This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/sherven.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-13. The original page over time could change.
червень
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум

Червень

    Початок літа - календарна середина року. Вже сонце остаточно прогріло глибини ріки. Майже всі риби після нерестових переміщень скочуються назад до своїх літніх стоянок. Червень мабуть єдиний місяць , коли на Дністрі такі риби як карась та голавль , клюють надійно та стабільно.Коропи та лящі не тільки на зорях, а й в обідню пору, активно рухаються у пошуках корму. Хижаки займають свої місця у засідках, тепер за кожним мальком їм треба добряче поганятись. Тож блешні проводити треба повільніше.Пройде ще тиждень - два, і спека змусить рибу перейти на нічний режим "роботи".
    Вночі, на Дністрі, переважно рибалять на донні снасті. Не останню роль у вудінні вночі грає принада.Запах принади повинен бути свіжим.Будь-який компонент привади, який зіпсувавсь, може відлякати рибу.Вночі на мілини, поблизу глибокого русла, виходять на полювання усі хижаки - судак, окунь, щука, голавль. Ловлять на донки з живцем. До речі , на самих ямах хижак не ловиться зовсім.У червні починається справжній сезон для нахлистовиків. Голавль, жерех, підуст, плотва і вдень, і вночі полюють на комах.
    Висока тампература зменшує кількість розчиненого у воді кисню до мінімуму, що негативно позначається на апетиті у риби. Практично вся риба - і хижа, і мирна починає годуватися лише вночі, тому особливу увагу треба приділяти не так вигляду приманки, як її свіжості.
лучшие материнские платы со склада в Самаре Прочитать здесь
Новое предложение - картонные гильзы
mp3 плеер explay m8 круглосуточно Прочитать здесь
Сезонные скидки - Отечественные надёжные плиты перекрытия различных размеров. круглосуточно Прочитать здесь