This version of the page http://dpa.rv.ua/nr186.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-20. The original page over time could change.
ДПА у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 20. квітня 2010
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПА у Рівненській області
Шановні громадяни! У випадках проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби звертайтеся за телефоном довіри (0362) 22-67-45
Головне меню
Реєстрація



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися
Новини по даті
< квітня 2010 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Архів новин
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
Пошук на сайті
Статистика відвідувань

Сьогодні:93
Вчора:149
Всього:21800


Розпочато операцію «БЮДЖЕТ»
Вівторок, 20 квітня 2010 09:50

У квітні 2010 року державною податковою адміністрацією області на виконання відповідного доручення ДПА України проводяться оперативно-профілактичні та контрольно-перевірочні заходи в рамках загальнодержавної операції «БЮДЖЕТ». Метою операції є:

- звільнення від податкових перевірок сумлінних платників податків;

Детальніше...
 
Офіційно оформлений працівник - соціально захищений
Вівторок, 20 квітня 2010 09:35

У структурі загального фонду місцевого бюджету бюджетоутворюючими є податкові платежі, які, відповідно до ст. 64 Бюджетного кодексу України, закріплюються за бюджетами місцевого самоврядування, або так званий перший кошик. Їх частка становить 85%, а основними складовими є податок з доходів фізичних осіб. За січень - березень 2010 року податку з доходів фізичних осіб було сплачено 9 млн. грн. Відповідно головні зусилля податківці Дубенщини спрямовують саме на адміністрування цього виду податку. Розпочинають податківці з найпростішого: приймаючи форму 1ДФ, вони бачать повну картину персоніфікованого обліку щодо кожного громадянина, який працевлаштований у тій чи іншій організації, установі чи підприємстві.

Детальніше...
 
Підсумки роботи у І кварталі відрадні
Вівторок, 20 квітня 2010 09:34

За I квартал 2010 року  Зарічненським відділенням Дубровицької МДПІ до зведеного бюджету району забезпечено надходжень в сумі понад 3,3 млн. грн., що становить 105,9% до прогнозного завдання. Порівняно з аналогічним періодом минулого року відбулось збільшення надходжень на суму 103 тис. грн., або на 3,1%.

Детальніше...
 
Детінізація найманих працівників - на контролі у податківців Рівненщини
Вівторок, 20 квітня 2010 08:51

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 року   № 539-р,  в області  затверджено План заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, відповідно до якого робота  органів виконавчої влади  спрямовується на виведення із тіні  доходів фізичних осіб. В податкових органах області створені групи для контролю та  виявлення фактів порушень чинного законодавства платниками, які мінімізують сплату належних сум податків до бюджету, не виплачують заробітної плати або проводять її виплати в розмірі, меншому від мінімального рівня, а також виявлення фізичних осіб, праця яких використовується без укладання трудових угод та оподаткування.

Детальніше...
 
Про результати роботи з великими платниками податків та їх фінансові наслідки розповідає перший заступник голови ДПА в області Анатолій Сташко.
Понеділок, 19 квітня 2010 09:32

«Враховуючи те, що великі  платники податків є основними вигодонабувачами та замовниками схем мінімізації податкових зобов'язань, робота з цією категорією платників є пріоритетною для забезпечення виконання завдань бюджетних призначень поточного року» (Голова ДПА України Олександр Папаіка)

Детальніше...
 
Результати проведення операції «ЩИТ»
Понеділок, 19 квітня 2010 08:24

9 квітня 2010 року в Україні розпочалась операція «Щит», метою якої є протидія незаконному ввезенню товарів в Україну та їх подальшому обігу на внутрішньому ринку, виявлення та руйнування схем ухилення від оподаткування у вказаній сфері, мобілізація коштів до бюджету.

Детальніше...
 
Розпочато загальнодержавну операцію «ЩИТ»
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:34

Податкова міліція Рівненщини, на виконання доручень координаційної наради керівників правоохоронних органів за участю Президента України, яка відбулася 12 березня 2010 року у Генеральній прокуратурі України, проводить оперативно-профілактичні заходи в рамках загальнодержавної операції «Щит».

Мета операції - протидія незаконному ввезенню товарів в Україну та їх подальшому обігу на внутрішньому ринку, виявлення та руйнування схем ухилення від оподаткування у вказаній сфері та мобілізація коштів до бюджету.

Детальніше...
 
Сплата податків повинна бути добровільною і добросовісною
П'ятниця, 16 квітня 2010 08:14

Днями в приміщенні  державної податкової адміністрації в Рівненській області  відбулася семінар-нарада з керівниками податкових органів районного рівня, їх заступниками та працівниками юридичних підрозділів.

Бажаними гостями на даному зібранні стали представники суду - заступник голови Рівненського окружного адміністративного суду Юрчук Михайло Іванович та суддя цього ж суду Шевчук Світлана Михайлівна.

Детальніше...
 
Ні! Нелегальним доходам на ринках Рівненщини
П'ятниця, 16 квітня 2010 08:13

Одним із пріоритетних напрямків роботи податкових органів області є легалізація заробітної плати.

Особлива увага приділяється суб'єктам підприємницької діяльності - фізичним особам, які торгують на ринках області, з метою  належного оформлення ними трудових відносин з найманими працівниками та протидії виплаті заробітної плати в "конвертах".

Детальніше...
 
Розпочато загальнодержавну операцію «ЩИТ»
П'ятниця, 16 квітня 2010 08:12

Податкова міліція Рівненщини, на виконання доручень координаційної наради керівників правоохоронних органів за участю Президента України, яка відбулася 12 березня 2010 року у Генеральній прокуратурі України, проводить оперативно-профілактичні заходи в рамках загальнодержавної операції «Щит».

Детальніше...
 
В рамках операції „Квартироздавач” залучено до оподаткування 567 осіб
Четвер, 15 квітня 2010 20:11

З метою недопущення порушень вимог податкового законодавства при наданні послуг зі здачі в оренду житлових приміщень громадянами, податковими органами області проводилася операція „Квартироздавач". З працівників підрозділів оподаткування фізичних осіб, податкової міліції, працівників державних, комунальних відомств та установ було створено робочі групи.

Детальніше...
 
Запитували - відповідаємо
Четвер, 15 квітня 2010 08:35

Чи введено в дію Закон України «Про засади запобігання та протидії корупції»?

Верховна Рада України Законом від 10.03.2010 № 1962-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання та протидії корупції» перенесла дату введення в дію Законів «Про засади запобігання та протидії корупції» та «Про відповідальність юридичних осіб за вчинення корупційних правопорушень» з 1 квітня 2010 р. на 1 січня 2011 р.

 
Легалізація найманих працівників - на контролі
Четвер, 15 квітня 2010 08:31

Оформлення трудових відносин в законодавчому порядку - на постійному контролі у податківців.

На жаль, таке ганебне явище для нашого суспільства, як детінізація найманих працівників  та  виплата заробітної плати в „конвертах", глибоко пустило коріння в нашому суспільстві. Це вже майже стало нормою трудових відносин серед деяких роботодавців. Громадяни мають знати, що,  погоджуючись на оплату праці в так званих «конвертах» вони погоджуються на порушення трудового законодавства. При цьому свідомо  позбавляють себе  законодавчо встановлених гарантій на лікарняні, відпустки, на трудовий стаж для обрахування пенсії. Боротися із цим явищем доволі непросто без взаємної підтримки  громадян та взаємодії  контролюючих органів.

Детальніше...
 
Закінчується перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей»
Четвер, 15 квітня 2010 08:29

Державна податкова інспекція у м. Рівне нагадує, що наближається до закінчення перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей - 2010».

То ж запрошуємо долучитися до участі у конкурсі школярів від 9 до 16 років.

Детальніше...
 
Жінка-підприємець за кермом на 2 автомобілях
Середа, 14 квітня 2010 08:28

Податкові органи Рівненської області посилюють контроль щодо повноти оподаткування доходів, виплачених фізичним особам та упередження виплати заробітної плати в «конвертах».

Так, під час перевірки діяльності фізичної особи - підприємця «В», яка перебуваючи на спрощеній системі оподаткування здійснювала діяльність з надання послуг з перевезення вантажів власними 2 вантажними автомобілями марки RENAULT PREMIUM, встановили факт нелегального використання праці найманих осіб. Так, відповідно до інформації з Рівненського районного центру зайнятості, підприємцем було укладено трудові договори з однією найманою особою протягом жовтня-листопада 2007р. та з однією найманою особою протягом-березня грудня 2009р.

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Середа, 14 квітня 2010 08:27

Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»

 
Податкова служба активно протидіє виплаті зарплати «в конвертах»
Середа, 14 квітня 2010 08:25

На жаль, виплата зарплати «в конвертах» стає звичною справою для деяких суб'єктів господарської діяльності. Щороку за підрахунками аналітиків місцевий бюджет недоотримує значної суми податку з доходів фізичних осіб, проте вміло замаскована вигода керівника чи власника не викликає підозри у пересічних громадян. Навпаки, вони переконані, що форма виплати зарплати «в конвертах» для них найзручніша. І прикро, що отримавши чесно зароблені гроші, навряд чи хтось замислюється про своє майбутнє.

Детальніше...
 
Делегація від Рівненщини висловила свої співчуття польському народу з приводу важкої втрати
Вівторок, 13 квітня 2010 15:02

Рівненська делегація на чолі з головою облдержадміністрації  Василем Берташем 13 квітня відвідала Генеральне Консульство республіки Польща в Луцьку, для вшанування пам'яті загиблих поляків в авіакатастрофі, що сталася 10 квітня під Смоленськом.

Детальніше...
 
Побутова техніка «з повітря»
Вівторок, 13 квітня 2010 09:55

Незмінним успіхом у глядачів користується шоу, коли ілюзіоніст з нізвідки дістає букет квітів, звірятко чи якийсь предмет. Гучні аплодисменти в такому разі гарантовано.

Менш вдячними за описаних глядачів виявилися співробітники головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне, які зовсім несхвально віднеслися до появи з нізвідки побутової техніки на багатомільйонні суми в одному з рівненських магазинів у 2007 - 2009 роках. Перевіркою постачальників магазину встановлено, що один з них за юридичною адресою не знаходиться, інший проходить процедуру банкрутства. Не вдалося також документально встановити, яким чином побутова техніка з Києва дісталася до Рівного, що викликало обґрунтовані сумніви у законності формування валових витрат та податкового кредиту з ПДВ по операціях з її придбання.

Детальніше...
 
Консультує служба 1507
Вівторок, 13 квітня 2010 09:54

У яких випадках працедавець здійснює перерахунок сум доходів та сум наданих податкових соціальних пільг нарахованих найманим працівникам?

Працедавець платника податку за місцем застосування податкової соціальної пільги здійснює перерахунок сум доходів у вигляді заробітної плати, а також сум наданих податкових соціальних пільг у випадках: а)за наслідками кожного звітного податкового року; б) при зміні місця застосування податкової соціальної пільги за самостійним рішенням платника податку або у випадках, коли платник податку втрачає право на отримання податкової соціальної пільги; в)при проведенні остаточного розрахунку з платником податку, який припиняє трудові відносини з таким працедавцем.

Детальніше...
 
Платникам збору за забруднення навколишнього природного середовища
Вівторок, 13 квітня 2010 09:53

Станом на  1 січня 2010 року в ДПІ м. Рівне зареєстровано 2908  платників збору за забруднення навколишнього середовища. З початку року  до бюджету надійшло 456 тис.гривень цього збору.

Державна податкова інспекція у м.Рівне нагадує платникам збору за забруденння навколишнього природного середовища, що визначення податкових зобов'язань за I квартал, півріччя, дев'ять місяців і 2010 рік, здійснюється згідно з Порядком встановлення нормативів збору за забруднення навколишнього природного середовища і стягнення цього збору, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 1999 року №303, із змінами і доповненнями.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Зарплату працюючим, а податки - у бюджет
  • Економічні передумови та резерви для виконання завдань квітня та ІІ кварталу - є
  • За фактом замаху на заволодіння бюджетними коштами порушена кримінальна справа
  • Виплата заробітної плати під контролем податківців
  • ДПА в Рівненській області інформує
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Page 1 of 13
Інформ ДПА




Банери






Опитування
Якщо Ви звертались з письмовими зверненнями до органів державної податкової служби, то Ви: