This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/lwov.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-18. The original page over time could change.
Прокат авто Львів

Авто на прокат у Львові


Оренда авто в аеропорту "Львів" та в центрі міста



Автомобіль на прокат – правильне рішення для подорожей Львівським регіоном, адже до більшості міст дістатись можна виключно автомобілем. Тож, купуйте мапу Львівської області, візьміть в оренду авто, покличте друзів – та відправляйтесь у подорож місцями "Золотої підкови України".

Відкрий «Золоту підкову України»


Львів – одне з найстаровинніших та найзагадковіших міст Європи. Тут і відомі на всю Європу кав’ярні, і спокусливо-солодкі цукерні, мальовничі муровані бруківкою вулички та благородні костели… Але мало хто знає ,що поза Львовом є ще безліч незвіданого та непізнаного: Львівська область – однин з найнасиченіших регіонів України за кількістю середньовічних замків, садиб, монастирів та костелів, які збереглись до наших днів. Авто на прокат дозволить вмить дістатись до бажаного місця: відкрити для себе мальовничі замки Жовкви, Золочева та Олесько, на власні очі побачити ренесансні храми та готичні костели у містечку Свірж, Підгірці та Поморяни – місця, які по праву входять до "Золотої Підкови України". .

Прокат авто - Львів - Київ - Одеса - Сімферополь - Донецьк - Дніпропетровськ

 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: