальніше...
 
Координаційна рада розподілила кошти громадським організаціям під соціальні проекти
Вівторок, 16 березня 2010 16:58

Під головуванням заступника міського голови Григорія Давиденка в зеленій залі міської ради відбулось засідання координаційної ради інвалідських та благодійних організацій. В ході його проведення члени координаційної ради в присутності представників громадських організацій розглянули питання розподілу бюджетних коштів на фінансування громадських організацій. Проаналізовано соціальні проекти 36 громадських об’єднань, 19 з яких займаються питаннями соціального захисту інвалідів та ветеранів.

Детальніше...
 
Хмельницький "Новатор" прислужиться сільському господарству
Вівторок, 16 березня 2010 16:38

Сільськогосподарські підприємства Поділля за останні роки придбали чимало закордонної техніки для своїх потреб. Та якою б якісною не була ця техніка, з часом вона виходить із ладу. Для її реанімації потрібні запасні частини. Однак, придбати їх непросто – далеко й ціни кусаються.

Детальніше...
 
Відбудеться черговий депутатський день
Вівторок, 16 березня 2010 13:30

Відповідно до плану роботи міської ради на перше півріччя 17 березня в сесійній залі пройде інформаційний депутатський день.

На порядок денний виносяться питання:

  • Про роботу комунального підприємства з утримання нежитлових приміщень комунальної власності.

  • Про роботу комісії з обстеження технічного стану орендованого нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень), що належить до комунальної власності територіальної громади м. Хмельницького

  • Різне.

Початок засідання о 10.00.

 
Більше статей...
  • Молодіжний фестиваль мистецтв - 65-річчю Великої Перемоги
  • 69 років тому Хмельницький отримав статус адміністративного центру області
  • Відбулось розширене засідання виконавчого комітету
  • "Україна вічна, бо у неї є Тарас"
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 19 з 65
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02