This version of the page http://www.olympus.ua/consumer/205.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-17. The original page over time could change.
Olympus - Програмне забезпечення
 
 
Компанія Olympus пропонує універсальне та зручне мультемедійне програмне забезпечення. ПЗ OLYMPUS  Master дозволяє легко обробляти, редагувати, систематизувати та друкувати цифрові фотознімки. ПЗ OLYMPUS Studio пропонує ряд функцій як для професійного фотографа, так і для початківця для отримання відмінних результатів за которкий термін. Програмне забезпечення Olympus Development Kit (SDK) пропонує різні можливості для створення індивідуального ПЗ для управління цифровою фотокамерою або цифровим диктофоном безпосередньо з комп'ютера.
OLYMPUS Master 2
Корисне як для початківців (інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, керівництво Quick start guide…), так і для професійних користувачів (підтримка RAW формату, управління кольором…) Повна версія доступна для безкоштовного завантаження. Для ПК и Mac (до Vista / Tiger) на 29 мовах.

Далі
OLYMPUS Studio 2
ПЗ пропонує широкі можливості професійним фотографам та прогресивним любителям для отримання відмінного результату, витрачаючи на це мінімум часу. Пропонується демонстраційна версія (30 днів): або з останніми цифровими дзеркальними фотокамерами, або можна безкоштовно завантажити! Повну версію ПЗ Ви можете придбати у нашому он-лайн магазині.

Далі
ПЗ OLYMPUS Master 1
Версія 1.4.1 пропонує:
Можливість змінити мову меню Вашої фотокамери з запропонованих 25 мов.
Нові неповторні художні ефекти і ефект тривимірного зображення (повністю доступні лише після оновлення Plus)

Далі
OLYMPUS Master
З оновленою версією Master 1 організація файлів стане дійсним задоволенням. Нові функції для редагування також пропонуються.

Далі
Olympus Studio 1
Відкрийте всі можливості редагування цифрових знімків з ПЗ Olympus Studio 1. Демонстраційна версія програмного забезпечення Olympus Studio постачається з Olympus E-1 або її можна безкоштовно завантажити.

Далі
Програма Olympus Developer
• Програмне рішення для створення індивідуального ПЗ

Далі

Завантажити на YouTube

Далі

Якщо Ви бажаєте завантажити програмне забезпечення для Вашої фотокамери або ПК, будь-ласка завітайте до нашого центру „Завантажити”, де Ви знайдете потрібну програму для Вашої фотокамери або операційної системи.
Далі