This version of the page http://www.comfort-invest.com/reserves.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-12. The original page over time could change.
укр
1999
1999

Засновано підприємство "Комфорт-Сервіс". Діяльность: будівництво, системи клімат-контролю, пластикові й алюмінієві каркасні вироби.

  2000
2000

Побудова в компанії організаційної структури холдингового типу.

  2002
2002

В складі компанії створено підрозділ, який займався пошуком інвестиційно-привабливих земельних ділянок та інших об’єктів нерухомості.

  2003
2003

Головний офіс компанії "Комфорт-Сервіс" переїхав до Києва з метою створення мережі підприємств по всій Україні.

  2004
2004

Компанію перейменовано в "Комфорт-Інвест". Девелопмент, будівництво та кліматизацію виокремлено в окремі підприємства.

  2005
2005

"Комфорт-Інвест" вийшла на ринок інвестицій, комерційної нерухомості. Будівництво мережі торгових центрів спільно з King Cross Group.

  2006
2006

Компанія зосередила свою діяльність на будівельному ринку, розпродавши всі непрофільні бізнеси, що належали їй від моменту заснування.

  2007
2007

Розпочато процес перетворення материнської компанії у відкрите акціонерне товариство.

  2008
2008

Реалізовано проект будівництва будівельного гіпермаркету Praktiker DIY («зроби сам»).

  2009
2009

Здано в експлуатацію житловий будинок на вул. Сахарова, 82 та житловий комплекс на вул. Юнаківа у м. Львові

Про компанію   Діяльність   Інвесторам   Прес-центр   Контакти
вам необхідно:
  • Реалізацією девелоперських проектів компанії "Комфорт-Інвест" займається спеціальний підрозділ, портфоліо якого включає проекти житлової та комерційної нерухомості
  • Під торговою маркою "Бетон Груп" працює сім бетонних заводів компанії "Комфортбуд", що входить до складу групи компаній "Комфорт-Інвест". Підприємства займаються виробництвом та продажем товарних бетонів, розчинів та залізобетону в Західному регіоні України
  • Широкий спектр послуг в сфері проектування та монтажу високотехнологічної інженерії в промисловості та будівництві надає ВАТ "Комфорт-Сервіс", що входить до складу групи компаній "Комфорт-Інвест"
  • Дане обладнання Ви можете придбати в компанії ТЕХКОМПЛЕКТ, що входить до складу ВАТ "Комфорт-Сервіс". ТЕХКОМПЛЕКТ – це всеукраїнська дистрибуційна мережа, що займається реалізацією обладнання та комплектуючих до кліматичних систем вітчизняного та імпортного виробництва.
  • Якщо Ви бажаєте інвестувати кошти в об’єкти нерухомості нашої компанії, прохання надсилати Ваші запити на адресу: investment@comfort-invest.com
  • Коли Ви бажаєте придбати квартиру або котедж, звертайтеся в мережу агентств нерухомості "Ваш Комфорт", яка є структурним підрозділом нашої компанії, а також до фахівців компанії "Комфортбуд"
  • Компанія "Комфорт-Інвест”" разом зі своїми партнерами ЗАТ "КУА Перевесло" і "ТОВ Комфорт – Цінні папери" пропонує Вам взяти участь у інвестиційних фондах, сформувати портфель цінних паперів, а також придбати акції наших підприємств "Комфортбуд" та "Комфорт-Сервіс"

Київ
Тел: +38 (044) 590-29-22,
Львiв
Тел: +38 (032) 297-79-01

Е-mail: info@comfort-invest.com

Участь в інвестиційних фондах

Компанія "Комфорт-Інвест" в партнерстві із компанією з управління активами "Перевесло" виступила інвестором  у кількох інвестиційних фондах  та запрошує всіх, хто зацікавлений в такому виді інвестування, взяти участь в інвестиційних фондах під управлінням КУА "Перевесло". Детальніше про це Ви можете дізнатися на сайті КУА "Перевесло" .