This version of the page http://icp.org.ua/ukr/Training/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-11. The original page over time could change.
Тренінги :: Iнститут сiльського розвитку
 

Пошук    



Copyright © 2003–2005 ICP.org.ua
Використання матеріалів з цього сайту дозволено лише при гіпертекстовому посиланні на www.icp.org.ua
Адреса для листування: icp@icp.org.ua



Тренінги


Нашi подiї

12 жовтня 2009 року розпочалося навчання групи фахівців Міністерства аграрної політики України.
Навчання проводиться в рамках компоненту «Інституційний розвиток» проекту ЄС «Виконання Україною зобов’язань щодо членства в СОТ та реалізації Європейської політики добросусідства в сільському секторі».
детальніше...

Дослідження впливу глобальної фінансової та економічної кризи на агропромисловий сектор економіки України
В серпні 2009 року Інститут сільського розвитку розпочав проект з дослідження впливу глобальної фінансової та економічної кризи на агропромисловий сектор економіки України.
детальніше...

Консорціум «CIRD» розпочав проект із надання консультаційних послуг з опису ділових процесів органів соціального захисту регіонального та місцевого рівнів
Консорціум «CIRD», до складу якого входять ГО «Інститут сільського розвитку» та ТОВ «ICP Консалт», розпочав проект із надання консультаційних послуг з опису ділових процесів органів соціального захисту регіонального та місцевого рівнів.
детальніше...

Подiї партнерiв

Громадська організація «Реформування земельних відносин в Україні» повідомляє про чергову публікацію в рамках Ініціативи «Інформування про досвід і кращі практики країн світу в галузі земельних відносин».
Цього разу переклали видання Продовольчої організації ООН – ФАО, присвячене надзвичайно важливому і актуальному питанню для України – примусовому відчуженню земельних ділянок.
детальніше...

"Інформаційно-ресурсний центр "Реформування земельних відносин в Україні"
детальніше...

Круглий стіл «Регулювання розвитку сільського зеленого туризму»
10 квітня 2009 року у виставковому центрі Одеського морвокзалу, у рамках VІІ Міжнародної туристичної асамблеї, відбувся круглий стіл «Регулювання розвитку сільського зеленого туризму».
детальніше...










 

  Создание сайта: LND Киев