This version of the page http://www.edin.org.ua/news/2009-10-30 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-13. The original page over time could change.
30 Октября 2009 - Народ един!
Вторник, 13.04.2010, 01:01 Народ един!
Народ един!
Главная » 2009 » Октябрь » 30
Печерськ є 219-м територіальним виборчим округом
На час виборів держава живе більш інтенсивним та вільним життям. Кожен з нас стає цікавим не лише для своїх рідних та близьких, але й для «сильних світу» -відомих політиків та державних діячів. Бо ми обираємо їх, і відповідно, подальший соціально-економічний розвиток країни.

У відповідності до Постанови Центральної виборчої комісії від 19.10.2009 року № 159 в місті Києві утворено десять територіальних виборчих округів для проведення виборів Президента України 17 січня 2010 року. Печерський район включено до 219-го територіального виборчого округу.

« Орієнтовна кількість виборців на Печерську складає близько 91,3 тис. населення – говорить депутат, голова фракції БЮТ Печерської районної ради та голова Печерського районного осередку БЮТ Юрій Щербань, - І хоча в порівнянні з такими великими за кількістю мешканців районами як Деснянський чи Святошинський, Печерський район не видається масивним, він є значимим як державно-центральний орган у формуванні політичної карти міста».

На думку депутатів-БЮТівців, президенська кампанія на Печерську не позначиться категоричними зрушеннями: мешканці району характеризуються принциповістю, обізнаністю, сталими симпатіями та консерватизмом.

Просмотров: 134 | Сайт: "Народ един!" | Дата: 30.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Депутатська діяльність
Найважливішим видом політичної діяльності в демократичному суспільстві є депутатська, насамперед, професійна депутатська діяльність. Залежно від конкретних соціально-політичних, економічних і психологічних умов депутатська діяльність може набувати різних форм. Відповідно депутати мають різні повноваження, права та обов'язки.
Саме так вважають депутати фракції Блоку Юлії Тимошенко Печерської районної ради. До складу фракції входить 13 чоловік, серед них - науковці, підприємці, медики, держслужбовці.

«Робота депутата це не тільки участь у роботі постійних комісій районної державної адміністрації та сесійні засідання. Насамперед це постійна робота з виборцями - прийом громадян, надання їм конкретної допомоги, лобіювання інтересів як виборчого округу, так і конкретних людей зокрема» - говорить один з представників депутатського корпусу БЮТ В’ячеслав Попов.
Як і колеги-депутати, у своїй політичній діяльності головним вважає обмін соціальною інформацією з виборцями: зустрічі, спілкування, звітування депутатів.

«Таке спілкування дуже потрібне депутатові, оскільки під час перебування на цій виборній посаді він має підтримувати зв'язок з тими, хто делегував йому свою політичну владу. Це допомагає депутату, по-перше, приймати відповідальні політичні рішення, у тому числі під час голосування з конкретних питань, по-друге, виборці, можливо, виявлять бажання й надалі обрати його представником своїх інтересів» - вважає В.Попов.

Такі зустрічі відбуваються не лише в спеціально відведених місцях та в окремо окреслені часи - під час депутатських прийомів та офіційних заходів. Спілкуватися з виборцями депутати не перестають в повсякденному житті – на роботі, в навчально-освітніх закладах, на власних подвір’ях та на відпосчинку. І основним показником щирості й довіри печерян до депутата, БЮТівці вважають кількість звернень .
« Досить важливим для людей є ... Читать дальше »

Просмотров: 142 | Сайт: "Народ един!" | Дата: 30.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Вітання ветеранів зі святом
Вітання ветеранів зі святом
Війна – страшне слово для кожного простого українця. Не одна війна спідкала нашу рідну Україну.
Проте зараз, війна – це скоріше синонім відваги та честі, який перш за все асоціюється у нас з ветеранами Великої Вітчизняної війни.
Цього місяця непересічна подія для кожного киянина – День звільнення Києва. З нагоди цієї події було проведено урочисте привітання героїв війни у Палаці ветеранів Печерського району.
Показовим є той факт, що в даному в цей день ветеранів вітали всі не дивлячись на політичну силу – в президії сиділи представники всіх партій Печерської районної в м.Києві ради.
Зокрема і депутати фракції БЮТ. Вони у повному складі, а саме за участі Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайцева, Тетяни Трикоз та Віталія Майданника привітали ветеранів з визначним святом та вручили їм цінні подарунки.
Просмотров: 141 | Сайт: "Народ един!" | Дата: 30.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Освіта для мистецької молоді
Освіта – це основа для всього. Дуже похвальний є той факт, що українська система освіти крок за кроком наближається до Європейських стандартів. Не дивлячись на фрази про те, що Україна втрачає самобутність не можна не визнати, що теперішній поступ привніс дійсно корисні речі для кожного спудея.
Говорячі про можливі варіанти розвитку освітньої системи, не раз відзначали, що необхідно все робити за власним форматом, проте як тут не згадати великого Тараса Шевченка, який сказав: «Чужому навчайтесь і свого не цурайтесь».
Саме за таким принципом діє університет ім. Бойчука, який відкрив свої двері для спудеїв за европейським форматом – 1жовтня. Відкриття відвідали народний депутати Турчинов та депутати фракції БЮТ в Печерській районній в м.Києві раді. Вони у повному складі, а саме за участі Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайцева, Тетяни Трикоз, Віталія Майданника разом з паном Турчиновим привітали молодих митців та побажали їм успіхів в подільшому навчанні.
Крім урочистого привітання педагогів та спудеїв була прийнята участь у відкритті музею народної творчості в Університеті ім. Бойчука.
Просмотров: 132 | Сайт: "Народ един!" | Дата: 30.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Реклама
Недвижимость Киева
Недвижимость Украины
Меню сайта
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Наш опрос
Как по-Вашему, народ Украины един?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 20
Форумы НДД "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Реклама
Статистика

Онлайн всего: 0
Гостей: 0
Пользователей: 0

Календарь новостей
«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Информ-Эхо
Copyright MyCorp © 2010